Π.α.ο.κ

Συμφωνω.Τουλαχιστον δεν ηταν ο Παοκ που ητε επεζε με ηρακλη ητε με παναθηναικο καθοταν μολις επαιρνε προβαδισμα ενος γκολ

Παιδια εγω ενα θελω να δω σημερα και ας μη παρουμε τη νικη.Να παιζει καλο ποδοσφαιρο ο παοκ.

με ενα χ θα ειμαι υπερευχαριστημενος…:slight_smile: :slight_smile:

Εγω ενα ξερω,αν η ομαδα δεν ειχε αυτο το λαο που τη στηριζει στη τουμπα,θα τανε β εθνικη.

Νομίζω πάντως ότι με το υπάρχον υλικό είναι κάπως ουτοπικό ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ να ζητάει να δεί μπάλα. Τα αποτελέσματα νομίζω με τέτοιους παίκτες αρκούν…
Edit: Και το ροστερ σας δεν είναι τόσο χάλια ώστε να πέσετε Β. Στις θέσεις 8-11 τερματίζετε χωρίς πρόβλημα, άλλωστε τώρα πρέπει να κοιτάτε το να ορθοποδήσετε οικονομικά και όχι τις διακρίσεις…)

χαιρω πολυ οτι δε πεφτουμε β εθνικη.Το θεμα ειναι να παρεις μια αξιοπρεπη θεση σαν ΠΑΟΚ,και οχι να αρκεστεις στις θεσεις εκεινες.Ενιγουει 5,6 θα βγουμε φετος γιατι και οι αλλες ομαδες δε λενε πολλα,εκτος απτις 4 αθηναικες και μια 2 αλλες που θα φανουν στη συνεχεια

Παοκ-ΟΦΗ 2-2 στο ημιχρονο.Τρυπιες αμυνες ακουω,πολλες φασεις λογω αυτου.Αντε ο οφη ειναι επιθετικη ομαδα,η αμυνα του παοκ γιατι δε λειτουργει:-k .Μακαρι να μας κατσει και να το παρουμε το ματς

Α και δε δωθηκε και πεναλντι σε σπωξιμο στον αερα,για την ομαδα μου,αλλα τι το αναφερω,κλασικα πραματα

Κανονικο γκολ του κωνσταντινιδη ακυρωνετε λογω “χεριου”:lightsabre: :lightsabre:

Αφου ακουγες το ματς στο ραδιο πως ηξερες οτι ηταν πεναλτι και οτι το γκολ ηταν κανονικο?

Το χερι ακουσα οτι οντως ηταν. Και δε διαμαρτυρηθηκε ουτε ο Κωνσταντινιδης.

ηταν ενας σχολιαστης στη τουμπα,και ο αλλος στο στουντιο το βλεπε απτο σουπερσπορ σε ριπλευι και ειπε οτι δεν υπηρχε παραβαση.Ο κωνταντινιδης λεει πως την πηρε καθαρα τη μπαλα,σε δηλωσεις

Έτσι κι`αλλιώς ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει και καλύτερο υλικό από τον Ο.Φ.Η.

γιατι ο αστερας απτον παο εχει:wink:

Αν ηταν να πιστευουμε σχολιαστες ραδιοφωνων και ειδικα σε παιχνιδια θεσσαλονικιωτικης ομαδας με αλλη…

^^.Φαινετε οτι ειναι παοκτσηδες εε:lol: :lol:

Γιωργος μινος φορεβερ ρε:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Θρασύβουλας-Μπάουγκ 2-0

Έλα μωρή Φυλής!!

Δε πιστευω στα ματια μου αφτο που βλεπω.Ο τερματοφυλακας του θρασυβουλα εχει κανει τα πραματα.Ο παοκ δεν εχει κανει τα πραματα απο την αλλη.:frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Πραματα και θαματα…

Περαστικα στους Μπαουγκτσιδες.Επομενος στοχος εξοδος στο Τσαμπιονς Λιεγκ

Xμ χμ.Θυμαται κανεις κατι ανεκδοτα για το Π-ανθρακικο?
Τωρα τι εχετε να πειτε?

Ακους εκει 4-2 :lol: