το γκολ είναι απίστευτα αστείο πνίξιμο του τερματζή.
Ο Μουσλίμοβιτς φαίνεται να έχει πολύ καλή κίνηση στο χώρο και όταν τροφοδοτείται σωστά είναι πολύ επικίνδυνος.
Αν και δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρό, παίξαμε ουσιαστικά, με δύο τρεις φάσεις καταφέραμε ένα γκολ, που νομίζω αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του ματς, καθώς ο Πανθρακικός ούτε που πλησίασε την εστία του Πάοκ.
Πλέον, κοιτούμε την άλλη αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Άρη. Όπως και να το κάνουμε είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, αν δεν θέλουμε στραβοπάτημα μέσα στο “σπίτι” μας. Αλλά χάρης στον λαό μας, αλλά και στην δυναμική της ομάδας στο γήπεδο, πιστεύω θα έχουμε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στον “συμπολίτη”.
Kανας σταυριδης διαιτητης? Γιατι ευκολο βραδυ δεν θα ειναι αλλιως. Εκτος αν αυτοεμψυχωνεσαι.
Χαχαχα. Δεν έχουμε ανάγκη αυτοεμψύχωσης, μιάς και η βεβαιότητα που πλέον μου εμπναίει ο Παόκ τόσο στο γήπεδο, όσο και στην δοιήκηση, δεν αφήνε τέτοια περιθώρια.
[RIGHT]Πάοκ ρε :)[/RIGHT]
Στην ερωτηση δεν απαντησες. Πιαστηκες απο την προταση, και μαλιστα την τελευταια και μικροτερη
Δηλαδη βακιλλε θες να πεις πως ο ψοφιος περσινος αρης στο ντερμπι,θα μπορουσε να παρει αποτελεσμα αν δεν ηταν ο σταυριδης?Ελεος…Ο αρης 90-10% να ειχε τη διαιτησια με το μερος του,δε θα μπορουσε να φυγει ετσι οπως ηταν ουτε με 1 βαθμο…για αυτο κοιτα να παιξετε πρωτα μπαλα και ασε τους διαιτητες για μετα…
Σωστη η συμβουλη σου.Κοιτα να την ασπαστεις κι εσυ ο ιδιος :D:p
Την ασπάζεται μέχρι να παίξουν με μας.
γιατι ρε γαυρε,περσι που χασαμε στο καραισκακη δεν παιξαμε καλα?οχι μονο παιξαμε καλα αλλα μπορουσαμε και να κερδισουμε αλλα ο ρεφερι ειχε αλλες βλεψεις…για καποιο λογο εκανε ο γαυρος φαουλ και τα σφυριζε κατα του παοκ.
Έεεεεεετσι!!
Xα!Ωραια τα λες. Και φυσικα τα λες οπως ο μεσος παοκτσης. Για αυτο παντα θα λετε οτι ειστε οι -μονοι- αδικημενοι.
Παντως με την ιδια λογικη δεν θα πρεπει να μπαινουν και οι αρρωστοι στα νοσοκομεια και παει λεγοντας. Δλδ οκ, μετα σας πειραζουν οι συμβολικες μου αναφορες σε classes
Τελος παντων. Καλα κρασια. Και παλι πρωταθλημα μακεδονομαχοι
Tα λέει όπως ο μέσος Παοκτσής και όπως ΟΛΟΙ οι παίκτες του Άρη στις δηλώσεις του σε εκείνο το ματς
Ετερον εκατερον. Οι μεν ειναι επαγγελματιες, σημερα παιζουν εδω αυριο αλλου, και οι δε ειναι κομπλεξικοι (οπως ο μεσος ελληνας οπαδος).
Δεν σημαινει επειδη το λενε οτι δεν εγινε σφαγη. Εκτος αν θες να ανοιξουμε 1002 αλλα θεματα μπας και αποδειξεις οτι δεν επαιζε καθαρα παοκ ο σταυριδης σε εκεινο το παιχνιδι. Δλδ λιγο ελεος. Οφθαλμοφανη γεγονοτα και παλι εκει…
Αφού δεν μας πας, τι ασχολείσαι;
Γιατί να χαλιόμαστε;
Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Ούτε και σε 'σένα.
Σε τι αναφερεσαι? Πραγματικα δεν εχω καταλαβει τιποτα. Ισως φταιει το νεαρο της ηλικιας μου :lol:
Από αξιόπιστη πηγή μπορώ να σου πω πως ο Ζαγοράκης, όταν ήταν Παοκτσάκι, μιά φορά και έναν καιρό, κατούρισε στο Χαριλάου.
Και μην πάω στην περίπτωση Βρύζα που έφτυσε, καθώς πέρναγε έξω από τον “ναό” των κιτρίνων.
Σοβαρά.
Η διάρρευση βέβαια αυτών των πληροφοριών τους καθιστά ευάλωτους και άχρηστους/ανίκανους στο να δοιηκήσουν. Ήδη σκέφτοναι να τα παρατήσουν και να κλειστούν σε μοναστήρι.
Σοβαρά.
Δεν μπορούσαν να ανεχθούν τον διασηρμό του δημόσιου, πρόστιχου βίου τους.
Και ολα τα παραπανω…επειδη σας σφυριζε ο σταυριδης στο περσινο ντερμπι
Η άποψη του κ.Βαρούχα επί του θέματος ποιά είναι;
Αχαχαχα. Καλα τον σταυριδη τον κανανε και διεθνη.
Παω πασο.
Αλλα θα μπω να κραξω αν μιλησετε για διαιτησια εις βαρος σας σε παιχνιδι με αθηναικη ομαδα.
Οκ, “γύρε με σουβλάκι”.