Π.α.ο.κ

ενταξει ενα συνθηματακι ηταν…:D:D:D:Dμην παρεξηγιεστε…:wink::wink::wink:

Ποιο απο ολα?

παμε τωρα με εργοτελη…για μενα η μαγκια θα ηταν η ναυλωση πλοιου θεσσαλονικη-κρητη…δυσκολο βεβαια…

αλλα και το ταξιδι μεχρι τη κρητη αλλιως δεν παλευεται…

Απο τα χειρότερα παιχνίδια που έχω δει στη ζωή μου…Ένα γκολ μπήκε και αυτό με τον αφαλό και απο κόντρα…

Ναι. To «Πλοίο της Αγάπης». To μεγαλύτερο νέο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου. :smiley:

:lol: Α γεια σου :stuck_out_tongue:

2 με δυομιση μηνες εκτος ο βιερινια…μαλλιστα

καλη αναρρωση στον βιερινακο…αλλα μεγαλη απωλεια…:wink::wink:

Όπα ρε Bacilius, το να δώσει έστω κίτρινη στο φάουλ του Βιτόλο ήταν εγκληματικό επίσης. Τουλάχιστον αποκλεισμό για 3+ αγωνιστικές απαιτούσε μία τέτοια δολοφονική ενέργεια. Η κίνησή του ήταν εμφανής ότι πήγαινε να τον χτυπήσει, όπως φαίνεται και στο replay. Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που να λέει το αντίθετο.
Όλο αυτό, εν αντιθέση της επίσης δολοφονικής ενέργειας του Γ.Χ. που όμως ο άνθρωπος σε ΚΑΜΙΑ με καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε το χτύπημα του Καράμπελα. Νομίζω, το ότι τον επισκέφτηκε μετά το τέλος του περσινού αγώνα στα αποδυτήρια, όπως και στο νοσοκομείο, και από την στιγμή που είναι φιλαράκια, δεν τίθεται θέμα.
Και προφανώς, δεν θα προβώ σε χαρακτηρισμό “κιτρινόμαυρου” διαιτητή για τον κ.Πολατιάν. Ο άνθρωπος είναι άχρηστος.
Το γεγονός ότι η Σούπερ Κλίκα του επιτρέπει να διαιτητεύει παιχνίδια, και μάλιστα Α’ Εθνικής, τα λέει όλα.

[Πέρσι ο Γεωργιάδης τραυμάτισε τον Καράμπελα, με τρόπο που γίνεται μια φορά στα 1.000 ματς ποδοσφαίρου. Ο Καράμπελας βγήκε εκτός αγωνιστικών χώρων για 3 μήνες, αλλά ο Γεωργιάδης ήταν το καλό παιδί και το άξιο παλικάρι. Ο Σταυρίδης, που δεν έδωσε καν το φάουλ, δεν τιμωρήθηκε ούτε με μισή αγωνιστική.

Φέτος ο Βιτόλο έκανε τάκλιν στον Βιερίνια, σε φάση που γίνεται πολύ μα πολύ συχνότερα από αυτήν του περσινού ματς. Γιατί όταν ένας παίκτης πέφτει να κάνει τάκλιν, είναι πιθανό άθελά του να τραυματίσει τον αντίπαλο. Ας μας πει κάποιος, λοιπόν, ότι ο Γεωργιάδης πέρσι έκανε… τάκλιν.

Ο Πολατιάν έδωσε το φάουλ, έβγαλε και την κίτρινη στον Βιτόλο.

Όσον αφορά τώρα τον πολατιαν, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.i-sport.gr/index.php/categoryblog/242.html?task=view

Με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι τιμωρήθηκε. Γιατί ο Πολατιαν ήταν αυτός που δεν έβγαλε 2η κίτρινη στον Ιβιτς στην φάση που κλωτσάει το χέρι του Κέλεμεν, ο Πολατιαν έβαλε το χέρι στη τσέπη αλλά η κάρτα δε βγήκε ποτέ. Τώρα τι θες και αναφέρεσαι στο ματς, την στιγμή που πήρατε πάλι με το τρόπο σας τους 3 βαθμούς, δεν καταλαβαίνω. Μεγάλη ομάδα, μεγάλος λαός, φοβερή εμφάνιση, μακεδονομάχος και τούμπαλιν.

Για τον Σταυρίδη, τον ΔΙΕΘΝΗ πλεον Σταυρίδη, δεν μας είπες τίποτα. 7,01 είχε πάρει πέρσυ? Δε θυμάμαι…

Τώρα αυτά που λες για τον γεωργιάδη, μου ακούγονται τουλάχιστον γελοία. Πήγατε για καφέ και τα είπατε ή τον ξες από το στρατό? Ο γεωργιάδης βγήκε και ζήτησε συγνώμη αφού βούηξε ο τόπος. Δεν πήγε ποτέ στα αποδυτήρια. Και ναι! Το βρήκες! Από την στιγμή που είναι και φιλαράκια με τον Καράμπελα, δεν χρειαζόταν ο Σταυρίδης να δείξει απευθείας κόκκινη. :slight_smile:

Όσον αφορά το μπολντ, για τον Σταυρίδη λες ε? Ναι όντως τα λέει όλα.

Εγώ για τον Σταυρίδη έμαθα τα εξής:

Το πέτυχαν στο μπαρ ενός ξενοδοχείου κάτι Αρειανοί και τον ρώτησαν γιατί δεν έδωσε καν φάουλ στον Γεωργιάδη αυτό απάντησε “αν το έδινα θα έπρεπε και να τον αποβάλλω”. “Ε, και?” ήταν η απάντηση των αρειανών για να επανέλθει ο Σταυρίδης “Ε, είμαι ΠΑΟΚτσής”. :wink:

Δεν ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο, πάντως πολύ ωραίος ο Σταυρίδης να μην δηλώσει ότι δε μπορεί να διαιτητεύσει. Ήταν λίγο πολύ γνωστό οι οπαδικές του προτιμήσεις καθώς και η σχέση του με τον Ζαγοράκη.

καλα καθεσε και αντιγραφεις τον super 3???:):):)καλυτερα προσπαθησε να τους διωξεις απ τον αρη γιατι το μονο που τους νοιαζει ειναι τα φραγκα…θα σας ξαναριξουν στη β…

εντελως φιλικα στα λεω…εδω δεν αφηναν τον κοντομηνα να εκμεταλευεται το σημα του αρη…οι ανθρωποι ειναι απιθανοι…

χαχα
είσαι όντως καθυστερημένος

καλά εσύ και αν είσαι

Πέρσυ ο Γεωργιάδης έκανε ένα δολοφονικό μαρκάρισμα σε ματς με τον Άρη. Από τότε μέχρι σήμερα οι Αρειανοί ασχολούνται με αυτό και μόνο αυτό. Μάθαμε τη διεύθυνσή του Γ.Χ. , το τηλέφωνό του , τι χρώμα σώβρακο φοράει κτλ κτλ. Δυστυχώς στο φετινό ΠΑΟΚ - Αρης έγινε κάτι παρόμοιο με θήτη αυτή τη φορά Αρειανό παίχτη. Ξαφνικά η φάση του Βιτόλο ήταν μια συχνή φάση στην οποία ο παίκτης ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ τραυμάτισέ τον αντίπαλό του :D:D:D Ο διαιτητής έπρεπε και στις 2 περιπτώσεις να δώσει κόκκινη και δεν το έκανε. Και μάλιστα αν κάποιος από τους 2 μπορεί να βρει μια δικαιολογία αυτός είναι ο Σταυρίδης ο οποίος δεν σφύριξε τίποτα. Μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν το είδε. Ο Πολατιάν όμως που είδε και σφύριξε το φάουλ πως δεν έβγαλε την κόκκινη κάρτα; :-k Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά βγαίνουν οι οπαδοί,παίκτες και προπονητές και προέδροι του Άρη και διαμαρτύρονται και για τη διαιτησία :D:D:D Και καλά παίκτες, προπονητές και προέδροι. Αυτοί πρέπει να δικαιολογήσουν την τραγική εικόνα της ομάδας τους που στην αρχή της χρονιάς βάζαν στόχο το πρωτάθλημα :D:D Οι οπαδοί όμως;;; Κακό κάνουν στην ομάδα τους που δεν ψάχνουν τα αληθινά αίτια της ήττας.

:D:D:D:D:D Φαντάζομαι έγκυρη η πηγή σου :D:D:D:D

Μήπως δεν γίνονταν τα ίδια και με τον Κασναφέρη? Ο τύπος σε συνέντευξη του στην Εξέδρα δήλωσε πως είναι γαύρος. Έτσι εξηγούνται και τα διάφορα σφυρίγματα του. Βέβαια, από πριν ήταν γνωστό αυτό, όπως και ότι πριν γίνει διαιτητής ήταν συνδεσμίτης της 7…

o σταυριδης απλα δεν ειδε τη φαση γιατι ειχε μπροστα του πολλα σωματα…ο πολατιαν το ειδε αλλα επειδη ειναι αρειανος εδωσε μονο κιτρινη και οχι κοκκινη οπως επρεπε…

η εξηγηση αυτη ειναι μια αλλη πλευρα του νομισματος…βεβαια εμεις σαν ΠΑΟΚ δεν εχουμε σκοπο να παρουμε το οσκαρ κλαψομουνιασματος οπως καποιοι αλλοι…:):):slight_smile:

O Πολατιάν ό,τι ομάδα και να είναι ΔΕΝ με ενδιαφέρει καθόλου.
Ο άνθρωπος απέδειξε για πολλοστή φορά ότι ΔΕΝ μπορεί να διαιτητεύσει παιχνίδι, πόσο μάλλον παιχνίδι Α’ εθνικής, πόσο μάλλον ντέρμπι.
Όποιος οπαδικός “χρωματισμός” και αν τον διακρίνει περνά σε 2η μοίρα καθώς η ανικανότητά του να διευθύνει αγώνα είναι παροιμιώδης.

Υ.Γ.: Το τάκλιν του Βιτόλο είναι αστείο αν το θεωρούμε τάκλιν που γίνεται σε κάθε ματς. Αν θυμάμαι καλά, παρόμοιο ήταν και το τάκλιν του γάλλου στον Ρονάλντο στο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου το '98, και νομίζω ξέρεις τι ακολούθησε.
Αν είδες την φάση, σε πρώτη φάση το τάκλιν του Βιτόλο χτυπά τον Βιερίνια, ανατρέποντας τον, αλλά σε δεύτερη φάση με το δεξί του πόδι ο παίκτης του Άρη ξαναχτυπά τον Βιερίνια. Αν εσύ κάτι τέτοια τα θεωρείς φυσιολογικά, σόρυ, άλλαξε άθλημα.

Πάντως, χωρίς ίχνος κακίας, αυτό το 3 στα 3 και η ισοβαθμία με Ολυμπιακό δείχνει να πονάει…