Π.α.ο.κ

Έπαιξε καλά;

Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση, δεν κατάλαβα καν αν απευθύνεται σε μένα να πω την αλήθεια =/

Αν εννοούσες κάτι του στυλ “αφού δεν έπαιξαν καλά γιατί να βγουν στον κόσμο”, πρώτον σιγά που στεναχωρέθηκαν και ντράπηκαν να βγουν στον κόσμο που για 20’ μετά τη λήξη έκανε κερκίδα και δεύτερον, αυτό εδώ το ζήλεψα

“Χρόνια πολλά πουτάνας γιε” από την 4, αντίδραση από τα επίσημα, σέντρα με πλασέ πρώτη φορά στην καριέρα του, σουτ με φτέρνα στο γκολ, δικαιωματικά βγήκε MVP του ματς ο κοντός της καρδιάς μας

απο τη μια γελαω δυνατα, απο την αλλη μου φαινεται υπερβολικα κακο

Η μισή 4 τον χειροκροτάει και η άλλη μισή τον βρίζει, εδώ ενώθηκαν όλοι σε ένα σύνθημα, μια χαρά το βρίσκω εγώ, ο σάλπι συσπειρώνει τον λαό

Χρόνια πολλά στον αποτελεσματικό σήμερα (γιατί φιλότιμος είναι πάντα) Δημήτρη Σαλπιγγίδη, και περαστικά σε όσους ζορίζονται με τις νίκες του ΠΑΟΚ, ψάχνοντας αφορμές στο ύψος των παιχτών και λοιπά χαριτωμένα.

Καλώς τον :")

κ το γκόλ κατά λάθος το έβαλε…

Χαίρεσαι να τον βλέπεις τον φετινό ΠΑΟΚ. Ο Αναστασιάδης με εκπλήσει θετικά, έχει εξελιχθεί σε πολύ μοντέρνο προπονητή, φαίνεται λες και ξεπατικώνει την Εθνική Γαλλίας από το Μουντιάλ. Βέβαια δεν έχει εξελιχθεί μόνο προπονητικά, έχει εξελιχθεί και σε επίπεδο γραφικότητας αφού η παναγία έχει πιο κεντρικό ρόλο από ποτέ στις δηλώσεις του αλλά νταξ… :smiley:

Φορμαρισμένη πάντως η παναγιά καθώς κάνει πολύ καλό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα τουλάχιστον… Μπορούσαμε άλλα 1-2 γκολ άνετα βάση εικόνας αγώνα…

Πρώτη ήττα για φέτος με απίστευτη συντριβή στην Ρωσία δυστυχώς…

Αντε να λιγοστεύουν τα ματς γιατί και μεγάλο ρόστερ δεν έχουμε και δεν είμαστε να κουραζόμαστε…

Περαστικά σε όσους ζορίζονται με τα κλαρίνα του ΠΑΟΚ, ψάχνοντας αφορμές στο ρόστερ των παιχτών και λοιπά χαριτωμένα, που θα’λεγε και ο Ιαν.

[SPOILER]Κατσικά γαμώ το σπιτάκι σου. Φιλικά.[/SPOILER]

Χε, χε, με κολακεύεις τώρα που διασκευάζεις δικά μου λεγόμενα!
Πάντως, δεν χάθηκε ακόμη η πρόκριση, αν και, για μένα, είναι προτιμότερο να “θυσιάσουμε” το Κύπελλο ? εφ? όσον πρέπει να “θυσιάσουμε” κάτι.
Όσον αφορά την ένδεια του ρόστερ, κι ο “απόλυτος κυρίαρχος” (πολλά εισαγωγικά) Ολυμπιακός με 14 παίχτες πορεύεται μέχρι στιγμής.

Εκτός 2 στόχων από τον Οκτώβριο, βασικός και αναντικατάστατος ο πουτάνας γιος (σήμερα δεν βγήκε MVP ρε γαμώτο :frowning: ), Παναγίες και κουμπιά, οι καλύτεροί σου παίκτες να είναι Μακ και Ρατς κι εσύ να μιλάς για ομάδα με Ελληνάκια ΠΑΟΚτσάκια.

Ιαν Μέταλχεντ το τρολάρισμά σου δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό της παε ΠΑΟΚ, πήγαινε παίξε κάνα παιχνιδάκι (με τραγούδια) the second saga καλύτερα.

1ον: Δεν δέχομαι μαθήματα ΠΑΟΚοφροσύνης, ειδικά από κάποιον που αντλεί ευχαρίστηση προσπαθώντας να δείξει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πανύβλακες κάφροι (ναι, λέω για το thread “Τα μυαλά μας πονάνε”)

2ον: Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω.

3ον: Το “παιχνιδάκι (με τραγούδια) the second saga” έχει πολύ πλάκα. Στο συνιστώ!

Στο “τα μυαλά μας πονάνε” θρεντ έχει μερικά ποστς με ό,τι πιο αγνό και ΠΑΟΚΤσήδικο υπήρξε σε κερκίδα/εκδρομές/οπαδούς, μακάρι να είχαμε ακόμα πανίβλακες κάφρους, τώρα η πλειοψηφία στο γήπεδο είναι σαν εσένα, αν δεν είναι το τσομπανόσκυλο μπροστά χάνετε τον δρόμο σας. Καλά βελάσματα και στην υπόλοιπη χρονιά, έρχονται και άλλα κλαρίνα.

Πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να περάσουμε στο κύπελλο… η ομάδα δείχνει σαν να έχει διαλέξει στόχους… Αν βγάλεις τα ματς πρωταθλήματος είναι ένα ναυάγιο και μισό…

Σήμερα ναι μεν ήμασταν καλύτεροι αλλά τελείως ανούσια υπεροχή… δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο ΠΑΣ να κρατήσει το σκορ… Απουσία Μακ πάντως στα μέχρι τώρα ματς δημιουργικά είμαστε μισοί…

“Κλαρίνα” προφανώς και θα έρχονται κατά καιρούς (σπάνια ελπίζω), εμείς δεν είμαστε Ολυμπιακός να περιμένουμε να κερδίζουμε πάντα “με το καλό” ή “με το κακό” τους αντιπάλους.

Όσο για τα βελάσματα… νομίζω είναι προφανές ποιος υιοθετεί ακρίτως (και αδιακρίτως θα έλεγα) “αγνές και ΠΑΟΚτζήδικες” απόψεις. Χαιρετισμούς στους ινστρούχτορες!

Άντε βρε μπούφο που θα πεις για ινστρούχτορες :")