Π.α.ο.κ

ποναει η αληθεια κραπσοδυ ε???

ενω στην ομάδα σας, καμία δυσκολία στην κατανόηση… βέβαια είναι και τα ρωσικα στην μέση…και το σκαιπ… γενικά , γαμα τα

[B]«Σπατάλη είπα να μην γίνει, όχι μεταγραφές»[/B]

Ποια ειναι η αληθεια; Οτι το φανταζομαι ειναι ιδιο με το φαντασιωνομαι; :lol:

ela kalimera

το μεγαλυτερο προβλημα του τωρινου παοκ

[B][I]Εγώ έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά αλλά περισσότερο στην Παναγιά και τώρα που ήρθε η αμφισβήτηση και μας βρίζουν πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει το κουμπί προς τα εμάς".[/I][/B]

[B][I]Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά, αλλά αν η μπάλα πάει μέσα ή χτυπήσει στο δοκάρι είναι δουλειά άλλων, έχω εμπιστοσύνη στην Παναγία. [/I][/B] :!:

έχει ξεφύγει η κατάσταση λέμε

κατι τετοια λεει ο παναγιας και δινει δικαιωμα στον καθε κραπσοδυ να μιλαει.

Καλως την Αλικη

εμείς θα πέσουμε στα κουμπιά πολύ σύντομα πάντως

μα γιατί?
επειδή είπε οτι η [B]παναγία [/B]θα [U]γυρίσει/U ενα [B]κουμπί[/B]?
που είναι το περίεργο??

:lol:
άμα είναι να γυρίσει αυτό το κουμπί, μέσα!

Καλή χρονιά να έχουμε με πολύ υπομονή και πολλά κολλύρια.

^^

τα σκαει ο σαββιδης μετα τα στραπατσα ε???

Ναι. Θα πάρει τον Δημήτρη Παπαδοπουλο

2-0 και με παίκτη παραπάνω, πάμε ρε Παναγιά!!!

ΚΡΙΝΟΣ ΠΑΛΙ ΚΡΙΝΟΣ ΠΑΛΙ ΩΕ-ΩΕ

ο σπυροπουλος βαριεται τοσο πολυ που αρχισε να λεει κατι αστρολογικα για μαντουρο και τζιωλη

εδιτ, ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ 90 ΜΕΤΡΑ

εδιτ, ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ 60 ΜΕΤΡΑ

:’) :’)

Πέρασε λοιπόν και φέτος ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του EL… οδυνηρό αποτέλεσμα για αρκετούς εκεί στη Θεσσαλονίκη ? και δεν αναφέρομαι στους Αρειανούς!
Μιλάω για όλους αυτούς τους “οπαδούς του ΠΑΟΚ” που περίμεναν πως και πως μια δυνατή αποτυχία για να ξαναβάλουν τους εαυτούς τους στο προσκήνιο με πεσίματα, επεισόδια, κλπ.
Και φυσικά να παροτρύνουν τον Σαββίδη “να φύγει γιατί είναι λίγος”. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από επενδυτές, έχει τον κόσμο του! Και σιγά μην είμασταν χειρότερα χωρίς τον Σαββίδη. Άσχημα είναι ο Άρης που κάνανε κουμάντο τόσα χρόνια οι οπαδοί; Τι; Πήγε στη Γ΄ Εθνική; Ε, καλά, αυτοί είναι γειτονιά!

(Βέβαια το να αποκλείεις την Ζίμπρου δεν συνιστά υπέρβαση, αυτονόητο είναι, όμως έτσι αγόρασε λίγο χρόνο η ομάδα για να δείξει κάτι καλύτερο. Λίγο χρόνο όμως είπαμε! Αρχής γενομένης από την Κυριακή θέλουμε νίκες παντού, αλλιώς…)