Π.α.ο.κ

Φίλε Blackmore_Jr ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι οπαδοί, γιατί ΚΑΙ φασαρίες κάνουμε, ΚΑΙ το γήπεδο σπάμε, ΚΑΙ την πόλη σπάμε (και την Έκθεση) και από όλα.
Ίσως από τους πιο ένθερμους. Και αυτό δεν είναι υποκειμενικό. Όλη η Ελλάδα νομίζω μπορεί να δει τι γίνεται στην Τούμπα, το πόσο έχει στηρίξει η λαϊκή βάση τον ΠΑΟΚ, που σε άλλες περιπτώσεις (ομάδων) θα είχε επέλθει η διάλυση. Νομίζω πως, ναι, αυτό μπορείς να το δεις και να το πεις χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Επίσης, βεντέτα δεν το παίξαμε ούτε το παίζουμε πουθενά, και ούτε ό,τι γίνεται μέσα στην Τούμπα δεν γίνεται για εντυπωσιασμό του κόσμου έξω από αυτήν. Οι οπαδοί μας ζουν τον ΠΑΟΚ στην καθημερινότητά τους, τον αναπνέουν, τον αγαπούν.
Δεν ξέρω κατά πόσο όλοι οι υπόλοιποι βιώνουν κάτι ανάλογο, αλλά η παραπάνω κατάσταση εκφράζει το βίωμα του κάθε ΠΑΟΚτσή εντός και εκτός γηπέδου.

Αν θεωρείται κάτι τέτοιο ακραίο, pathetic ή ό,τι άλλο νομίζετε, είναι καθαρά κάτι που ΔΕΝ απασχολεί την Λαϊκή μας Βάση.
Αυτό που μας απασχολεί είναι η ομάδα αυτή καθ’αυτή, η στήριξη της Δοιήκησης (ΠΑΕ,ΚΑΕ και όπου αλλού υπάρχει αθλητής του ΠΑΟΚ). Είμαστε αρωγοί σε μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσπάθεια που γίνεται, και αυτό δεν πρόκεται να αλλάξει επουδενή, για καμία αρχή και για κανέναν νόμο.

Δείτε το όπως θέλετε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητά μας. Και αφήστε μας να πάρουμε όσο σοβαρά θέλουμε την ομάδα μας.

Τελικά έτσι όπως πάει ο ΠΑΟΚ θα είναι ανταγωνιστής του Θρύλου για την κούπα. Γιαυτό δεν μας πούλησε τον Χριστοδουλόπουλο.

Ο Κοντρέρας δεν παίζει!!! ΤΡΕΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ.

Βαίβαια πρέπει να νικήσει και κανά ντέρμπι, και ελπίζω να μην αρχίσει από τον θρύλο.

Κακό ματσάκι, έπνιξε και ο Κύρκος το πεναλτάκι και 0-0

Το ότι τον ακούμπισε ναι ,αλλά όχι και πέναλντυ!
Σιγά, την ισορροπία του έχασε.

Και έπεσε γιατι κουράστηκε ε; Τέσπα δεν το συνεχίζω γιατί δεν έχει νόημα

Ποιο πεναλτυ λετε ? Αυτο που πεφτει ο Μουσλι σε μαρκαρισμα Σπυροπουλου ?
Δεν ηταν τιποτα κατα την γνωμη μου και ηταν και λαθος του Μουσλι να βουτηξει λες και τον σηκωσε
στον αερα ο αλλος.

αφηστε τα πεναλντυ και τις μλκιες…το ματς ητανε απαισιο,να με πληρωνες δε προκειται να το ξαναβλεπα.Τεσπα,το οτι φεραμε ισοπαλια με παναθηναικο τρωγεται,οκ.Επομενη αγωνιστικη με Λεβαδειακo η νικη ειναι υποχρεωτικη

παλι καρκινο βγαλαμε…

στο 1ο ειχαμε κατοχη και ισως κατι να γινοτανε… στο 2ο η αντιθετη εικονα.
βγηκε ο γκαρσια και μετα ο βερον και ναυαγησαμε:(

α ρε βγενοπουλε τοσα λεφτα για ενα Χ, #-o

Mowgli. Mowgli is my name.

my name is bond, james bond.

και τλκ οποιος ελεγε οτι θα δωσουμε το παιχνιδι, επεσε εξω._

Που ξες…
Ισως ειστε τοσο κακουληδες φετος, που και ο ενας βαθμος θεωρηθει επιτυχια στο τελος…

του Μάντζιου ε?
δίκιο έχεις…

“Ο ΠΑΟΚ, διατηρώντας τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, ήταν πιο επιθετικός στο πρώτο μισό της αναμέτρησης και διαμαρτύρεται δίκαια για την ανατροπή του Μουσλίμοβιτς από τον Σπυρόπουλο στο 23’.”

Δεν τα λέω εγώ… Μη θεωρηθεί και ότι μεροληπτώ!

απορω ακομα που υπαρχουν ακομα ανθρωποι που το λενε και το πιστευουν οτι δν ηταν πεναλντι και κοκκινη του σπυροπουλου.Πεναλντι βεβαια και του σναουτσερ στον ματζιολο για να τα λεμε ολα αλλα δν θα κλαιω για την διαιτησια οπως κανουν αυτοι σε καθε ματς.θετικο το αποτελεσμα για μενα για τον παοκ αν σκεφτει κανεις πως δν επαιζε ο καλυτερος του παικτης,ενα 45λεπτο ο γκαρσια και για 20 λεπτα ο βερον.μοιρασμενο το παιχνιδι και οι φασεις και δικαιο αποτελεσμα.ο παοκ του χρονου με εναν γρηγορο επιθετικο που θα ντουμπλαρει τον μουσλιμοβιτς κι ενα καλο εξτρεμ θα ειναι σιγουρα στην τριαδα για να μν πω απο φετος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΛΕΖΑΣ ΚΑΙ ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ…8O

κοίτα για να είμαστε σωστοί.
το ματς ήταν για Χ.
απλά ο Παναθηναικός θα έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο που ο Παοκ έχασε τον άξονά του να κάνει καλύτερες κινήσεις ο Τεν Κάτε.

όσον αφορά στα πέναλντι.
δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ένα πέναλντι, αλλά στη φάση Σπυρόπουλου - Μουσλίμοβιτς ούτε από τα replay βγαίνει καθαρό συμπέρασμα. Από την πίσω κάμερα φαίνεται να διώχνει μπάλα, από την πλάγια να κλωτσάει αέρα και να ρίχνει έτσι τον Μουσλίμοβιτς. δεν είναι όμως τίποτα ξεκάθαρο.

από την άλλη του Μάντζιου είναι όχι απλά φανερό, αλλά κάτι παραπάνω. Απλά, δεν διαμαρτύρεται κανείς και στην Ελλάδα πρέπει να διαμαρτυρηθείς για να πάρεις σφύριγμα. Τραβάει και με τα δύο χέρια τη φανέλα.

Επίσης, εγώ είδα ένα γενικότερο άγχος του διαιτητή να κρατήσει το ματς στο χ.

το χ ηταν το δικαιο αοτελεσμα…χαλια παιχνιδι…

οσο ηταν το πεναλντυ του μαντζιου ηταν και του μουσλιμοβιτς.Εγω πιστευω πως και το τραβηγμα αλλα και η επαφη που ειχαν οι αμυντικοι με τους επιθετικους δεν ηταν ικανοι να τους γκρεμισουν,ωστοσο θεωριτικα ειναι πεναλντυ και τα δυο.Επισης ο διαιτητης ουτε χαμπαριασε καν τι γινοταν στις φασεις αυτες

θα σκισει η ΠΑΟΚΑΡΑ σημερα…σε λιγο φευγω για ΤΟΥΜΠΑ…:bounce::bounce::bounce: