Το αυτοκίνητο γιατί το σπάτε;
Τρομαξαμε και απο την κερκιδα και απο την υπερομαδα που εχετε και μας πατησατε κατω παιζοντας μπαλαρα. Μας δωσατε σκληρο μαθημα σημερα.
Έγραψα ένα σεντόνι αλλά το έσβησα, το μετάνιωσα,βαριέμαι να γράψω κι’άλλο μετά.
Είστε μεγάλοι υποκριτές και κωλοτούμπες, μόνο αυτό.
ποσο ηλιθιο αυτο
Ειμαι απο τους πρωτους που ξενερωνουν οταν παιρνουμε καποιο ματς με λαθος σφυριγματα και οταν γινονται επεισοδια στο γηπεδο μας. Αηδιαζω με ολα αυτα και ξενερωνω την ζωη μου, στο ματς με τον Παναθηναϊκο φετος εφυγα νωριτερα απο το γηπεδο γιατι δεν αντεχα τις μαλακιες. Το σημερινο ειναι ντροπη για τον ΠΑΟΚ απο ολες τις αποψεις. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο, δεν μπορω να κανω κατι εγω για αυτο. Ζουγκλα και στις εξεδρες και στον αγωνιστικο χωρο που θυμιζε ρινγκ με τους παικτες του ΠΑΟΚ να παιζουν κατς.
μπράβο δικέ μου
ψηφιστε Μωραλη για αλλαγη.ο παοκ διδαξε ηθος σημερα οπως ειχε πει κ ο χοντρος
Το οτι εισαι ακομα γαυρος αναιρει την ιδια σου την προταση.Η υποκρισια σας δεν εχει οριο.Οσο για το σημερινο,καλη χωνεψη :yes:
Ποιός είναι ρε γέροντα ο αφελής? Πλάκα κάνεις τώρα? Ρε εδώ οι γνωστικοί οπαδοί τους πιστεύουν ότι [B]απλά [/B]παίρνουν κάποια τυχαία μάτς με λάθος σφυρίγματα…με ΛΑΘΟΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ…και η ζωή συνεχίζεται…
Αφιερωμένο μιας που το άκουγα τώρα.
For more info, check post #13720
υπηρχαν πολλα ασχημα πραγματα σημερα αλλα μην κοροιδευομαστε δεν τα βλεπουμε πρωτη φορα στα ελληνικα γηπεδα…οπως ειπε και ο Γ.Χ στην συνεντευξη τυπου ας αναρωτηθουν οι υπευθυνοι γιατι ολα αυτα γινονται με τον ολυμπιακο…ο ολυμπιακος θα πρεπε να ειναι ο τελευταιος που θα πρεπε να μιλαει…ας μαζεψει καλυτερα πρωτα κατι καρναβαλια σαν αυτον…
http://www.youtube.com/watch?v=FbbsKf6pkOs
και να κοψει κατι εξωφυλλα σαν το κατω,γιατι οταν προκαλεις μην κλαψουριζεις μετα
Αντιληπτόν
Eνα εξωφυλλο που λεει κατι για μπουγατσες 8O
και 20 Παοκτσηδες να βριζουν εναν Ολυμπιακο.
Δηλωσεις Γ.Χ.Γεωργιαδη.
Για τις εστίες έντασης μεταξύ των παικτών: “Κι αυτοί είναι άνθρωποι, ζουν σε αυτόν τον χώρο. Εμείς ήμασταν ήρεμοι στην αρχή, με την καθυστέρηση οι παίκτες μας εκνευρίστηκαν. Το παιχνίδι ξεκίνησε μία ώρα μετά γιατί υπήρχαν… ψάρια στον πάγκο. Μόνο γι’ αυτόν τον λόγο άργησε να ξεκινήσει; Στο Χαριλάου για 90 λεπτά τρώγαμε μπουκάλια, η τηλεόραση δεν έδειξε τίποτα. Τι επειδή δεν με πέτυχε; Στο Χαριλάου έγιναν χειρότερα”.
Αφου εμεις τραβαμε τα ιδια/χειροτερα δικαιολογουμαστε να τα κανουμε και
εμεις.
‘‘Εξυγιανση’’ στο ελληνικο ποδοσφαιρο σημαινει να γινει η Χ/Ψ ομαδα
Βεζιρης στην θεση του Βεζιρη (με υ ή ι γραφεται αυτο).
η φάση είναι iq<45,
αλλά γουστάρετε, αυτό έχει σημασία
πάντως έπρεπε να δείξουν στην φυλλάδα τους ότι κάποιος γαύρος μάτωσε. ή μήπως όχι;
α κι επίσης… για να μη ξεχνάμε
Τα πε όλα ο Hopeto. Απλά δεν είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ όλα αυτά. Εξάλλου η Τούμπα πάντα είχε ασυλία. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Ως ΑΕΚτζής θυμάμαι αγώνες που απλά απαγορευόταν να μπούμε για να διεκδικήσουμε αγώνα. Εποχή με Ασουνσάο πχ. Απλά από την άλλη και ο Ολυμπιακός αναπόφευκτα εισπράττει από όπου είναι δυνατόν όλη την αγανάκτηση για όσα σε πολύ μεγάλο βαθμό, δίκαια, του προσάπτουν τα τελευταία 20 χρόνια. Εχτές πραγματικά το θέαμα ήταν τραγικό. Τέτοια εκδήλωση μαζικής καθυστέρησης δύσκολα μπορείς να πετύχεις αλλού. Από την εξέδρα, τους παίχτες, τους δημοσιογράφους μετά κτλ κτλ. Όσο ο Ολυμπιακός θα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να χει μονοπώλιο το Ελλ. ποδόσφαιρο και οι “ομαδούλες” μας θα σώνουνε χρονιές προσπαθώντας να νικήσουνε μια φορά τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει περίπτωση να χαρούμε πραγματικά την φάση εδω πέρα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότεροι δηλώνουν με τα χρόνια ότι δεν ασχολούνται πλέον.
Εγω σου λεω οτι οταν παιρνω σφυριγματα ξενερωνω και εσυ εισαι περηφανος για τα σημερινα… Τι να πω? Καλη χωνεψη απο το ξυλο? ΟΚ λοιπον και εσυ καλη χωνεψη απο τους -17.
άηρον άρις δίδαξέ μας πολιτισμό
εσυ απο αυτο το εξωφυλλο συγκρατησες τις μπουγατσες; :lol:
ρε καλά τους κάνατε, βγάλτε και μαχαίρια την άλλη φορα. να δείξετε τι πάει να πει τουμπα!