Το να ευνοηθει ο ΠΑΟΚ απτη διαιτησια ειναι θεμα… γιατι γινεται απο σπανια εως ποτε… απτην αλλη το να ευνοηθει ο γαυρος δε λεει τπτ, το πολυ πολυ να ακουσεις ενα “εεεεετσι”
αλλα απτην αλλη ακομα λενε για το χερι του Καρλος και για τον αερα με τον Κοντε.
Αυτό αν θυμάμαι καλά είχε ψηφιστεί το καλύτερο γκολ στην Ευρώπη για εκείνη την εβδομάδα.
Παρεπιπτόντως, γνωρίζει κανείς πως τα πάει ο Μάρτσιν στην Γερμανία;
Α να και το καλύτερο γκολ των τελευταιων χρονων στο πρωταθλημα!
Τι γκολάρα Θεέ μου! Με Γ Κεφαλαίο! Δε χορταίνω να την βλέπω
[QUOTE=DenialFiend;448173]Αυτό αν θυμάμαι καλά είχε ψηφιστεί το καλύτερο γκολ στην Ευρώπη για εκείνη την εβδομάδα.
Το καλύτερο γκολ της χρονιάς έπρεπε να’χει ψηφιστεί:!:
Αλήθεια το καλύτερο γκολ που έχουμε φάει το θυμάται κανένας;;
Τον θυμάται κανένας εκείνον τον αγώνα;; Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι με τέτοια καρδιά και τέτοια ψυχή δεν θα ξαναπαίξουμε ποτέ! Μακάρι να βγω γελασμένος!!
Λοιπον…τη κανω για γηπεδο…βρεχει γαμωτο,ελπιζω τουλαχιστον να σταματισει και το χορτο να ναι απλα γλιστερο να παιχτει τιποτα καλο.Αντε και με τη νικη:D:D
συνολικα καλυτερη η ομαδα σημερα σε σχεση με το ματς με την αεκ,εμενα προσωπικα μ’αρεσε και επιτελους βλεπουμε πως καλη αμυνα δν παιζεις μονο με 3 σεντερ μπακ και 3 αμυντικα χαφ.Η ομαδα φετος θα ειναι κοντα στην κορυφη αλλα δν ξερω ποσο θα αντεξει .Ελπιζω επισης ο σαντος να ξυπνησει καποια στιγμη και να δει οτι ο ιβιτς δεν τραβαει[-X
εμεις τι πρεπει να πουμε δλδ για τον ισπανο χασαπη.μας τα χανε κανει τσουρεκια περσι με τα αρχιδια του καραμπελα
τρελα οι εμφανιση του αρη.σαν μελισουλες δεν ηταν?χαχαχα!
Βασικα. Τι θυμασαι και συ τωρα. Ελεος.
Και στο κατω κατω και σημερα τι επαθε ο παικτης σας? Πφ. Στο ποδοσφαιρο γινονται αυτα.
Και στο κατω κατω, ο ασπρομαυρος σταυριδης εδωσε πλαγιο και ο κιτρινομαυρος πολατιαν εδωσε κιτρινη.
Ελα ρε, τωρα εισαι πρωτος και ασχολεισαι με τις μελισΣουλες?