Π.α.ο.κ

Ναι πάνσοφε ChrisP που ξέρεις καλύτερα τις καταστάσεις της ομάδας των αντιπάλων από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Γιατί, περνιέσαι για εαυτός του ΠΑΟΚ? :lol:

Βεβαια. Φταει ο τσατσος.( δεν πειραζει που δεν εχουμε καμμια αποδειξη για το αν ειναι πραγματικα)Δεν φταινε αυτοι που ξοδεψαν εκατομμυρια για να φερουν τοσα παλτα. Ισως φταιει και οτι μας ξεκαζουν.

Η ομάδα. Των αντιπάλων.
Ο εαυτός είναι των αντιπάλων(οπαδών).

Κατά τα άλλα, αν αυτή είναι η απάντηση σου

Ο εαυτός των αντιπάλων (οπαδών) είναι κοινός για όλους;

http://www.looper5.com/2014/04/mvp.html

Ειδική ανάλυση αξίζει μόνο ο MVP…

Ο άνθρωπος που έκρινε το μεγάλο αγώνα. Ξανά. Όπως με τον Άγιαξ. Την Φενέρ. Την ΤΣΣΚΑ.

Μόλις τώρα διάβασα το από πάνω άρθρο και σκέφτηκα αυτό, χθες δεν είχα δει καλά τη φάση του πρώτου γκολ

Ούτε για άμυνα κάνει τελικά, αν και με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη είχε παίξει πολύ καλά ως δεξί μπακ

Δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να απαντήσω κάτι, αλλά θα προσπαθήσω:

1. Δε θα διαφωνήσω για το αν υπήρχαν Γαύροι πριν την Τούμπα που ήλπιζαν πως θα έχουμε καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα του χρόνου. Θα συμφωνήσω πως δεν υπάρχουν τώρα.

2. Πιστεύω πως αν έπαιρνε τα κόζια κάποιος άλλος πάλι θα είχαμε φαινόμενα Τούμπας. Όχι γιατί έχει κάποιος συγκεκριμένος τα κόζια, αλλά γιατί υπάρχουν τα κόζια. Η Τούμπα δεν έγινε γιατί κάποιος έχει τα κόζια. Η Τούμπα έγινε γιατί κάποιος άλλος θέλει να τα πάρει.

Αν βγουν τα κόζια από το ‘παιχνίδι’ (π.χ. με μια ανεξάρτητη αρχή όπως κάνει η UEFA/Eurolegue/NBA/etc) τότε ο Σαββίδης και Μαρινάκης δε θα είχαν την πολυτέλεια να στηρίζουν τους κάφρους και όσους ρίχνουν μολότοφ σε μαγαζιά. Η Τούμπα απέδειξε πως ούτε ο Σαββίδης είχε/έχει/θα έχει διάθεση για κάτι καλύτερο.

1. Δεν συνέβη το παραμικρό; Καμμένα πούλμαν, επιθέσεις σε ΜΑΤ, συλλήψεις σε συνδέσμους που είχαν μαζέψει ολόκληρο πολεμικό υλικό. Ε όχι και “δεν συνέβη το παραμικρό”…

Επίσης κερδίσατε τον Ολυμπιακό και τερματίσατε και πάνω από τον Άρη. να τα λέτε αυτά, να τα γράφετε, είστε και γαμώ γενικά.

[SPOILER]Μάθαμε ότι υπάρχει αποτέλεσμα και στην κερκίδα λοιπόν. Η οποία βέβαια μετά το 0-2 είναι εκκλησία.[/SPOILER]

Mάλλον άκρη δεν βγάζουμε. Εκφράζω την στενοχώρια μου για αυτά τα παιδιά του Ολυμπιακού που πίστευαν ότι θα φτιάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τους απογοήτευσε ο ΠΑΟΚ

:lol2:
Όντως δε βγάζουμε. Πάμε ξανά να γράψω το ίδιο πράγμα με πριν. Ο ΠΑΟΚ δεν απογοήτευσε κανέναν φίλο του Ολυμπιακού

Δεν απογοητεύτηκε κανένας φιλος του Ολυμπιακού. Έχασαν τις ελπίδες τους λίγοι γαυροι

Ωχ ρε Crabsody. Srsly τώρα, είσαι μεγάλη ταλαιπωρία, ώρες ώρες. Μη σου θίξουν τον ΠΑΟΚ φίλοι του Ολυμπιακού.

Πάμε για πολλοστή φορά: [U]Κανείς γαύρος δεν είχε ελπίδες από τον ΠΑΟΚ[/U] και δεν είναι πως τα κείμενα μου χρήζουν πολλών αναγνώσεων. Εσύ είσαι πρήχτης.

Από τον Μαρινάκη είχαν ελπίδες (δεν ξέρω γιατί) που τις έχασαν όταν είδαν πως δεν έχει σκοπό να κάνει τίποτα ούτε αυτός ούτε η ΕΠΟ (=Μαρινάκης) για ματς όπως αυτό στην Τούμπα. Και δεν έχει πρόβλημα, γιατί δεν έχει σκοπό να διορθώσει τα κακώς κείμενα της εξέδρας του Ολυμπιακού. Προτιμάει οπαδούς με μολότοφ σε μαγαζιά ή που θα πετούν ποτήρια στον Αναστασίου, από οπαδούς με τους οποίους μπορεί κάποιος να συνεννοηθεί και να τους φέρει στο γήπεδο για κάποιο “λογικό” και “έννομο” λόγο. O ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά σχέση σε όλο αυτό.

Σου το λέω χρόνια τώρα και δε θες να το καταλάβεις: κανείς δε νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Αραιά και πού μόνο γίνεστε τόσο θέαμα που ασχολιούμαστε μαζί σας. Αρνητικά μόνο και για λίγο. Μη μας κάνεις να μετανιώνουμε κι όταν νιώθουμε λίγο empathy για τα χάλια σας.

Kαλά βρίσκεσαι σε σύγχυση εδώ και ώρες. Τώρα μου γράφεις ότι οι γαύροι από τον Μαρινάκη είχαν ελπίδες ενώ λίγο πριν
"ο ΠΑΟΚ έπεισε μέχρι και τον τελευταίο δύσπιστο πως δεν έχει υπάρχει ελπίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο."

Στα @@ μας για το αν ασχολείται ή όχι κάποιος γαύρος με τον ΠΑΟΚ. Από κάπου φαίνεται έβγαλες το συμπέρασμα ότι μας νοιάζει. Σου υπενθυμίζω λοιπόν ότι εσύ μπήκες για να γράψεις σε thread του ΠΑΟΚ μετά από ματς με τον Παναθηναικό.

Καλά. Έχεις λύσει το ζωνάρι γιατί μπήκαμε στο “θρεντ του ΠΑΟΚ” (σημ: χεστήκαμε) και εφευρίσκεις ό,τι επιχειρήματα να’ναι με κείμενα out of context. Δεν θα κάτσω να παίξω. Grow up.

Εντάξει δεν περίμενα να συνεχίσεις και για πολύ να “στηρίζεις” τις ασυναρτησίες σου.
Αναμενόμενο να πετάξεις κανά χαζό και να φύγεις. Στο καλό.

Καλά, μην χαίρεσαι. Δεν φεύγω από το τόπικ. Σε εσένα βαριέμαι να γράψω σεντόνια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τζάμπα κόπος θα είναι.

Απαρηγόρητος δηλώνει 32χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, ο οποίος παρακολουθώντας τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το περασμένο Σάββατο, κατάλαβε πως η περίπτωση να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι πλέον εξαιρετικά απίθανη. Σύμφωνα με κοντινό του πρόσωπο, η θλιβερή αυτή συνειδητοποίηση επήλθε όταν ο 32χρονος Κώστας παρακολούθησε για πολλοστή φορά τον επιθετικό της ομάδας του και συνομήλικό του, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, να χάνει εξαιρετική ευκαιρία να σκοράρει.

«Έχω την εικόνα ξεκάθαρη στο μυαλό μου», διηγείται ο φίλος του 32χρονου. «Ο Σαλπιγγίδης χάνει άλλη μια ευκαιρία, χιλιάδες ΠΑΟΚτζήδες καταριούνται τον προδότη κι εγώ στρέφομαι προς τον Κώστα και τον βλέπω βουρκωμένο. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν από αγανάκτηση αλλά μετά μου εξήγησε», σημειώνει.

Φαίνεται πως εκείνη τη στιγμή ο 32χρονος Κώστας ήταν έτοιμος να χρησιμοποιήσει τη γνωστή έκφραση «ούτε εγώ δεν το έχανα αυτό», όταν συνειδητοποίησε ότι η πιθανότητα να παίξει σε έναν τελικό Kυπέλλου είναι πλέον μηδαμινή.

«Όταν ήμουν μικρό παιδί οι γονείς μου με είχαν γράψει σε ακαδημίες ποδοσφαίρου», θυμάται ο Κώστας. «Κάποια στιγμή σταμάτησα να πηγαίνω γιατί έπρεπε να διαβάσω για τις Πανελλήνιες. Ε, μετά πέρασα στη σχολή στη Θεσσαλονίκη, μπήκαν στη ζωή μου οι γυναίκες, οι καφέδες και οι Μαλαματίνες οπότε το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Πήγαινα όμως γήπεδο να δω τον ΠΑΟΚ αν και συνήθως ήμουν μεθυσμένος τώρα που το σκέφτομαι. Πάντως μια φορά είχα ονειρευτεί πως έπαιζα στον τελικό Champions League του ?99 και ήταν το καλύτερο όνειρο της ζωής μου», διηγείται. «Όμως πάντα είχα στο μυαλό μου πως κάποια στιγμή θα έπαιζα ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, ίσως να μην έπαιρνα το Champions League ή το Μουντιάλ αλλά σίγουρα θα αγωνιζόμουν σε ένα ντέρμπι ενάντια στον Ολυμπιακό. Είχα φτιάξει άλλωστε και ομάδα 5×5 με φίλους μου και πηγαίναμε σε τουρνουά. Όταν όμως είδα τον Σαλπιγγίδη σε αυτή την κατάσταση και συνειδητοποίησα πως είμαστε συνομήλικοι κάτι έσπασε μέσα μου. Κατάλαβα πως τα έφαγα τα ψωμιά μου, πως δεν θα πατήσω ποτέ χορτάρι με 60 χιλιάδες ανθρώπους να με αποθεώνουν. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», καταλήγει συντετριμμένος.

Εγκαταλείπονται οι σκέψεις για Γ.Χ. λέει. Μπήκε ο Σαββίδης στα αποδυτήρια στο ημίχρονο λέει. Σκέψεις για Αναστασιάδη λέει… Δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα.