Να δοθεί πούλιτζερ εχθές στον δημοσιογράφο που ρώτησε τον άγγελο στην συνέντευξη αν πιστεύει ότι τον πολεμάει το σύστημα επειδή αναφέρει την Παναγιά συνέχεια… Ως άλλη νέα τάξη πραγμάτων κι ετσ…
Περάσαμε το χωριό, δεν πανηγυρίζουμε κιόλας… μακάρι να ηρεμήσει κάπως η ομάδα να βρει ρυθμό γιατί αλλιώς η χρονιά προβλέπεται σπεζιάλ…
Μα είναι τόσο περίεργο, όμως. Από τον Φραντζέσκο και τον Μαραγκό, υπάρχουν συνολικά 14 ποδοσφαιριστές που έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά:
Είναι Έλληνες
Είναι διεθνείς
Έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό
Έχουν σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ
Από τους 14 οι 9 έχουν έρθει. Φραντζέσκος, Μαραγκός, Βόκολος, Μάρκος, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Νίνης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης. Όλοι Έλληνες διεθνείς, έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό και έχουν σκοράρει τουλάχιστον από ένα γκολ ως αντίπαλοι του ΠΑΟΚ. Οι άλλοι 5 που έχουν απομείνει να παίζουν μπάλα είναι οι Γκέκας, Μάντζιος, Βύντρα, Καραγκούνης και ο Παπαδόπουλος.
Μένει να πάρουμε και ένα αριστερό μπακ και θα είμαστε κομπλέ
Δεν είναι αυτό το θέμα. Εμένα πραγματικά μου αρέσει σαν εναλλακτική λύση. Αλλά είναι η χιλιοστή απόδειξη ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο στη διοίκηση. Η ομάδα δεν έχει μόλις ένα σέντερ μπακ, ούτε ένα αριστερό εξτρέμ (παίζει με τον Σαλπιγγίδη εκεί!!!) και πάει και παίρνει φορ για αλλαγή του Κλάους ενώ έχει εναλλακτικό έναν υποσχόμενο παίκτη (Κουλούρη). Τρομερά πράγματα.
Μια χαρά μεταγραφή είναι ο μυτόγκας δεν σας καταλαβαίνω
Ναι οκ, έχει 1002 τρύπες η ομάδα αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι γτπ είτε παίρναμε τον Παπ είτε όχι, δε νομίζω να επηρεάζει καθόλου τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους(lol) της ομάδας
Παιχταρά 11δάτο CF δε μπορείς να πάρεις εφόσον στηρίζεις τον Κλάους ως πρώτη επιλογή οπότε μια χαρά τίμια τη βλέπω την επιλογή του Παπαδόπουλου για ρεζέρβα
Kάποια στιγμή ο Κλάους θα λείψει είτε λόγω καρτών είτε τραυματισμού και ο Κουλούρης είναι μικρός και άπειρος, δεν είναι ανάγκη να τον κάψουμε από τη πρώτη χρονιά
Όποιος πιστεύει ότι είναι περιττή η προσθήκη Παπαδόπουλου ας ξαναδεί τα gifάκια του Σάλπι από τον τελικό
Bastard ρίξε ένα repost