Άντε μωρή Παοκάρα. Πάμε για την νίκη, και να είμαστε στο -1 από την κορυφή.
Κυριακή.
Σκουλίκη vs Gay.
Δίλημα μεγάλο.
Κορυφή ή ένας ακόμη αγώνας πιο κοντά στην Β’;
Άντε μωρή Παοκάρα. Πάμε για την νίκη, και να είμαστε στο -1 από την κορυφή.
Κυριακή.
Σκουλίκη vs Gay.
Δίλημα μεγάλο.
Κορυφή ή ένας ακόμη αγώνας πιο κοντά στην Β’;
παμε για τη νικη.2-0 βλεπω το ματς.Αντε παοκαρα!
Ε οχι και μεγαλο διλλημα…
…Δλδ οχι ΤΟΣΟ μεγαλο οσο το κανεις…
…στην πραγματικοτητα δε υφισταται καν διλλημα
Οι μακεδονομαχοι μας
Στο 23, 2 γκόλ .
αχχαχααχχαχαχααχχαχα εκτος απο μπαουγκ ειστε και βλακες χαχαχααχαχχα
Μη μου τα ορκ βριζετε
Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά.
Bacillus, ξέρεις, τα πανό σας που είναι κρεμασμένα ανάποδα στην Τούμπα, τα δώσανε οι Ιερολοχίτες και ο super 3. Οικιοθελώς λέμε.
Δικιο εχεις. Συμφωνω. Παντα τα δινουμε. Αφου ειμαστε φλωροι. Ανυπαρκτοι. Και εσεις κακουληδες του κερατα! Τουλαχιστον δεν κανουμε κερκιδα μαζι σας. (:
Εσυ πρεπει να σαι απο τα μεγαλα κεφαλια.Πως τα λενε να δεις?Ουρουκ χαι?
Τι να λέμε ρε γμτ, την στιγμή που από την 7η αγωνιστική ορισμένοι παλεύουν για την παραμονή.
Go hunt to other threads.
Εγω ειμαι Ψυχαρα ρε. Δε φοβαμαι ουτε τα χωραφια της Β, ουτε την οικοδομη.
Μας την ειπε ο κακος
Σήμερα ενώ έτρωγα ανέμελα το σουβλάκι μου -δεν ήταν μόνο πατάτες αυτή τη φορά- άκουσα 4 μπάουγκ πίσω μου, να τραγουδάνε αμέριμνα και χαρωπά αλλά ταυτόχρονα αρρενωπά και ΟΥΓΚ.
Στις μελωδίες του “Ας κρατήσουν οι χοροί” τραγοδούσαν κάτι που έλεγε σε κάποια φάση “και να τους σκοτώνουμε, να τους μαχαιρώνουμε βρε!”. Ήταν κακούλικο και θεούλικο μαζί. Φώναζαν αγριεμένα ότι “θέλουμε ένα σκουλήκι”. Τα μπαουγκ αυτά ήταν ογκώδη και κρατούσαν το καθένα από ένα μπουκάλι Μαλαματίνα. Ήταν και 5 το απόγευμα. ¶χου τα!
θελω να νικησει ο αρης…δεν γουσταρω να ξαναπεσει στη β εθνικη γιατι ειμαι τοπικιστης…
μονο ο ηρα θελω να πεσει…
Ξενερωτε…Δεν εχει τζερτζελε τωρα…
Δύο ΠΑΟΚτζήδες βλέπουν στην τηλεόραση τον αγώνα Γαλατασαράι-Ολυμπιακού. Γυρνάει ο ένας ΠΑΟΚτζής και λέει στον άλλον:
γιατι ο ηρα απο αλλη πολη ειναι?
ωστοσο και γω θελω να πεσει γιατι πιστευω ο κυκλος ζωης του γηραιου(!)στη α εθνικη εχει κλιση.Ο Αρης δε θελω να πεσει γιατι μετα 2 ντερμπι λιγοτερα καθε χρονια!
ΥΓ:Ο Χαλκιας το παιξε στο στοιχημα 3-1 το ματς να ξερετε
μπραβο ρε μουσλι παικταρα!!!:D:D:D:D
Πάντως έχουμε φάει 2 γκολ ως τώρα και τα 2 τα φάγαμε μόνοι μας!!!
οι καλες αμυνες τρωνε γκολ απο προσωπικα λαθη…ασχετα με το αμα αυτα ειναι για γελια