Π.α.ο.κ

Σήμερα έγινε και η φωτογράφιση των παικτών

[SPOILER][/SPOILER]

Στο κατάλληλο ύψος του αετού είναι η κεφάλα του. 'Οσο για το “επιθετικός”, γελάνε και τα παραδίπλα pixel

Δεν ήθελε να πάρει στόπερ η ομάδα… και φτάσαμε να θεωρούμε απώλεια τον κατά συνθήκη στόπερ Τζαβέλα… παίξε με Κατσικά τώρα μλκ βασικό…

Η νίκη βόλου βάζει πρώτη υποψηφιότητα για να πέσει όπως ανέβηκε… παίζει να μαζέψει και λιγότερους βαθμούς από τον άρη ξέρω γω…

Σεβααστη η αποψη σου. Εγω θα προτιμουσα να ειμαστε καθαροι και ας βγαινουμε τελευταιοι. Δεν θελω να γινω σαν αυτους που κραζω και με αηδιαζουν. Το να παρω τετοιο πρωταθλημα ετσι κι αλλιως δε μου λεει κατι. Θα ηθελα να κανω μια καλη ομαδα και να ζω επικες νυχτες στην Ευρωπη που και που. Αλλα ισως απλα ειμαι ενα θυμα που το ¨κοροιδευουν¨

Μετά το 3-0 στο 17’ πέσαμε

μπα βαλαμε και 4ο :lol:

Πού να οπλίσει και το 14, πάμε για διψήφιο αριθμό γκολ

νομιζω οτι μολις σου χαρισε αλλο ενα ωραιο gifακι :stuck_out_tongue:

Επίτηδες το κάνει, δεν παίζει :""")

λες να διαβαζει rocking;

mono egw den exw valei goal simera

esy kai o kontos

:’’’)

Κόλκας: δεν ήταν αρνητικός ο 14 στην ροή του αγώνα…

ναι μαλάκα… μόνο στη ροή του χωροχρόνου…

Πολύ καλό παιχνίδι από Κλάους και Ρατς… απέναντι μας ίσως η χειρότερη ομάδα έβερ σε ευρωπαϊκό εντός έδρας… αλλά όπως και να το κάνουμε 6άρα είναι αυτή οπότε Εύγε στην ομάδα…
Τουλάχιστον η ομάδα στην αρχή δείχνει να κερδίζει τα εύκολα ματς με ευκολία… άντε να δούμε αν θα μας βγάλει χαζούς ο εκπρόσωπος της παναγιάς ή θα πέφτουν παναγίες στο τέλος…

To europa league έχει πολύ σαβούρα από ομάδες είναι αλήθεια αυτό. Καλά για μένα η Ζίμπρου ήταν ακόμα χειρότερη. Δεν κατάφερε να κάνει πάικτης της κοντρόλ σε όλο το ματς.

Υ.Γ: bastard έχει και μια άλλη φάση με τον κοντό που πάει να τη δώσει με τη μία και κάνει καντήλι. Και αυτή είναι για gifάκι :lol:

ε. πείτε οτι ειδε κάποιος μετα την εκπομπή στον αντ1. ειναι ο δημοσιογράφος και του εχει στίσει κανονικά άγαλμα γιατι κατι συμπλήρωσε ο κοντος(ευρωπαϊκές συμμέτοχες ή κατι τέτοιο).
και του λεει κατι για κερασάκι στην τούρτα που δεν ήρθε(γκολ) , και ο σαλπι με την θεϊκή φάτσα ειπε “ναι. ε, έχασα και ενα απο αυτά που δεν χάνονται”. εκει σκέφτηκα πάλι μπασταρντ και γενικα ολους εσάς και ξύπνησα εντελώς(ήμουν ανάμεσα σε υπνο και ήχους απο τιβι).
τον αγαπώ

Δεν μπορώ να βρω τη φάση για γκιφάκι, λογικά θα είναι έτοιμο μέσα στη μέρα από τον γνωστό υπεύθυνο σε οπαδικό φόρουμ, θα το ποστάρω με την πρώτη ευκαιρία.

3 αυτογκόλ και 5 χαμένα σε κενή εστία να έχει στο ίδιο ματς, δεν πρόκειται ποτέ να βγει αλλαγή και πάντα θα ξεκινάει βασικός μέχρι να αποσυρθεί, τουλάχιστον πλέον γελάνε μαζί του και όσοι τον στήριζαν παλιότερα, τι να πω, κάτι είναι κι αυτό.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=358956&Sport=1&Country=7&Competition=289&Season=155121&Round=412881&Team=16657,3185&Week=659#videoX εδώ είσαι… στο 1.51 του βίντεο…

3 αυτογκόλ και 5 χαμένα σε κενή εστία να έχει στο ίδιο ματς, δεν πρόκειται ποτέ να βγει αλλαγή και πάντα θα ξεκινάει βασικός μέχρι να αποσυρθεί, τουλάχιστον πλέον γελάνε μαζί του και όσοι τον στήριζαν παλιότερα, τι να πω, κάτι είναι κι αυτό.

και όχι απλά βασικός αλλά πλέον και σε θέση αριστερού εξτρέμ… πάνω που λέγαμε δλδ να τον καθιερώσουμε τουλάχιστον δεξί μπακ…

Το είδα αυτό αλλά πρέπει να έχω το url από το βίντεο και από το σάιτ της νόβα δεν μπορώ να το πάρω, και σε youtube/dailymotion δεν βρίσκω τις φάσεις, μόνο τα γκολ.

Κάθομαι και βλέπω τη φάση ξανά και ξανά, δεν μπορεί να το έκανε αυτό το πράγμα, είναι τόσο για λύπηση που θέλω να του κάνω pat pat στην πλάτη

Θα σου φάω το μονοπώλιο bastard, αλλά πέρασαν ώρες και κρίμα να το στερηθούν τα παιδιά :stuck_out_tongue:

…εντάηει και ίδιος παραδέχτηκε την μαλακία του, και ότι αυτά δεν χάνονται με τίποτα:):!:

Μπράβο του, κανονικά έπρεπε να πάει στην 5-6 που έκλαιγαν από τα γέλια και να τους κάνει σσσσσσ :!: