“φίλαθλοι, για ηρεμήστε, σε λίγο θα ξεκινήσει το παιχνίδι” από τα μεγάφωνα, έχω δακρύσει
pig, κάποιοι λένε ότι είναι ανιψιά του, άλλοι μεταφράστρια, άλλοι δικηγόρος, άλλοι και τα 3, τι να πεις
“φίλαθλοι, για ηρεμήστε, σε λίγο θα ξεκινήσει το παιχνίδι” από τα μεγάφωνα, έχω δακρύσει
pig, κάποιοι λένε ότι είναι ανιψιά του, άλλοι μεταφράστρια, άλλοι δικηγόρος, άλλοι και τα 3, τι να πεις
Στα 4 να πεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
περίεργο. παντού λένε οτι μπήκατε με τις φωτοβολίδες στα χέρια και μετά απάντησαν του παναθηναϊκού(μην μας πούνε και κότες…).
μικρή σημασία βέβαια. το πάρτι συνεχίζεται!!! (α ρε ατρόμητε…)
κλάμα.
τον κοντό τον κράτησε αλλαγή για να τον αποθεώσει η λεωφόρος?
θα τον βάλει στο 2-0 λογικά να γυρίσει το ματς
Πάντως στην αρχή σε ενα σουτ του Μπέργκ οτι δεν το έφαγε πάλι στην κλειστή του γωνία ο Γλύκος ειναι μεγάλη επιτυχία.
Νωρίτερα Χουχούμης ηταν για κίτρινη.
Τον τελευταίο μήνα ο Σαββίδης έχει περπατήσει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο από τον Κατσουράνη…
Καταντάει κουραστικό να βλέπεις αυτό το τσίρκο…
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕ
Κλάμα…
Αν ήμουν σαλπι δεν θα έκανα καν το τρέξιμο. Θα έδιωχνα μακρυά την μπάλα απο την περιοχή του παναθηναικου και θα φώναζε ολο το γήπεδο δυνατά το όνομα μου.
Για πείτε τωρα γατάκια
ΚΛΑΜΑ ΛΕΜΕ
[B][SIZE=7][B]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧ
ΑΧΑΧΧΧΑ
ΑΧΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ[/B][/SIZE][/B]
δεν το βλέπω, πείτε μου ότι πανηγύρισε όλο το γήπεδο στο γκολ εκτός από 300 που έβριζαν
Και κόβει ακριβώς πριν το τελικό σουτ του Χουχούμη στην άμυνα.
έχω κλειστό ήχο ρε πούστημ, και γω θέλω να μάθω
Καλα stoch iq ραδικιού
Σκόραρε ο αρχηγός της καρδιάς μας. Αν έχανε κι αυτό τι να πω. Επίσης να πει κάποιος στον Γλύκο ότι ο ΠΑΟΚ δεν κάνει καθυστερήσεις για να κρατήσει ισοπαλία. Ξεφτίλα γαμώ.
Από αύριο αποθέωση για την αρχηγάρα από όλα τα μμε και κράξιμο στα 300 πρεζάκια που τα έσπασαν και γιούχαραν τον δημήτρη από την πολίχνη.
Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση, αποχωρώ, τα λέμε το 2017 πάλι, ελπίζω.
[SPOILER]
[/SPOILER]