Π.α.ο.κ

1ον: ο Ηρακλής ρε παόκια μου γιατί να πέσει; Πραγματικά, αν συμπαθώ μία ομάδα μετά τον Πάοκ, αυτή είναι ο γηραιός.
2ον: η μαλαματίνα 5 το απόγευμα είναι άααααλλη φάση. Τα συνθήματα και οι τυμπανοκρουσίες είναι κάτι που συνοδεύει την αύρα του κάθε παοκτσή.
3ον: και σήμερα Γαλατά θα είμαστε:p.
3,5ον: (15sec later) το δίλημα ξεπεράσθει, πάμε μωρη Αρειανάρα.
4ον: το Κ.Βικελίδης θα το γεμίσετε τουλάχιστον σήμερα ή πάλι θα έχετε κενές θέσεις;

Αυτός ο Μούσλι είναι τρελή παικτούρα.

Παλι θα εχουμε κενες θεσεις.

δειτε, ακουστε τον τυπο στο 0:25

Εχω δακρυσει απο τα γελια:lol:

:lol3::lol3::lol3::bow2::lol3:

ΓΑΜΗΣΕ ΡΕ !!

-1 απτην κορυφη…γερα παοκαρα!

Λοιπον,λοιπον…το φοβομουν αυτο το ματς με τις γριες λογω της παραδοσης…ωστοσο το 1-1 πλεον πιστευω μας αδικει.

Ο ηρακλης μπηκε μπροστα με μουφα πεναλντυ…ο παοκ μεχρι να συνελθει περασαν 30 λεπτα και ο ηρακλης ειχε τον ελεγχο του αγωνα,ωστοσο ακυρωθηκε κανονικο γκολ ως οφσαιντ για τον παοκ και καναμε 2 καλες φασεις στο τελος του ημιχρονου για γκολ.Στο δευτερο ημιχρονο κερδισαμε τη μαχη του γηπεδου,και ειχαμε το ματς υπο ελεγχο,κανοντας αρκετα σημαντικες φασεις για γκολ,οπως και μετα την ισοφαριση ο μουσλιμοβιτσ εχασε 2 τεραστιες ευκαιριες για να μας βαλει μπροστα,πραγμα περιεργο για την κλαση του.Επισης δε δοθηκε ενα πεναλντι στο μουσλιμοβιτσ στο 60 περιπου…

βαση ολων αυτων η νικη ηταν το πιο δικαιο,αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια πλεον…κοιταμε πανιωνιο τωρα!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ψόφησα στο γέλιο λέμε! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

βαλτε το ρεμο φυλακη…ειναι ο ηθικος αυτουργος οσων εγιναν σημερα…

φετος ο ΠΑΟΚ θα χτυπησει πρωταθλημα…

Ο κλασικος παοκτσης.Αν η διαιτησια επαιζε 50-50 ο παοκ τα τελευταια 50 χρονια θα ειχε 645,98 πρωταθληματα

:lol3::lol3::lol3::bow2::bow2::bow2::bow2::lol3::lol3::lol3:

Αεκιζεις επικινδυνα

Οι οπαδοί που μπούκαραν στο γήπεδο ωραίοι ε?? Θέλω να δω τι τιμωρία θα χει ο Πάοκ για αυτό. Είμαι περίεργος…

Εγω θελω να δω τι τιμωρια θα φαει ο διαιτητης που μας εσφαξε περσυ στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ και επανηλθε φετος μονο και μονο για να ξανασφαξει.

Ε δεν παίζεσαι :stuck_out_tongue:

8O

οι γριές μπάινουν μέσα σε κάθε ματς,τι μας λες τώρα (όταν θυμιθούν να σκοράρουν)

το πέναλτι ήταν σωστό,ο Παμπλίτο ήταν κακός χτες

Δηλαδή ρε παιδιά για να καταλάβω, σας φαίνεται λογικό να μπαίνουν οι οπαδοί μέσα ενώ παίζεται ακόμα το ματς?Το έχετε δει σε κανένα άλλο πρωτάθλημα αυτό? Π.χ. Αγγλία, Ισπανία κλπ κλπ?? Αν συνέβαινε σε ευρωπαικό παιχνίδι τι θα γινότανε?? Και ας αφήσουμε την διαιτησία απέξω, όχι επειδή είναι καλή-το αντίθετο μάλιστα- αλλά επειδή δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

Με τις τιμωριες ομαδων για επεισοδια δεν ασχολουμε. Η τιμωρια πρεπει να ειναι στους οπαδους που τα κανουν και στην αστυνομια που δεν τους πιανει. Εχουν τοσα βιντεο και φωτογραφιες. Αν θελουν μπορουν να πιασουν τους ταραξιες. Και αν ειναι μια ομαδα η οποια εχει τιμωρηθει περισσοτερο για επεισοδια οπαδων αυτη ειναι ο ΠΑΟΚ. Στο ΠΟΚ χαριζονται οι τιμωριες.

Στις αλλες χωρες υπαρχει αστυνομια και φυλακη. Δεν σταματησαν τα επεισοδια εκει επειδη η αντιστοιχη διοργανωτρια αρχη επεβαλλε ποινες στις διοικησεις των ομαδων. Μη τρελλαθουμε τελειως

Επιτελους ενας παοκτσης που το παραδεχεται.

Αποφάσισε. Τελικά πρέπει να τιμωρούνται οι ομάδες ή όχι? Επίσης, τελικά ασχολείσαι με τα επεισόδια και έχεις άποψη πως στο ΠΟΚ χαρίζονται ή δεν ασχολείσαι καθόλου και απλά το είπες γιατί δε γουστάρεις το ΠΟΚ και αυτό σου φταίει για τα πάντα?

Παίδες τέλος το χθεσινό παιχνίδι με την γριά.

Νιόνιος και gay και κορυφή.

Ας ετοιμάζονται για …άλλον Πάοκ(τσή).

παντως εχτες 3 λεπτα καθηστερησεις κρατησε…το φυσιολογικο…8)8)8)