Π.α.ο.κ

Κάνουν ότι μπορούν για να μειωθούν τα διαρκείας ώστε να μην υπάρχει θέμα ξανα με εισιτήρια σε ανάλογες περιπτώσεις σαν του τελικού…

εδιδ: στα φετινά play off ισχύουν κανονικά λέει τα διαρκείας μας και δεν χρειάζεται να αγοράσουμε μινι πακέτα… λογικό φαίνεται για να αποφευχθεί το φιάσκο… όχι ότι τώρα θα πάει κόσμος δλδ αλλά τουλάχιστον δεν θα χει 1000 άτομα… χώρια που δεν ξέρουμε αν θα ναι με κόσμο τα παιχνίδια…

«Πριν από την προγραμματισμένη για τις 16:00 προπόνηση του ΠΑΟΚ αντιπροσωπεία οπαδών επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και πέρασε σκληρά μηνύματα, προκαλώντας τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν το μέγεθος της πίκρας τους»
Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στη συνέχεια συζήτησαν την ένταση που δημιουργήθηκε με τον προπονητή της ομάδας στα αποδυτήρια. Υποσχέθηκαν πως θα παρουσιαστούν διαφορετικοί στα play off και να αλλάξουν την εικόνα που δημιουργήθηκε μετά τον τελικό Κυπέλλου.

παε παοκ.

Τέλος η ΠΑΕ διαψεύδει πως οι παίκτες τα μάζεψαν και έφυγαν καθώς η ομάδα πραγματοποίησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

[I]πέρασε σκληρά μηνύματα[/I]… ποιος τις γράφει αυτες τις ανακοινώσεις?

πάντως τα σαιτ της ΑΘΗΝΑΣ λενε οτι κάμποσοι την έκαναν και δεν πήγαν ούτε για ειδικό ούτε για χαλάρωση… άντε και καλά πλει οφ

Πογκρόμ και στρατόπεδα συγκέντρωσης για κάθε καθυστερημένο οπαδό.
Και για τις διοικήσεις πους τους ανέχονται φυσικά.

τι λε ρε. άμα βγει ο παοκ δεύτερος στα πλει οφ, σε αυτή την επίσκεψη θα το οφείλει …

Αντιοπαδική Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος λέμε :!:

Ναι, μεγάλο κρίμα, πώς θα βγάλουν τώρα το επόμενο βιντεάκι με γελάκια στην προπόνηση και μαθήματα τακτικής. Το να κατεβαίνει ο χαΙβάν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και να τους λέει “γιατί δεν παίζετε, όταν σας πήραμε ήσασταν καλοί” είναι πιο νορμάλ.

Αν είναι κάτι για να ντρεπόμαστε από τα σημερινά, δεν είναι οι 100 οπαδοί στην προπόνηση αλλά αυτό εδώ.

Ο έτερος δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης, σημείωσε κατά την αγόρευσή του: Αν η ρίψη της μπανάνας είχε ρατσιστική έννοια, είναι κάτι καταδικαστέο, αλλά ποτέ στο παρελθόν δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Ίσως είχε κάποιος μια μπανάνα για να τη φάει και την πέταξε μέσα όπως θα πέταγε οτιδήποτε άλλο.

Φυσικά το να κατεβαίνει ο Ιβάν είναι νορμάλ, είναι ο εργοδότης τους και τους πληρώνει.

Και οι 100 οπαδοί και όσοι θα τους πουν “μπράβο” και ο δικηγόρος της Ανώνυμης Εταιρείας ΠΑΟΚ (και όλοι αντίστοιχοι οπαδοί και παράγοντες των άλλων ελληνικών ομάδων) είναι αποδείξεις του πάτου αυτής της χώρας.

[B][I]Ίσως είχε κάποιος μια μπανάνα για να τη φάει και την πέταξε μέσα όπως θα πέταγε οτιδήποτε άλλο. [/I][/B]

αχαχαχααχα. στο πάνθεον με ναβας και καρεκλά που την πήρε ο αέρας

Και οι οπαδοί πληρώνουν, μερικοί έκαναν 20 ώρες ταξίδι προχθες, σιγά τα ωα που πήγαν 100 άτομα και είπαν “χέστες” τους παιχταράδες. Μπράβο δε θα πω αλλά ούτε θα κάτσω να στεναχωρεθώ για τους καλοπληρωμένους που δεν μπόρεσαν να κάνουν προπόνηση για να είναι πανέτοιμοι με την αρμάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Ιν άδερ νιουζ, η παέ διαδίδει πως η σημερινή προπόνηση δεν έγινε επειδή οι παίχτες ήθελαν να συζητήσουν μεταξύ τους.
Εμείς λέμε, πως λέγανε ανέκδοτα

Οι οπαδοί πληρώνουν τον Ιβάν ή πιο σωστά την ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “Π.Α.Ο.Κ.”. Μετά από 35 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε να το έχουν καταλάβει κάποιοι άνθρωποι.

Κανένας δεν υποχρέωσε κανέναν να κάνει 20 ώρες ταξίδι για να δει το ματς.
Ελεύθερη επιλογή τους ήταν.

Αν θέλετε “συναισθηματισμούς” και “ιδέες” στο ποδόσφαιρό σας απαιτήστε να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ και όλες ομάδες ερασιτεχνικές.

Αυτοί τη στιγμή οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι υπάλληλοι και όπως εσύ (ελπίζω τουλάχιστον) να μη θέλεις στη δουλειά σου να έρχεται ο κάθε λοβοτομημένος πελάτης να σε βρίζει επειδή κάτι μπορεί να μην έκανες καλά (η, πιο σωστά ο λοβοτομημένος να θεωρεί ότι δεν έκανες καλά) το ίδιο δικαίωμα έχουν και αυτοί. ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ (ειδικά από τη στιγμή που δεν τα δίνεις εσύ). Αν τώρα νιώθεις ριγμένος από την ποτάνα την κενωνία που εσύ δεν παίρνεις τόσα, τότε κοίταξε απλά να τους φτάσεις.

Αυτοί τη στιγμή οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι υπάλληλοι και όπως εσύ (ελπίζω τουλάχιστον) να μη θέλεις στη δουλειά σου να έρχεται ο κάθε λοβοτομημένος πελάτης να σε βρίζει επειδή κάτι μπορεί να μην έκανες καλά (η, πιο σωστά ο λοβοτομημένος να θεωρεί ότι δεν έκανες καλά) το ίδιο δικαίωμα έχουν και αυτοί. ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ (ειδικά από τη στιγμή που δεν τα δίνεις εσύ)

Aν είναι υπάλληλοι να συμπεριφέρονται ανάλογα, γιατί όταν κάνουν καγκουριλίκια και πουλάνε οπαδιλίκι για να γίνουν αρεστοί στους λοβοτομημένους που πληρώνουν για να τους δουν (ναι, με τη θέλησή τους, δεν τους υποχρέωσε κανένας, το’παμε) πρέπει να ξέρουν ότι δεν είναι μονόδρομος η φάση, οι λοβοτομημένοι ίσως διαμαρτυρηθούν αν νιώσουν ότι τους δουλεύουν ψιλό γαζί. Αν εσύ το βλέπεις ότι είναι κλασική σχέση υπαλλήλου-εργοδότη-πελάτη, τι να πω, ότι διαφωνώ, θα έχει νόημα; Στη δικιά μου δουλειά πάντως δεν έρχονται κάθε βδομάδα 20000 λοβοτομημένοι να με δουν να δουλεύω. Αν και πλάκα θα είχε, όποτε σχολούσα θα πετούσα τη φανέλα και θα έκανα όλε μόνος μου στο γραφείο

Ο ιδανικός επίλογος, με κάλυψες πλήρως.

edit γιατί με έχουν προβληματίσει πάρα πολύ τα ποστς σου, είπα κιόλας ποια είναι η στάση μου στο θέμα, να σκεφτείς ότι εδώ και 4 χρόνια δεν πάω γήπεδο γιατί σιχάθηκα τους λοβοτομημένους που λες κι εσύ και με έχεις κάνει εδώ και 3 ποστς να τους υπερασπίζομαι, οπότε λέω να το σταματήσω κάπου εδώ

O επίλογος ήταν για να τονιστεί η γελοιότητα της θεωρίας “τόσα λεφτά που παίρνουν δεν πειράζει να ακούνε πόσο μαλάκες, χέστηδες, πουλημένοι και πουτάνας γιοι είναι γιατι ΔΕΝ ΤΗΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ”. Χωρίς, για να μην παρεξηγηθούμε πάλι, να λέω ότι την διατύπωσες εσύ αυτή την θεωρία, αλλά ακόμα και το “καλοπληρωμένοι” που έγραψες δίνει μια μικρή δικαιολογία για τις γελοιότητες.

Το ότι σε προβληματίζουν τα ποστ μου το βρίσκω θετικό, αλλά πιο πολύ θα πρέπει να σε προβληματίζει το ότι υπερασπίζεσαι 100 lowlifes που δεν έχουν στη ζωή τους τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να πάνε να βρίσουν 15 μαλάκες που κλωτσάνε μια μπάλα επειδή “δεν τιμήσανε την ομάδα, ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΡΕ κι εμάς που κατεβήκαμε να τους δούμε”.

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τα καγκουριλίκια τους στα @@ μου τους γράφω, η πράξη όμως κάποιου να πάει στον χώρο εργασίας κάποιου άλλου και να τον αρχίσει στα μπινελίκια μόνο εμετό μπορεί να προκαλεί. Όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί, ας σταματήσει το γήπεδο, την tv ή ακόμα και να γιουχάρει με το κλασικό “ου”.

εγω πάλι δεν εχω καταλάβει τι άλλο περίμεναν απο αυτόν τον παοκ και με 3 καλές απουσίες.

Bastard μια ερωτηση με καλη διαθεση. Αν αυριο ερθει ο Βρυζας, ο Τριστιακοφ η οποιος στον πουτσο κανει μεταγραφες στην ομαδα και σου δωσει διακοσια χιλιαρικα το χρονο να παιξεις στον ΠΑΟΚ θα πεις οχι; Οι παικτες δεν φταινε που ειναι αμπαλοι. Ο υπευθυνος για την κατασταση ειναι ο Σαββιδης, αυτος πρεπει να βρει λυση. Για να προασπισει τα συμφεροντα του και οχι για να χαιρομαστε εμεις με τιτλους. Το να πας να βρισεις τον παικτη ειναι για γελια και τελειως αναποτελεσματικο

Τι την πέφτετε ρε μαλάκες στον bastard να πούμε;
Ζούμε σε καμιά ουτοπική κοινωνία και εγώ δεν το χω πάρει χαμπάρι;

Τι πάει να πει να ζητήσουνε να γίνει ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο;
Θα έπαιζε κανείς μπάλα τότε; Όχι.
Αν δεν υπήρχαν συναισθηματισμοί και ιδέες και απαίτησεις να παίζουν οι παίχτες με νοοτροπία νικητή, θα έβλεπε κανείς ποδόσφαιρο πέρα από ελάχιστους; ΟΧΙ.
Άρα ο μονόδρομος για να υπάρχει ποδόσφαιρο είναι να είναι 1)επαγγελματικό και 2)Να έχει αυτά που είπα παραπάνω.

Αντίστοιχα και από την πλευρά των παιχτών. Αν θέλουν να μην έχουν καμία σχέση με τους οπαδούς, να μην τολμήσουν ούτε να τους κοιτάξουν όταν θα σκοράρουν ή όταν θα νικάνε.
Έαν όμως το κάνουν, να προετοιμαστούν και για ανάλογης έντασης γιούχα.
Και όταν θέλετε να κάνετε συγκρίσεις όσον αφορά το ντου στην προπόνηση, προσπαθήστε να μην συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια γιατί φαίνεστε γελοίοι.

Στο κάτω κάτω της γραφής, κάποια γεγονότα και συμπεριφορές απλοποιούνται και στην πιο βασική τους μορφή. Αντιτίθενται στην τιμιότητα, την αξιοπρέπεια, το ήθος και τα λοιπά.
Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν κυνηγήθηκε παίχτης στον ΠΑΟΚ που προσπαθούσε και ίδρωνε τη φανέλα και δεν κορόιδευε τον κόσμο.

Αionie ποιος αποφασίζει ότι κάποιος παίκτης δεν προσπαθεί; Εσύ; Οι 100 που πήγαν στην προπόνηση; Αυτοί είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ; Στην τελική η προσπάθεια τι σημασία έχει; Το αποτέλεσμα μετράει. Και μένα να βάλεις να παίξω θα προσπαθήσω. Αν οι παίκτες είναι αναποτελεσματικοί θα κριθούν από τη διοίκηση. Αφου θες επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να δεχτείς και αυτά. Κουμάντο κάνει αυτός που ρίχνει το χρήμα. Εν προκειμένω ο Σαββίδης. Ο οπαδός πρέπει να στηρίζει τους παίκτες μέχρι το τέλος τους στην ομάδα. Ο Σαλπιγγίδης συμφωνώ δεν μπορεί να βοηθήσει. Έχεις όμως κανέναν καλύτερο μέχρι το καλοκαίρι; Ας παίξει λοιπόν μέχρι τότε ας τον βοηθήσουμε και ας τον διώξει ο Τριστιακόφ εάν μπορεί να φέρει κάποιον καλύτερο.

Ρε ειναι ψυχαρες, ριχνουν κλωτσες στη τουμπα και γουσταρετε. Τι τους κραζετε τωρα;; τς τς τς,αχαριστια!

Πρώτη φταίει η ΠΑΕ για τα χθεσινά… δεν γίνεται να τους ζητάς να παίξουν για τον τελευταίο στόχο που σε έμεινε για να μην ξεφτιλιστείς φέτος, υπό δύσκολες συνθήκες και να αφήνεις τους οποιουδήποτε 100 οπαδούς να φτάνουν να προπηλακίζουν την ομάδα έτσι και να μην κάνεις προσπάθεια να τους προστατέψεις… σε λίγο θα πήγαινε και ο ιβάν να βρίζει μαζί τους…
χώρια που αν πει τώρα ο νάτχο (οπου νάτχο βάλε όποιον παίκτη έχει μια άλφα αξία και μπορεί εύκολα να βρει ομάδα) μετά από αυτά εγώ δεν κάθομαι εδώ και στα αρχίδια μου τα πλει οφ, φεύγω μετά το τελευταίο ματς… να δω ποιοι θα κατηγορήσουν ποιους…

Πολλά λάθη φέτος που ξεκινάνε όλα από την ΠΑΕ… πήγε να τα βρει με τους οργανωμένους και φτάσαμε σε σημείο να έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους παίκτες… για σχεδιασμό αγωνιστικό δεν μιλάμε καν… εκεί οι μαλακίες διαδέχονταν η μια την άλλη…

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τα καγκουριλίκια τους στα @@ μου τους γράφω, η πράξη όμως κάποιου να πάει στον χώρο εργασίας κάποιου άλλου και να τον αρχίσει στα μπινελίκια μόνο εμετό μπορεί να προκαλεί. Όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί, ας σταματήσει το γήπεδο, την tv ή ακόμα και να γιουχάρει με το κλασικό “ου”.

Δεν διαφωνώ πουθενά, ωστόσο αυτός ο χώρος εργασίας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες… δεν γίνεται οι παίκτες όταν πάει ο κόσμος σε αεροδρόμια σε προπονήσεις να τους αποθεώσουν και προσπαθούν να επωφεληθούν και τους λένε “είμαστε και μεις ΠΑΟΚ” “είστε απίστευτοι” και άλλα τέτοια προτρέποντας να έρχονται να σε θεοποιούν και να τους να φανατιστούν κι άλλο, να μην θεωρούν αναμενόμενο ότι όταν τα κάνεις σκατά θα έρθουν να σε κράξουν… δεν γίνεται στα καλά να λέμε πουτάνα όλα και πάμε ρε παοκτζίδικη τρέλα, αλλά στα σκατά να ζητάς ψυχραιμία…

Ο πιο τίμιος τα τελευταία χρόνια ήταν ο Παντελής ο Καφές που ακόμε και μετά τον τελικό της Φιλαδέλφειας δεν είπε ποτέ έγινα και γω ΠΑΟΚΑΡΑ, και όταν τον ρώτησαν είπε γιατί είμαι επαγγελματίας και μπορεί να παίξω σε άλλη ομάδα, απέναντι σε πρώην ομάδες…

Εγώ δεν είπα να μην τρώνε κράξιμο οι ποδοσφαιριστές. Κράξιμο είναι και η γιούχα, κράξιμο θα ήταν και να πήγαιναν οι 100 οπαδοί για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτό που είδαν και να πουν ότι “παίξατε σκατά, μας απογοητεύετε και μας κάνετε να μη θέλουμε να σας βλέπουμε”.

Ίσα-ίσα είμαι από τους λίγους που θεωρούν τη γιούχα (ειδικά στο γήπεδο) απόλυτα σε αντίθεση με τους περισσότερους που λένε “μη γιουχάρετε βρε παιδιά, κάνετε κακό στην ομάδα”.

Γενικά, ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό, αλλά το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο το πώς ένιωσαν οι καημένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Είδαμε σαβουάρ βιβρ άφθονο κι από αυτους (κι από τους αντιπάλους τους) στον ημιτελικό. Το πρόβλημα μου είναι ότι υπάρχουν ανάμεσά μας πίθηκοι που θεωρούν παράσημο στη ζωή τους να πάνε να βρίσουν (και γιατί όχι να πλακώσουν και στο ξύλο) τους ποδοσφαιριστές μιας ομάδας με την οποία κανείς ποτέ δεν τους υποχρέωσε να φανατιστούν και να θεωρούν ανώτατη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Νομίζω πάντως ότι τα μέσα διόγκωσαν την επίσκεψη αυτή των οπαδών.
Δεν ήμουν εκεί βέβαια για να ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι γενικά εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους, και πιο ειδικά, στον Σαλπιγγίδη και τον Κατσουράνη είπαν και 10 κουβέντες παραπάνω.
Ο ένας είναι ο γνώστος και μη εξαιρετέος, και ο άλλος κάνει κουμάντο σε ολόκληρη την ομάδα.
Και δεν είμαι καθόλου υπερβολικός, το power play είναι το μόνο πράγμα μαζί με τα φράγκα που τον κρατάει στο ποδόσφαιρο, δε φαίνεται να τον ενδιαφέρει κάτι άλλο, ούτε καν το άθλημα.
Ο τύπος ανακάλυψε τραυματισμό στη βουβωνική χώρα(τι βολικό, έξω για 3-4 βδομάδες, άρα δε θα παίξει Play-off(;)), κάνει “θεραπεία” στην Αθήνα, ταυτόχρονα πάει να παρακολουθήσει και τουρνουά των μικρών της ΑΕΚ, ενώ οι άλλοι να πούμε είναι έτοιμοι να παίξουν ΤΕΛΙΚΟ.
Και άμα του καυλώσει να παίξει σε κανα ματς, όλως δια μαγείας θα τον δούμε να ξεπερνάει “πιο γρήγορα από οτι αναμενόταν” τον τραυματισμό του.
Άντε και στις επόμενες εκλογές υπ.βουλευτής