…αυτό σαν ανασχηματισμός κυβέρνησης μοιάζει:p :!:
δείτε το όλο ε.
πάρτι στα ράδια για απομάκρυνση τσιτσιακόφ…
Bastard σαγαπαω ρε φίλε.Επικό video. Την κάνατε ΠΑΟΚ !
Σε πλαστικό …
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΠΑΟΚ την καταντησατε. Bastard σε ευχαριστω για αυτο.
Ψυχολογικά προβλήματα, ράκος, θέση βασικού στη Βασιλεία και χίλιες 2 μαλακίες από τους αρδ για να καταλάβουμε το μέγεθος του ΠΟΝΟΥ που νιώθει ο αρχηγός.
Τελικά βέβαια,
Ο διεθνής άσος θεωρούνταν με το… ένα πόδι εκτός Δικεφάλου τα τελευταία 24ωρα λόγω του επεισοδίου στην προπόνηση με την επίσκεψη των οπαδών μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ο ίδιος ανέφερε σε συνάντησή του με τον Βρύζα πως δεν είναι στις προθέσεις του κάτι τέτοιο. Έχοντας ξεπεράσει το… σοκ των προηγουμένων ημερών, ο «Σάλπι» τόνισε πως δεν θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ
Κάτσε εδώ ρε βλάκα, πού θα βρεις τόσα λεφτά χωρίς να δουλεύεις. Ε και αν πέσει κάνα γιουχάισμα πάλι την ξέρουμε τη συνταγή. Καλό 2017 παιδιά.
http://www.gazzetta.gr/football/article/609800/me-salpi-kai-4-3-3-sti-leoforo. Όριστε. Θα παίξει το παιδι αφού το θέλετε τοσο πολυ.
Γελάει ο κόσμος. Σε 4-5 χρονάκια τον βλέπω και πρόεδρο.
εγώ έριξα άσο το ματς πάντως, δε γλιτώνουμε. Ξανά μβπ ο κοντός
ντροπή να μην πιστεύεις στην ομάδα και τον αρχηγό της.
[SPOILER][/SPOILER]
Είσαι καλλιτέχνης ρε bastard !
άλλος είναι (banis), από άλλο φόρουμ, μην παίρνω τζάμπα κρέντιτς.
πούστη κοντέ τόσα γκιφάκια για άλλον δεν έγιναν ποτέ
Ναι αλλα εγω εσένα ξερω ! Και βγάζεις και σύνθημα. Δεν φτιάχνεις ενα αντίστοιχο και για την εθνική να το τραγουδάμε το καλοκαίρι. Πάλι τσαμπουκάδες κάνετε ρε γαμωτο ; Τι έγινε πάλι ; Έλεος !
τελικά αγαπάμε οπαδούς παναθηναϊκού, ή οχι? μπερδεύτηκα!!
σύνθημα για την εθνική δεν έχω, έχω βιντεάκι όμως.
για τα επεισόδια χαμπάρι δεν πήρα, τώρα διαβάζω τι γίνεται, αλλά έτσι είναι, αυτά έχει η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ φέτος
εσείς κάνατε μανούρα απ’ότι διαβάζω ρε.
Μας υποδεχτήκατε με ανοιχτές… φωτοβολίδες!(πωςταλέγω)
Δεν ξερω. Το βλέπω και δεν πήρα χαμπάρι τι έγινε. Νομίζω οτι μαζεύτηκαν πολλοί δικοί μας με το που μπήκαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Οι καφροι ειναι πάντα καφροι. Οι μπάτσοι τι στον πουτσο έκαναν ; Πάλι αγκαλίτσες ο ιβαν με τον αλ αφουζ.
εγώ πάλι διαβάζω ότι μόλις μπήκαν οι δικοί μας άδειασαν ό,τι στυλό υπήρχε =Ρ
κρίμα να χαλάμε έτσι το πάρτυ αλαφούζου-σαββίδη
εντιτ, ο κοντός στον πάγκο :""""""""")
Μεγάλη παπαρια που άργησαν να βάλουν τους δικούς σας. Και έχουμε σηκώσει και πανό ναι στην μετακίνηση οπαδών. Γελάει ο κόσμος !
Ναι ωραία όλα αυτά με τους οπαδούς κ τέτοια
Έχουμε όμως καμιά πληροφορία για την τύπισα που κυκλοφορεί με τον σαββίδη; :!: