εγω λεω οτι δεν ηταν ωραια πολλα απο τα χθεσινα πραγματα γιατι ομως μερικοι το παιζετε τοσο σοκαρισμενοι;
εγώ απλά ξενερώνω που εν έτοι 2014 το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου γουστάρει αυτές τις καταστάσεις. δεν είναι θέμα σοκ, θέμα απογοήτευσης είναι.
αλλά κλάιν να μου πεις, η μπάλα να πηγαίνει καλά. δε χρειάζεται ποτέ να γίνουμε άνθρωποι στο ελλάντα
Νομίζω ότι αυτό το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε ασχοληθεί περισσότερο από 1 χρόνο με το ελληνικό ποδόσφαιρο… Εκτός από τον Αλαφούζο που στην αρχή ζούσε (μπορεί να ζει ακόμα) σε δικό του ροζ συννεφάκι όπου ο ΠΑΟ είναι ένα άγιο σωματείο…
Δεδομένου ότι όλοι όσοι μπαίνουν στο χώρο αυτό θέλουν έτσι εγώ δεν έχω κάποιο ενδιαφέρον για να βελτιωθεί το πράγμα… αφού αυτό γουστάρει να δει ο κόσμος… το 99% του κόσμου οποιασδήποτε ομάδας βρισκόταν στη θέση του ΠΑΟΚ θα γούσταρε σήμερα ή αντίστοιχα του γαύρου θα έκραζε… σταματήστε να πέφτετε από τα σύννεφα…
φιλε Ελρικ ανθρωποι δεν θα γινουμε ποτε…δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο…Σκηνικα σαν το χθεσινο δεν συμβαινουν ξαφνικα…απλα ειναι το αποτελεσμα πολλων παραγοντων…να σου πω την αληθεια,αισθανομαι οτι απλα χανω τον χρονο μου να μιλαω για πραγματα που δεν αξιζουν οποτε παω να κανω τιποτα καλυτερο…
Αυτό που μπήκε σαν ιδέα στο μυαλό μου μετά τα αίσχη στο Καραΐσκάκη το 11 (που οι θιγμένοι δικοί μας για την ρατσιστική μπανάνα κάνανε τα ίδια στον Σισέ), αυτό που άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά μετά το ΟΑΚΑ του 12 (που και καλά οι πράσινοι αντίφα τα βάλανε με τους μπάτσους μπλα μπλα μπλα), αυτό λοιπόν το πήρα απόφαση μετά την χτεσινή γιορτή, ότι δεν αξίζει οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος να ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, έφτασα 27 βέβαια και άργησα, κάλλιο αργά. Ειδικά όταν διαβάζω καθυστερημένα σχόλια από μερικούς ανθρώπους(; εδώ μέσα ήδη δικαιώνομαι για την επιλογή μου, μερικούς ντρέπομαι που τους έχω γνωρίσει κι από κοντά. Όποιος νομίζει ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την Ριζούπολη και όλα αυτά τα χτεσινά είναι απλά αντίποινα είναι καθυστερημένος (τουλάχιστον ακόμη και τότε, με τις πέτρες στο πούλμαν, την τρομοκρατία στην φισούνα, στην προθέρμανση και όλα αυτά τα έκτροπα είχαμε δει και μπάλα, χτες ούτε αυτό δεν έγινε). Ο περήφανος παοκτζίδικος λαός αυτό θα θέλει κάθε χρονιά, να πέφτει ξύλο στον Ολυμπιακό γιατί ‘‘έτσι πρέπει’’ και να πέφτει ο Άρης, αυτές είναι οι 2 μεγάλες χαρές του φυσικά και όχι να διεκδικήσει κάτι πραγματικά μεγαλύτερο από το ΠΟΚ. Μια απόφαση είναι, απλά σταματάς να ασχολείσαι, εντελώς τζάμπα και χωρίς κανένα κόστος διαλέγεις ισπανικό και αγγλικό ποδόσφαιρο και βρίσκεις την υγειά σου. Και φυσικά δεν αφήνω στην άκρη και το καθαρά αγωνιστικό σκέλος που βλέπω μια ομάδα που διεκδικεί πρόκριση να κάνει την πρώτη της σοβαρή ευκαιρία στο 99, κάποτε με τα ίδια αίσχη περίπου ο Τζόλε και ο Ρίμπο κάνανε γλέντι. Αυτά, και μην ξεχνάτε, στο γήπεδο τσαμπουκάδες και στην δουλειά χαλβάδες.
γελάω με τα πρωτοσέλιδα…
έχεις δίκιο, έπρεπε να γράψουν μπράβο και να καλέσουν και τους γαύρους να κάνουν το ίδιο την επόμενη φορά που θα κατεβούν οι δικοί σας
άντε καλό σφάξιμο τώρα που θα ρθείτε για τον τελικό, δε πιστεύω να γκρινιάξει κανείς απο τους δυο σας αν υπάρξει νέος φιλόπουλος ε?
άσε τα “ματάκια” για τους άλλους…ο καθένας όπως μπορεί.Οι γαύροι με το σύστημα και την διαιτησία και οι υπόλοιποι με τον τσαμπουκά.Εν το μεταξύ η ζούγκλα ήταν οι πυρσοί και τα ψάρια?Γιατί αν μιλάμε για ξύλο όλοι οι παίχτες έχουν μερίδιο σε αυτό.Όλοι λένε για τον απαράδεκτο Τζαβέλλα αλλά για το καλόπαιδο τον Μανιάτη κουβέντα.
Τεσπα δεν με νοιάζει κιόλας τι λέγεται εδώ μέσα και κακώς απαντάω αλλά μη μας περνάτε και για μαλάκες.
ματάκια και καρδούλες παντού και όποτε χρειάζεται
μάλλον εσύ περνάς τους άλλους για μαλάκες αν επικαλείσαι ότι τα μόνα “στραβά” που έγιναν χθες ήταν οι πυρσοί και τα ψάρια.
Κουβέντα όντως δεν υπάρχει ουσία να γίνεται γιατί η ουγκάντα παραμένει ουγκάντα (είτε βόρεια είτε νότια), αλλά είναι και μεγάλη πέμπτη και έχει ξύσιμο στο γραφείο.
Κατά τα άλλα συνεχίστε να γουστάρετε τέτοιες καταστάσεις γιατί αυτές σας αξίζουν. χοντροί, σαββίδηδες, κοκκαλοπρόεδροι και λοιπά μιάσματα που τα κράζετε αν είναι πρόεδροι του αντιπάλου αλλά τους αποθεώνετε αν είναι δικοί σας. κωλοτούμπες έλληνες, μια ζωή και παντού.
Όλα καλά χθές,καλό Πάσχα.
Σημείωση: Αν κάποιος παίκτης πέταξε αντικείμενο που του πέταξαν στην εξέδρα, τότε πρέπει να αποβληθεί ο παίκτης και να τιμωρηθεί η ομάδα. Ο παίκτης γιατί (μέσα σ’όλα) το αντικείμενο που πέταξε κατά 99,9999% δεν κατέληξε σε αυτόν που του το πέταξε αλλά σε κάποιον που δεν έφταιγε (π.χ. εδώ η μπανάνα κατέληξε σε κάποιον που απλώς παρακολουθούσε ένα ματς). Η ομάδα πρέπει να τιμωρηθεί γιατί προφανώς είναι υπεύθυνη για το ποιους βάζει στο γήπεδο και συνεπώς συνυπεύθυνη για το τι γίνεται στις εξέδρες της. Γενικώς, ας μην κάνουμε εκπτώσεις στους κανόνες. [B][U]Νομίζω πως είμαστε τόσο πίσω σε θέματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού που δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε και εκπτώσεις στο τι ζητάμε να εφαρμοστεί.[/U][/B]
Φυσικά όμως δεν θα εφαρμοστεί τίποτα. Γιατί όταν ο γλίτσας από τον Ολυμπιακό υποστηρίζει πως δεν έγινε τίποτα με ΠΑΟ, προφανώς και θα αναγκαστεί να υποστηρίξει πως δεν έγινε τίποτα και τώρα. Η σημείωση είναι για να ξέρουμε τι ζητάμε.
" Η Τούμπα φαινόταν από το φεγγάρι ", όπως πληροφορούμαστε σήμερα από τα Σπορ του Βορρά.
ειχα να παω γηπεδο απο το ματσ με τη βιγιαρεαλ(?).ειχα να ασχοληθω με τον παοκ απο τον ημιτελικο με την ΑΕΚ γιατι ειχα ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ τη πουτανα τη ζωη μου.ειναι γελοιο να ασχολουμαστε με μπανανες και ψαρια λες και ειναι περιστατικα που μονο απτα ορκ του βορρα γινονται.δε ντρεπεστε καθολου γαμω γαυροι και βαζελοι να ανοιγετε εστω το στομα σας και τα δαχτυλα σας για να σχολιασετε?ξεφτιλες του κερατα.αντι να ασχολουμαστε με το ποδοσφαιρο που χθες δε παιχτηκε και να βρουμε τι φταιει εκει για να στρωσουν ολα τα αλλα.οταν 35 χιλιαδες ΟΠΑΔΟΙ μιας ομαδας βλεπουν τους παικτες της να παιζουν κλωτσομπουνια με τους 11 αντιπαλους τι περιμενετε να γινει δηλαδη?να τους πιασουμε απτο χερι και να τους χτυπησουμε ελαφρα στη πλατη οτι “μην νευριαζεις βρε αγορι μου ενταξει παιξτε ποδοσφαιρο για να διασκεδασετε,να θυμασαι τι μας διδαξε ο ροκι ο λουτσερο”.στα του ποδοσφαιρου.ψυχη απτον παοκ μεχρι το 1-0.κλειστηκαμε μετα και καναμε γελοιες καθυστερησεις που μπορουσε ο μανταλος να τις διαχειριστει για να αποφυγουμε και τα σουτια.προκλητικο το σπρωξιμο του μανταλου στα τελευταια λεπτα,μονο τη μπαλα δε πηρε να τη βαλει μεστην εστια.για τις φασεις του ξυλου δε ξερω τι να πω απτο γηπεδο μεσα δε φαινοταν τιποτα.απο κει και περα για τις οπαδικες “καφριλες” ντεμεκ που αναστατωσανε τα ψαρακια μας.ειστε ξεφτιλες ρε.μονο ξεφτιλες.δυστυχως η ευτυχως προτιμω να σπρωχνεται η ομαδα μου με οπαδικη καφριλα και φωνη και οχι να παρω κυπελλο οπως το πηρε περσι το εκτρωμα του πειραια.και για να κλεισω ετσι ομορφα να ξανατονισω ποσο ΞΕΦΤΙΛΕΣ ειστε.αν πια τοσο εχετε σιχαθει αυτα που βλεπετε στο ελληνικο ποδοσφαιρο πρωτοι εσεις θα ειχατε σταματησει να ασχολειστε με το μεγαλυτερο σιχαμα του.
Θεικη κερκιδα χθες.κοκκαλο η τριχα για τις 5-6 ωρες που μασταν εκει μεσα.ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ.
εντιτ: ψοφο στα ματ που πεταξανε δακρυγονα 2 μετρα απτα τουρνικε.να πνιγουνε με ψαροκοκκαλο.
ο λαος και οι παικτες του ΠΑΟΚ εδωσαν στον ψευτοθρυλο αυτο που του αξιζε…οτι σπερνεις θεριζεις…
παμε στην αθηνα με 30.000 λαο να το παρουμε…
20 χιλιάδες. τόσα θα είναι τα εισιτήρια από κάθε ομάδα…
είμαι ουγκ, ρατσιστής, και μαϊμού, γιατί το κάναν και οι άλλοι.μαγικό! πάμε να το πάρουμε τώρα!
Πραγματικά έχω απογοητευτεί τρομερά από πολλά σχόλια εδώ μέσα… Αρρώστια, δεν αλλάζει το πράγμα.
Ρε μην ειστε μπαγλαμαδες.Σας λεμε κατι και μας ποσταρετε βιντεο
του Τσουκαλα και πρωτοσελιδα του Γαυρου.
Αν διαβασει κανεις σημερα Σπορ του Βορρα θα νομισει οτι το ματς χθες
ηταν μια γιορτη του ποδοσφαιρου που κερδισε ο ΠΑΟΚ.
Την δουλεια τους και οι μεν και οι δε.
Αν ο Μαρκανο εβαζε το γκολ στο τελος νομιζεται οτι δεν θα ειχαν γινει τρισχειροτερα ?
Η’ αν εκανε κανα λαθος ο Ολυμπιακος και κερδιζε ?
Ε ναι.Δε βαριεσαι.Η ομαδα να κερδιζει και στα τετοια μας ολα.
Γιατι η μπαλα στην Ελλαδα ειναι πολεμος δεν ειναι αθλημα-διασκεδαση.
ελπίζω να βλέπεις οτι κοροϊδεύω. μην μας βγει και το όνομα.
λένε για αλλαγή έδρας του τελικού και για βολο ή λαρισα. βόλο βολεύει το γήπεδο. λαρισα πως να τους χωρίσεις? άσε που δεν φτάσουν μέχρι εκείνο το σημείο. θα δέρνονται όλοι με όλους ώρες πριν
Προφανως ρε Crimson.Εσυ εισαι Λαρσα και Φουλαμ.
http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaiko/alafouzos_opws_estrwses_tha_koimhtheis.2745451.html
Δηλωσεις Αλαφουζου.Κανενα σχολιο.
σαν ραντομ δηλώσεις παοκτζη από εδώ μέσα είναι. χαχαχαχα