Π.α.ο.κ

Μίλησε ο έξυπνος με τα… πονεμένα μυαλά!
Ευχαριστώ πάντως που με επαληθεύεις. Μπορείς τώρα να συνεχίσεις μονολογώντας, κάτι που σου είναι προφανώς πιο ευχάριστο!

Σε πιο σοβαρά θέματα, το κύπελλο

μάλλον δεν το θέλει η Παναγιά.

[SPOILER]

[B][SIZE=7]μάλλον δεν το θέλει η Παναγιά.[/SIZE][/B]
[/SPOILER]

[SPOILER]

Πάει το νταμπλ :([/SPOILER]

Τι θα πει μάλλον ρε συ παναγιά…??? ΤΙ ΜΑΛΛΟΝ…?? Πες το θέλω ή δεν το θέλω… Γυναίκες ρε πούστη μου…

Πάντως bastard, φέτος έχετε ιστορική ευκαιρία να κυνηγήσετε πρωτάθλημα (ειδικά με 2-3 στοχευμένες μεταγραφές τον χειμώνα) σε μια σεζόν που είχε -και πάλι- παρουσιαστεί ως απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός.

Φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ μπορεί, τουλάχιστον όπως πάει το πράμα μέχρι τώρα, να παίρνει αποτελέσματα (ας είμαι με τους μικρομεσαίους μέχρι στιγμής) παίζοντας μάλιστα και αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Φαίνεται επίσης ότι αυτό μπορεί να το κάνει μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Οπότε το να υπάρχει γκρίνα για τα ματς του Europa ή του κυπέλλου είναι μεν θεμιτό, αλλά αν γίνει τροχοπέδη για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα θα είναι κρίμα.

Ο δε Αναστασιάδης μπορεί να είναι ο πιο γραφικός άνθρωπος του κόσμου αλλά παραμένει ένας πολύ καλός κόουτς. Αν προστατευτεί από την διοίκηση (όπως πχ προτασταύεται ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό), τότε μπορεί να το πάει μέχρι τέλους.

Ναι, ο Μαρινάκης θα αφήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα. Σίγουρα :lol:.

Έλα ρε panteli τρολλάρει ο άλλος.

Σοβαρή ποδοσφαιρική ανάλυση στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν χωράει. H πραγματικότητα είναι ότι ο στόχος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι ΜΟΝΟ το europa league (όχι βέβαια η κατάκτησή του).

Δεν τρολάρω.

Αναφέρω τη μέχρι στιγμής κατάσταση στο πρωτάθλημα. Έως τώρα ούτε ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς που (αγωνιστικά) άξιζε, ούτε ο Ολυμπιακός πήρε βαθμούς που δεν άξιζε (κι ας κλαίει ο Αλαφούζος όσο θέλει). Μπορεί αυτό να συμβεί τις επόμενες αγωνιστικές αγωνιστικές, εδώ θα μαστε και θα τα λέμε κι εγώ μαζί σας.

Από κει και πέρα αν ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το europa, αλλά όχι η κατάκτησή του τότε ντάξει κάθε χρόνο επιτυχημένος είναι. Πάντως για να βγει στο europa χρειάζεται να κατακτήσει μια συγκεκριμένη θέση στο πρωτάθλημα νομίζω. Επομένως έχει ντε φάκτο στόχο και στο πρωτάθλημα, άρα να υποθέσω ότι είναι εντάξει στόχος η 2η-5η θέση αλλά όχι η 1η;

Συνεχίζεις. Δικαίωμά σου να θεωρείς βλάκες τους μη Ολυμπιακούς. Αν όμως πράγματι τα πιστεύεις αυτά που γράφεις (το αποκλείω) είσαι εσύ βλάκας. Ας πούμε λοιπόν τα αυτονόητα. Ο Μαρινάκης ελέγχει τα πάντα. Ομάδες , ΕΠΟ, Superleague , διαιτησία. Μέχρι και τις κλήσεις στην Εθνική. Ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που έχασε βαθμούς έμεινε με 10 παίκτες χάνοντας τον καλύτερό του 15 λεπτά πριν το τέλος και ενώ πίεζε να πάρει το παιχνίδι σε μια φάση που δεν έγινε ούτε φάουλ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχασε βαθμούς πολύ απλά γιατί έπαιξε εξωπραγματικά καλά. Κανείς δεν είπε ότι μπορεί η διαιτησία να αλλάξει ένα παιχνίδι το οποίο είναι 4-0 στο ημίχρονο. Είναι δεδομένο όμως ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάει έτσι μέχρι τέλους. (Και καμμία άλλη ομάδα). Για τις φετινές διαιτησίες του Ολυμπιακού δεν έχω άποψη γιατί δεν είδα. Είδα όμως μια μούφα πέναλτυ που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τη Βέροια και το αστείο χέρι που σφυρίχτηκε στον Πέτριτς.

Για το δεύτερο μέρος. Ο στόχος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε [B]κατά τη γνώμη μου[/B] να είναι το europa. Και όπως επισήμανα μια καλή πορεία σε αυτό. Μια πρόκριση στους 16 π.χ. Φυσικά για να πάει εκεί πρέπει να έχει στόχο τις θέσεις που τον οδηγούν σε αυτή τη διοργάνωση. Και στην τελική και στη δική μου επαναλαμβάνω θεώρηση ο ΠΑΟΚ δεν είναι επιτυχημένος κάθε χρόνο. Δεν ήταν επιτυχία πέρσυ που πέρασε στους 32 με αυτούς τους αντιπάλους. Ήταν όταν απέκλεισε την Τότεναμ , ήταν όταν το πάλεψε και ήταν άτυχος με την ΤΣΣΚΑ ή όταν απέκλεισε την Φενέρ.

Λέω να κρατήσω το “βλάκας” για τον εαυτό μου και όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο πρωτάθλημα το ξανασυζητάμε. Ως γνωστόν, δεν φοβάμαι να δώσω δίκαιο σε κανέναν όταν το αξίζει.

Εγώ το απέκλεισα πάντως :slight_smile:

Υ.Γ: Μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να τα ρίξει στον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα. 10 πληρώνει. Ο ΟΣΦΠ πληρώνει 1,08. Χειρότερα και από τράπεζα.

νομιζω αρκει να δει καποιος μονο το Α ημιχρονο αστερας - βουβαλακης για να βγαλει συμπερασμα για το αν μπορει να παρει πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ :slight_smile:

Άμα είναι τόσο βέβαιο ότι δεν μπορεί, γιατί χαλάς το σαββατιάτικο απόγευμα σου βλέποντας το αστέρας-βουβαλάκης;

Παρεμπιπτόντως, επειδή εγώ δεν το βλέπω, τι γίνεται εκει;

το ειδα καθαρα για αυτο τον λογο…για να δω τι εχω να περιμενω…

τιποτα σπουδαιο…4 τουλαχιστον ανυπαρκτα κομμενα οφσαιντ στον Αστερα που δεν χρειαζονταν καν replay για να τα καταλαβεις…απειρα φαουλ μπροστα απο την μεγαλη περιοχη χωρις να ειναι…με το που ακουμπαει καποιος παικτης του αστερα τον αντιπαλο κατευθειαν φαουλ και μια ανυπαρκτη αποβολη για θεατρο και καλα πεσιμο στην μεση του γηπεδου :slight_smile:

Το πρωταθλημα παιζεται στα ισια. Μην ακουω χαζα… Καποιοι βλεπουν απλως φαντασματα. Τους τυφλωνει το κομπλεξ.

Αγαπαμε ελληνικο πρωταθλημα.

Εγω παντως θα κανω μια παρακινδυνευμενη προβλεψη. Θα ευνοηθει ο ΠΑΟΚ στο παγκρητιο

crabs αυτο θα ηταν ενα ενδεχομενο αν ηθελαν να ριξουν σταχτη στα ματια…αλλα απο οτι εχουν δειξει δεν κρατανε τα προσχηματα…

Σωστο κι αυτο. Δεν εχουν τετοια θεματα. Ακυρο μια μαλακια ειπα να περασει η ωρα

Παντως ουτε το κυπελλο με νοιαζει,ουτε η ευρωπη πλεον.Ας παιζουμε ενα ματς τη βδομαδα για το πρωταθλημα,ο χοντρος φετος ηταν απροετοιμαστος και κανει κινησεις πανικου.Στο σημερινο ματς εγινε εξοφθαλμη σφαγη της τριπολης και παλι δε μπορεσαν να κερδισουν.

Αν δειτε τα ποστς πριν 2 μηνες,μιλουσαμε για ομαδα που θα παλευει για την σωτηρια και μιας και ηταν ψοφιος ο βαζελος,ο γαριδακης πιστευε οτι θα χει ενα ευκολο πρωταθλημα(πουλησε πολλους παικτες χωρις να παρει αντικαταστατες) και νομιζε οτι θα καρπωθει και τα λεφτα του φετινου πρωταθληματος και του επομενου τσουλου,αλλα η Παναγια προς το παρον εχει αλλα σχεδια

Πολλοι θεωρουν οτι το πρωταθλημα ειναι πλεον εφικτος στοχος,αλλοι παλι θεωρουν οτι ειναι ακομα πιο δυσκολο,διοτι ο χοντρος δε κραταει ουτε τα προσχηματα πλεον…Θα δουμε στις επομενες αγωνιστικες

εμεις αυτο που εχουμε να κανουμε σαν ΠΑΟΚ ειναι να κανουμε καλες εμφανισεις καθε αγωνιστικη οποτε και να μη χανουμε βαθμους και να αναγκασουμε τον γαυρο να προσπαθει να ακολουθησει με “εμφανισεις” σαν τις σημερινες για να εκτιθεται ολο και περισσοτερο