Ντροπη και ξεφτιλα που ζητουσαν τετοια κοκκινη.
Δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να το τεκμηριώσω πλήρως, αλλά έχω την αίσθηση ότι στον τελικό δε θα γίνει απολύτως τίποτα.
Ότι θα παίξουν ξύλο τα παόκια, αυτό ναι… αλλά με τους δικούς μας δεν το βλέπω…
Πείτε ό,τι θέλετε, αλλά από σήμερα το μόνο σκηνικό που με έκανε να ξενερώσω σαν οπαδός του ΠΑΟΚ είναι το σκηνικό με τον Σαλίνο. Ό,τι μπινελίκια έφαγαν οι Μανιάτηδες και οι Θεοδωρίδηδες, τα έφαγε και αυτός. Απλά ντροπή για τον κόσμο μας να υπάρχουν τέτοιοι ανάμεσά μας. Και δυστυχώς με τους καιρούς, νομίζω ότι πληθαίνουν.
Τώρα αγωνιστικά τι να σχολιάσω; ΠΑΟΝΕ - Ποσειδώνας Μηχανιώνας καλύτερη μπάλα παίζαμε.
Στο μεταξύ διαβάζω ποστ για Τζαβέλλα, νομίζω του άνγκους(νταξ) και γελάω. Πριν 10 λεπτά θα ήταν μπροστά στην οθόνη του και θα φώναζε ΠΑΜΕΡΕΘΟΔΩΡΙΔΗΓΑΜΗΣΕΤΟΥΣΟΛΟΥΣΝΑΠΟΥΜΕ.
Όσο για την ατμόσφαιρα και τα καπνογόνα, όσοι παραπονιέστε, μάλλον καλομάθατε από την άδεια Τούμπα του τελευταίου καιρού.
Αυτά. βαζελς σι γιου ιν αθενς
εδιτ Γρακχε τι κάνεις <3
Καλά ρε μαν. Εδώ. Απολαμβάνω την ποδοσφαιράρα μας!
Κορυφαίες δηλώσεις Ιβαν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ όχι… ο κόσμος όμως είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο…
και κρίνοντας από το κλίμα που υπάρχει θα το έβλεπα σαν εκστρατεία πιο πολύ παρά σαν εκδρομή…
Καλά λογικό, ποιός δεν απόλαυσε το σημερινό υπερθέαμα; Νομίζω είδα μέχρι και ΤΑΚΟΥΝΑΚΙ του Κάτσε
εδιτ, ξέχασα το κουότ. σόρρυ είμαι νιούμπι ακόμα
Νιούμπι;
Είσαι ο ίδιος Ignorant Pig, έτσι; :ρ
Ε ναι ντε. Αλλά πέρα από καναδυό ποστς έχω να ποστάρω κάτι μήνες! Το ξέχασα το άθλημα. Άσε που δεν ξέρω το layout
Οργισμένοι λέει είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τις συνθήκες ζούγκλας που επικράτησαν για ώρες στην Τούμπα…χαχα…ας γελάσω δυνατά…ΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ [B]ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ[/B] ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ τι να μας πείτε τώρα για 2 ωρίτσες, ασταδιάλα μια ζωή τυφλοί θα είστε, ερωτευμένοι με το κόκκινο καρκίνωμα.
τελειωσε ο αγωνας η ακομα παιζουμε καθυστερησεις;
Ας πούμε λοιπόν και κάτι πιο σοβαρό.
Λένε οι φίλοι μου οι πάοκ ότι ναι ντάξει δεν ήταν πράγματα αυτά σήμερα αλλά μισό λεπτό, με το γαύρο παίζαμε, τον πρώτο διδάξαντα, they got a taste of their own medicine, το αξίζουν κτλ. κτλ. Και δε νομίζω να υπάρχει κανένας μη-ολυμπιακός που να μπορεί να τα αρνηθεί όλα αυτά. Ή που να “στενοχωριέται” που ο γαύρος τράβηξε όσα τράβηξε σήμερα.
Αλλά.
Φοβάμαι ότι “πολεμώντας” τους Κοκκαλομαρινάκηδες έτσι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς νέες στρατιές αγανακτισμένων/καθυστερημένων γαύρων νταβατζίδικης “Παπουτσέλης/Τεβεκέλης/Σωκρατοβαγγέλας (εν τέλει) που σας χρειάζεται” νοοτροπίας, οι οποίοι θέλουν τον Κόκκαλη/Μαρινάκη τους και είναι διατεθειμένοι να μπουν μπροστά για να γίνουν οι δέουσες κοκκαλομαρινακιές.
Να το πω αλλιώς;
Στο επόμενο ματς του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, θα γίνει χειρότερος χαμός απ’ ότι σήμερα.
Is it worth it?
Επισης, ελπιζω να μη γινει καμια μαλακια μετα τα σημερινα και πουνε κομμενα τα εισιτηρια πανε σε γηροκομεια ξερω γω…
Ελπιζω κανονικα 25.000 στον καθενα…
Καλά μαλάκας είσαι; Εδώ δεν είναι φουκαριάρικο μπασκετάκι, εδώ είναι ψήφοι στη μέση αγόρι μου
ο γρακχος παίζει μπάλα σήμερα. αυτή είναι η αλήθεια.δεν σας αρέσει, ή δεν την παραδέχεστε.αλλά αυτή είναι. παοκ δυνατό θέλουμε. οχι δεύτερο ολυμπιακό! αλλάξτε μερικά πράγματα ρε πούστη.μην γίνεστε ενα(και χειρότεροι στην τελική)!
Ξεφτιλα και ντροπη για τον ΠΑΟΚ σημερα. Δεν υπηρξε ποδοσφαιρο αρα και καμία νικη.
Βέβαια εγώ δεν είπα ακριβώς αυτό…
Απλα οποιος δεν ηταν γηπεδο σημερα,δε μπορει να καταλαβει τι συνεβη.Πραγματικη κολαση ηταν η Τουμπα ,με την οπισθεν φυγαν τα γαυρακια.
Μαριδακης και Θεοδωριδης μπουκωσαν για τα καλα σημερα.
Διαιτησια εσεις,τρομοκρατια εμεις. Και ναι εγιναν πολλα απαραδεκτα σημερα στο γηπεδο,αλλα απλα δε γινοταν αλλιως,απεναντι σε αυτο το κωλοχανειο που θελει να λεγεται και ομαδα.
Οποιος εκανε αυτο με τα ψαρια,απλα θα μεινει στην ιστορια.Πραγματικα αξιζε ολη η ταλαιπωρια που τραβηξαμε.Οταν το μαθα απλα δε το πιστευα,απλα δεν ξαναγινε
Τελικο με βαζελο τωρα,μεγαλες απουσιες κλαους και νατχο,αλλα ΠΑΟΚ εισαι γαμω τη π@$τανα μου
το ξερω γρακχε. το παω σε αυτο που εχω εγω στο μυαλό μου.
επίσης βλέπεις ποστ απο παοκτζιδες και καταλαβαίνεις οτι δεν υπάρχει καμία ελπιδα.
ακυρο, συνεχιστε