Μια σημαία του Ολυμπιακού στις εξέδρες που καθόντουσαν οι φίλοι της Γκινγκάμπ έφερε αναστάτωση με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» να ζητάνε να κατέβει και στο τέλος να την παίρνουν.
Η αλήθεια είναι πως η έδρα της Γκινγκάμπ δεν θεωρείται και φυσικά δεν είναι και από τις πιο… καυτές. Ωστόσο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μια σημαία του Ολυμπιακού που είχαν μαζί τους οι Γάλλοι έφερε μια, έστω και μικρή, αναστάτωση. Με το που είδαν την συγκεκριμένα σημαία οι άνθρωποι του «δικεφάλου» [B]ενημέρωσαν τους υπεύθυνους της ΟΥΕΦΑ[/B] και στην συνέχεια όπως φαίνεται και από την φωτογραφία πήγαν και την πήραν χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.
αυτό τους έφταιγε χθες, η σημαία του ολυμπιακού!χαχαχα
επίσης πρώτη φορά ακούω να κατεβάζουν σημαία απο κερκίδες επειδή απλά είναι μισητού αντιπάλου. μπας και ήταν σε κάνα πάγκο ή κάτι τέτοιο?
*το κομμάτι με την ενημέρωση της ουεφα, ελπίζω να είναι μουφα
Μας έβγαλε την πίστη λίγο η ομάδα στο μπάσκετ αλλά τελικά το πήραμε στην παράταση… Για διαιτησία ας μη γράψω τίποτα, καλή αρχή να έχουμε. Ενθαρρυντική η προσέλευση του κόσμου!
δεν είναι… το πρωί πήγε πειραιά λένε… για 150.000 ουσιαστικά φεύγει… Όπου φτωχός και η μοίρα του… Κρίμα, μεγάλη ξενέρα… Κάτι για Σφαιρόπουλο ακούγεται για αντικαταστάτης…
Κατά τα άλλα ο 14 συνεχίζει να φτιάχνει gifάκια… τι κόκκινη έδωσε ρε ο απίθανος…???
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Κατά τα άλλα πάλι καλά που κερδίσαμε, έπνιξε πέναλτι στο πρώτο και κόκκινη γτπ στο δεύτερο. Αλλά ρε Βίτορ, έστω και 1% πιθανότητα να υπάρχει, αφού ακολουθεί ο Κατσικάς, μάζεψέ το το κωλόχερο.
“Με αφορμή μία σειρά δημοσιευμάτων που παρέλασαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζονται τα εξής… Είμαστε υπερήφανοι που το περασμένο καλοκαίρι, στα πρώτα πέντε χρόνια της συνεργασίας μας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συμφωνήσαμε από κοινού να προσθέσουμε ακόμη μία πενταετία στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή. Η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή μας και των συνεργατών του, την δική μας στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα μπορεί να βρούμε στο δρόμο μας και θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τον ΠΑΟΚ.”
Μακάρι τελικά να γίνουν έτσι…
όσο για την μπάλα τραγικός διαιτητής… κινδυνεύουμε να χάσουμε Μακ με πιθανό τραυματισμό στην φάση του πέναλτι που δεν δίνει και πάμε και Βέροια χωρίς κανονικό στόπερ εξαιτίας του…
Πραγματικα στα 28 μου και έχοντας μεγαλωσει σε μια τετοια αθλητική οικογενεια μου φαινεται αστειο ολο αυτο που γινεται. Υπαρχουν εκει εξω “ανθρωποι” παοκτσηδες που τολμούν πριν καν επιβεβαιωθεί κατι να χαρακτηρίσουν αυτον τον ανθρωπο με ολα αυτα τα στολίδια… Εχω να σας πω λοιπον οτι αυτος ο ανθρωπος απο την ημερα που θυμαμαι τον εαυτο μου ειναι με ενα μπλοκακι και ζωγραφίζει σύστηματα 20ωρες το 24ωρο.
Ποτε σχεδον δεν εχουμε κανει διακοπες ολοι μαζι γιατι εχει προετοιμασία με την ομαδα και όσες μερες του μενουν ειναι στα τηλεφωνα για να βρει παίκτες για τη νεα σεζόν. Δουλευει παρα πολυ σκληρα ολα αυτα τα χρονια και εχει γνωρίσει την απόρριψη και τη στεναχωρια απο πολλες ομάδες . Τιποτα δε του εχει δοθεί απλόχερα. Κανεις δε μπορει να ξερει αν και ποσο στεναχωριεται οταν χάνει η ομαδα του. Για ποσα ατέλειωτα βραδυα που δεν μιλαει σε ανθρωπο απ τη στεναχωρια του. Για το ποσο εχει πονέσει να χτίσει τον ΠΑΟΚ και κατω απο ποιες συνθήκες.
Για το αν εχει πληρωθεί η οχι… Κανεις δε ξερει. Ολοι απλα τρέξατε να χαρακτηρισετε εναν ανθρωπο που σας βγαζει τρίτο τοσα χρονια με οσους πόρους εχει στη διαθεση σας “Προδότη” . Οχι δε το δεχομαι. Εχω ακουσει εσεις οι ίδιοι να τον βρίζετε στο γηπεδο και δεν εχω γυρισει το κεφαλι μου. Αλλα σ αυτο αντιδρώ. Προδότης ο Σουλης Μαρκόπουλος για τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;
Αρκετα. Αν ο πατέρας μου εχει δεχθεί πρόταση απο τον Ολυμπιακό στα 63 του χρονια και αποφασίσει να παει νομιζω πως εχει καθε δικαιωμα να το κανει. Και αν εσεις οπως λετε αγαπάτε τον πατερα μου και τον εχετε ιδαλμα θα επρεπε να υποστηρίξετε ενα “παοκτση” προπονητη που εχει μια τετοια ευκαιρία και πρόταση. Αυτα. Απο κει και περα μακαρι ολοι εσεις που γράφετε περί προδοσίας και οτι ο πατέρας μου ειναι φιλοχρηματος να στηρίζετε τοσο ενεργά το μπασκετ του ΠΑΟΚ οπως κανει η οικογενεια μου τοσα χρονια
Τεράστιο πισωγύρισμα αν παίρναμε Σφαιρόπουλο, από την άλλη και το να μείνει ο Μαρκόπουλος με το ζόρι ενώ είχε αποφασίσει να πάει στον Ολυμπιακό και ενώ μπορεί να κάνει προσφυγή αλλά φυσικά δεν πρόκειται να το τραβήξει μέχρι εκεί, ε δεν ξέρω αν είναι και ό,τι καλύτερο.
Radical, άλλος φταίει που πάμε Βέροια χωρίς κανονικό στόπερ. Και όπως γράφτηκε και στο Paokworld, έχουμε τον λαό που μας αξίζει, ακόμα και κωλοδάχτυλο να κάνει ο κοντός στην κερκίδα όταν (αν) βγει αλλαγή θα αποθεωθεί.
Ενω δεν έχουν πατήσει γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα τους, εξεγείρονται μόνο με την προοπτική να φύγει ο κόουτς για τον Ολυμπιακό.
Τι να του πεις του Σούλη τώρα
Πέρα από την πλάκα συμφωνώ πάντως με bastard. Αν θέλει να πάει ο Σούλης δεν έχει νόημα να τον κρατήσουμε με το ζόρι. Για Σφαιρόπουλο δεν έχω πολύ ολοκληρωμένη εικόνα οπότε επιφυλάσσομαι να πάρω θέση. Μάλλον σήμερα θα είναι η μέρα τω οριστικών αποφάσεων.
Καλά με το ζόρι δεν έχει νόημα να μενεις κανένας… Και νομίζω ότι αν πει ότι θέλει να πάει, δεν μπορεί να τον πει κανένας τίποτα… όσοι κράζουν είναι αστείοι… απλά θα είναι το κρίμα για άλλη μια χρονιά όπου λόγω χρημάτων αναγκάζεται η ομάδα να χάσει ότι καλύτερο έχει αυτή τη στιγμή…
Επικό σχόλιο ξένου σπίκερ στην αλλαγή του κοντού ότι ¨βγαίνει ο σαπλιγγίδης, ο κόσμος δεν συμφωνεί με την απόφαση καθώς πιστεύει ότι μπορεί να σκοράρει"…!!!
Πολύ καλύτερη σήμερα η φιορεντίνα… Στο κέντρο μας κατάπιαν με τον τσανδάρη να κάνει τραγική εμφάνιση… Κάτσε πρέπει να φαγε το περισσότερο ξύλο της καριέρας του… Ο άγγελος δεν ξέρω τη προφητεία διάβασε λάθος αλλά για κάποιον λόγο παίζαμε 40 λεπτά με περέιρα μπροστά και κλάους αριστερό εξτρέμ…
Πάλι καλά μείναμε 15-20 λεπτά με την λήξη και τραγουδούσαμε πόσες χιλιάδες κόσμου ότι παλιό σύνθημα υπάρχει, να χουμε μια μαλακία να θυμόμαστε…
Παίκτη του ΠΑΟΚ, που με διαβάζεις, φώναζαν επί 20 λεπτά μετά τη λήξη κι εσύ δε βγήκες να τους προσκυνήσεις -να τους κερδίσεις, να τους κάνεις δικούς σου για μια ζωή, να δείξεις πως είσαι ένας απ’ αυτούς. Έστω, συμβολικά. Έπινες ισοτονικά ποτά κι έτρωγες πίτσες στα αποδυτήρια.
Κάποιοι άλλοι, πριν από εσένα, πολλά χρόνια πριν, έρχονταν με τα κοστούμια και μας χαιρετούσαν. Με τον ίδιο προπονητή. Σε εκτός έδρας, που βιάζονταν κιόλας. Χωρίς να φωνάζουμε έτσι παρανοϊκά. Και δεν ήμασταν 20.000, ούτε το 1/10 δεν ήμασταν απ’ αυτούς. Ακόμα τους θυμάμαι, εκείνους τους πέντε παίκτες, που βγήκαν από τα αποδυτήρια και έκαναν ένα νεύμα επιδοκιμασίας, για πέντε δευτερόλεπτα, συμβολικά. Εσένα θα σε ξεχάσω μόλις φύγεις, θα μείνεις ένα στατιστικό.