Μαγκιά θα είναι οταν θα αδικηθεί ο ΠΑΟΚ απο την διαιτησία και να βγεί να πει δεν κατηγορώ τον διαιτητή γιατι ήταν θέλημα της Παναγίας να αδικηθούμε!
Aναστασιαδης ο ανθρωπος, Αναστασιαδης ο Επαναστατης
o ian ειναι ολυμπιακος και σας τρολαρει.μονο ετσι βγαινει συμπερασμα
O Σαββίδης κοιτάει τα συμφέροντά του και πάρα πολύ καλά κάνει. Είτε δεν μπορεί να τα βάλει με τον Μαρινάκη που αυτή τη στιγμή ελέγχει τα πάντα (ΕΠΟ, διαιτησία, Superleague, ομάδες) , είτε δεν τον ενδιαφέρει και επιζητά απλά να μην μπαίνει μέσα από τον ΠΑΟΚ. Και εμείς τι κάνουμε είναι το ερώτημα. Εμείς είτε απλά το δεχόμαστε και ζούμε με αυτό μέχρι να βρεθεί κάποια άλλη λύση(;;; ή δεχόμαστε την χρεωκοπία και ακολουθούμε τον Άρη στη Γ’ (Φέτος δεν προλαβαίνουμε αλλά και του χρόνου εκεί θα είναι οπότε μια χαρά)
Ακούς εκεί να θέλουν και λεφτά οι απαράδεκτοι…
Εμένα προσωπικά σίγουρα δε θα με χαλούσε, αν ήταν να σταματούσαμε να ακούμε για Παναγίες
δεν πάει καλά το σχέδιο του αγγελου για τον φετινό παοκ. κρίμα
Δύο ποστς πιο πάνω δες
χααχα. μαλακια μου. έλειπα και τα προσπέρασα μερικά μηνύματα. γιου φαουλ τότε.
οπότε να αναφέρω οτι γέλασα πολύ οταν το νέο πυροβολικό της ομάδας αναρωτήθηκε “γιατι οχι πρωτάθλημα??”
Ε σου λέει εδώ τόσες μαλακίες τους λένε οι διοικητικοί, η δικιά μου θα περάσει στο ντούκου και μπορεί να γίνω αρεστός και σε κανέναν πικραμένο
Τουλάχιστον πιο παλιά ο άγγελος είχε και το θάρρος της γνώμης… Τώρα ρε πούστη μου δεν ανανεώνει ο καλύτερος επιθετικός σου, δεν λες τίποτα… μένεις χωρίς στόπερ, έτσι θέλει η Παναγιά… Δεν έχεις κανένα αριστερο εξτρέμ μετά τον δανεισμό του πόποβιτς και παίζει με τον 14 αριστερά, πάλι η Παναγιά…
Βάζουμε όπου Παναγιά τον ρωσσοπόντιο και έχουμε την τέλεια ασπίδα σε ότι μαλακία κάνει η διοίκηση…
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δώσεις όραμα στον πιο φανατικό παίκτη/οπαδό σου σημαίνει πολλά για τον σχεδιασμό της ομάδας… Εδώ η αεκ κατάφερε και έστειλε τον μάνταλο βασικό στην εθνική μαζί με την μισή ομάδα του ολυμπιακού… πήγε ο φορτούνης των οικογενειακών διπλών στην εθνική και ο Κλάους βλέπει την ΠΑΕ να βγάζει “καυστικές” ανακοινώσεις στο site της… Σήκω φύγε ρε αγορι μου να βρεις την υγειά σου…
Παρατηρώ μια κυνική ομολογία ότι επιζητάς η διοίκηση του ΠΑΟΚ να πάρει αυτή στον έλεγχό της Ε.Π.Ο. κτλ κτλ ή κάνω λάθος; Προσωπικά δεν είναι το όνειρό μου να μετατραπεί ο Σαββίδης σε Μαρινάκη ή Μελισσανίδη για αυτό το λέω.
Ο Σαββίδης είδε σε κάποια φάση ότι δεν τον συμφέρει να ξοδεύει τα κεφάλαιά του στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να αναλάβει και να πάει καλύτερα; Νομίζω όχι. Άρα ο οπαδός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην άβολη θέση να μην είναι ικανοποιημένος (γιατί του δημιουργήθηκαν προσδοκίες) αλλά και ταυτόχρονα να ξέρει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.
Όχι θα πρέπει να κάθεται η διοίκηση να την δουλεύουν όλοι και να γελάνε μαζί της και αυτή να πάει με τον σταυρό στο χέρι και την παναγιά στον ώμο να περιμένει την μεγάλη κάθαρση… Το παιχνίδι έτσι παίζεται στην ελλάδα και έτσι πρέπει να παίξεις και συ… όσο πιο γρήγορα το πάρουν χαμπάρι τόσο το καλύτερο… αλλιώς ας φτιάξουμε μια ομάδα 5-6η που απλά να μην μπαίνει μέσα, και να περιμένουμε να αρχίσουν τα σούτια εντός και εκτός γηπέδου από τους 2-3 χιλιάδες που θα ασχολούνται ακόμα μαζί τους…
…ειπε ο σωκρατης κοκκαλης και έφτιαξε τον νεότερο ολυμπιακο.
ομάδα 5η-6η ✓
να μην μπαίνει μέσα ✓
αναμενόμενα σούτια ✓
θεϊκή ασπίδα από τα σούτια ✓
Μαλαματίνα (+ κόλα για όσους θέλουν) + πυτόγυρο ✓
Τραπεζάκι και καρέκλα στην πεζογέφυρα μπροστά από την Τούμπα ✓
Διαρκείας στην ΚΑΕ ✓
Κανόνισα να ανέβω Θεσσαλονίκη το επόμενο σ/κ γιατί είδα ότι ξεκινάει η α΄φάση του κυπέλλου, μες στην χαρά, πάμε μπασκετάρα κλπ, και τελικά εμείς δεν παίζουμε στην α’ φάση :")
Ελπίζω τα περισσότερα ματς στο πρωτάθλημα να τα έχουμε Σάββατο γιατί Κυριακή και Δευτέρα δεν με βολεύουν καθόλου =Ρ
:’)