Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής έδρας… πρέπει να υπογράψει η ΠΑΕ και κάτι τέτοιο δεν παίζει να γίνει…
είναι αστείο αυτό που λες, έτσι.?? στο ελληνικό ποδόσφαιρο που αποφασίζουν όποτε θέλουν, όποιοι θέλουν, για το ότι θέλουν, και λες για κανονισμούς?! τι στο διάολο? πόσα χημικά έπεσαν χθες?!
Οτι σπερνετε θεριζετε,τελος.
Γιατι τα χτεσινα δεν εγιναν δηλαδη στο ματς του πρωταθληματος?Βαλτε λιγο το μυαλουδακι σας να δουλεψει
Ηταν θεμα αξιοπρεπειας να παρουμε την προκριση μετα την σφαγη που ειδε ολη η ελλαδα στις οθονες τις πριν 2 βδομαδες.Ξεκαθαρα πραματα.Υπαρχει κανεις που πιστευει οτι θα γινοντουσαν τα χτεσινα αν δεν ειχε προηγηθει η “γιορτη” ποδοσφαιρου που διοργανωσαν Ο Μαριδακης στο καραισκακη και παρακολουθησε ολη η ελλαδα?
Οποιος περιμενε τα χτεσινα για να καταλαβει οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι για τον π@υτσο,δεν ειχε ποτε επαφη με την πραγματικοτητα
Το οτι ο γαυρος παιρνει τοσα χρονια πρωταθληματα και αντι να κερδιζει συμπαθειες, εχει κανει να τον σιχαθει καθε φιλαθλος αλλης ομαδας νομιζω μιλαει απο μονο του.
Γραψτε οτι θελετε,κραξτε οσο θελετε υποκριτες ειστε οι περισσοτεροι
Ως διαχρονικά αντι-Ολυμπιακός κάθισα να δω χθες το ματς με την ελπίδα να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση. Το πώς φτάσαμε στο τέλος να παρακαλάω να το γυρίσει ο Γαύρος με ξεπερνά.
κοντή μνήμη λέγεται αυτό…
Δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο μονοπώλιο άρχισε όταν άρχισαν τα λεφτά του Champions League. Τα οποία θα έπρεπε να μοιράζονται.
Όποιος μετά τα της Ριζούπολης και μετά τα χτεσινά ασχολείται με το αγωνιστικό σκέλος, συγγνώμη φίλε μου, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το αγωνιστικό σκέλος δεν έχει καμία σημασία. [U]Έχει σαπίσει η κοινωνία μας ρε.[/U]
κι εγώ, τόσα χρόνια είμαστε μέσα στα σκατά και ξαφνικά όλοι σοκάρονται άμα σκάσει καμιά μύγα.
Ρε εισιτήρια για τον τελικό να πάρουμε και όλα τα άλλα λεπτομέρειες :!:
Δεν εγινε τιποτα στο ματς πρωταθληματος γιατι δεν παιζοταν τιποτα. Οκ σιγουρα ολος αυτος ο φανατισμος εχει αιτιες. Για την κατασταση του πρωταθληματος φταιει ο Μαρινακης. Ολα εχουν ομως και ενα οριο. Οταν με το ελικοπτερο τους αποκλεισαμε με Σαλπιγγιδη στην αδεια Τουμπα ειχα γραψει εδω μια παραγραφο αγανακτησης για τον γαυρο και περηφανειας για τον ΠΑΟΚ. Τωρα; Για ποια νικη μιλαμε; Ουσιαστικα τους ειπαμε θα σας γαμησουμε αν δεν περασουμε. Εμετικοι ημασταν. Τι να πρωτοπω; Τα βεγγαλικα; Τους δεκαδες πυρσους μεσα στον αγωνιστικο χωρο; Τις μπανανες στον Σαλινο και τα ουγκ ουγκ που ακουγα απο διπλανους μου και γυρνουσα να δω τι φατσα μπορει να εχει ενα κομπλεξικο ζωο; Δηλαδη ποια νικη να πανηγυρισω; Δεν υπαρχει πολιτικη βουληση να διορθωθει η κατασταση. Στην Ευρωπη γιατι ειμαστε παναγιες; (Εξαιρεση το ματς με ραπιντ στο οποιο εχουμε και τη δικαιολογια προκλησης απο αντιπαλους οπαδους) Δεν διακοπτετε ματς στην Ελλαδα. Οκ ξερω. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει την ιδια μεταχειριση. Οταν στο Χαριλαου ο Κονσεισαο επεστρεψε αντικειμενο που του πεταξανε απλα εφαγε κοκκινη και τα ΜΜΕ ηταν εναντιον του σε αντιθεση με οτι γινετε με τον Σαλινο. Αν ειναι να γινω ομως σαν τον γαυρο για να τον κερδισω να μου λειπει.
μας έκαψαν τον πάγκο έλεγε ο σάββας…:lol::lol::lol: θεούλης…
κατά τα άλλα…
Υ.Γ : απορω με καποιους που λενε οτι δεν ειχαν αρχιδια οι παικτες του οσφπ για να παιξουν. Ισα ισα που τα ειχαν γι αυτο τολμησαν να χτυπησουν την προκριση σε αυτη την ατμοσφαιρα. Οπως και ο Μανταλος. Εγω αν ημουν στην θεση του παικτη του Ολυμπιακου απλα θα καθομουν να χασω. Ισως καποιοιοπαδοι του Ολυμπιακου δεν καταλαβαν απο την τηλεοραση πως ηταν η ατμοσφαιρα στο γηπεδο. Προσωπικα ημουν εκπληκτος που ο Μαρκανο πηγε να βαλει γκολ στο τελος. Που θα πηγαινε μετα; Ισως απλα να ειμαι φλωρος
Οριστικά στο οακα ο τελικός, από 21.300 εισιτήρια.
Και για οποιον πιστευει οτι ειναι αρκετα μαζοχιστης σε μερικα λεπτα ο οτε θα δειξει τον αγωνα. Ελπιζω και τα 70 πρωτα λεπτα…
αστο αγορινα…ουτε καταλαβες τι ειπα και βαριεμαι και να ασχολουμαι στην τελικη
ετσι ειναι γιατι δυστυχως δε γινεται αλλιως οταν σου κανουν αυτα που σου καναν.Η θα πρεπε να φερουμε διαιτητη που να σφυριζει υπερ μας(:lol:) η να γινει το χτεσινο.Και ποτε εγω δε θα συμμεριζομουν κατι σαν το χτεσινο αν δεν ειχε γινει το θεατρο του παραλογου στον πρωτο ημιτελικο.Το οτι θα πρεπει να εχω υπερομαδα και να κερδιζω διαιτητες την στιγμη που ο γαυρος καρπωνεται 20 μυρια καθε χρονο για πλακα ακουγεται πολυ ωραιο(και πολυ παοκτσιδικο επισης),αλλα θα γινει οταν θα αποκοισει ο ανθρωπος τον πλανητη Αρη
αυτο δεν ειναι ασπρομαυρο φαινομενο,ειναι κοινωνικο οποτε κακως το συνδυαζεις με τον ΠΑΟΚ
Καταρχην στην ευρωπη οι ποινες δεν εχουν καμια σχεση με αυτες που εχουμε στην ελλαδα και κατα συνεπεια στην ευρωπη ο ελεγχος κατα της εισοδους δεν εχει καμια σχεση με το χθεσινο.Μονο αν ειχα μαζι μου τσεκουρι θα μου απαγορευαν την εισοδο.Στα ευρωπαικα ματς σου χουφτουνουν και τα @@ για να σε ψαξουν
Επισης δε καταλαβαινω με πως γινεται να ειναι δικαιολογημενα τα επεισοδια της Ραπιντ,ενω αυτα τα χτεσινα να μην ειναι βαση του σκεπτικου σου?Δηλαδη πρεπει να μας γινονταν κατι αντιστοιχο στο καραισκακη για να τα “δικαιολογησεις”? το οτι ο διαιτητης σε ΓΑΜΗΣΕ στην κυριολεξια,θες να το υποδεχτεις με γιορτινο κλιμα?Η μηπως παμε μονο οφθαλμου αντι οφθαλμου,δηλαδη επρεπε να φερουμε παοκτση διαιτητη να σφυριξει το ματς για να ειμαστε οκ?
Οπως και να χει,για δειτε πως καψαν οι παοκτσιδες τον παγκο του Ολυμπιακου:-s
Τον μεγαλυτερο δηθενισμο και υποκρισια τα εχει σπουδασει γαυρος.
Ας ειμαστε και μεις λιγο ρατσιστες μωρε …κοινωνικο φαινομενο ειναι.
Οτι να ναι ρε iron aris…με ζοριζεις κιολας γιατι δεν εχει και emoticon φασκελωματος
και του ολυμπιακού/μαρινακη που θέλει να σας πηδήξει κοινωνικό φαινόμενο είναι… ρε τι λέτε ώρες ώρες…
Aν ειναι να μη χρειαστει να σκεφτεις, φασκελωνομαι μονος μου.
Μην το τσουβαλιάζετε το θέμα της μπανάνας όμως. Δεν νομίζω να εκφράζει ούτε κανέναν εδώ μέσα ούτε την πλειοψηφία των οπαδών μας. Όπως έγραψα στο πρώτο ποστ μου εδώ μέσα, προσωπικά πάντα, πολύ καλά γνωρίζω πως η κερκίδα μας έχει μετατραπεί σε μια μικρογραφία της κωλοκοινωνίας που ζούμε. Έχουν αυξηθεί τα φασιστάκια. Παρ’όλα αυτά όμως είναι ένα ατυχές γεγονός που κακώς χαρακτηρίζει τόσο κόσμο