Π.α.ο.κ

Πάρα πολύ καλός ο ΠΑΟΚ. Το σκορ στο 2ο ημίχρονο έπρεπε να φτάσει άνετα το 4-0. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι

Ενα ορκ.

ωπ!
να ένα ακόμα

Ωπ!

Ο 2ος παντως ειναι χαλαρα πιο ορκ απο το νικολα.

αν ξανασφυριξει ο παμποριδης ματς ποδοσφαιρου τι να πω???και στο ματς με την αεκ φανηκε ο ανθρωπος πως μαλλον τροχονομος επρεπε να γινει…ο πανιωνιος αδικηθηκε ξεκαθαρα σημερα και ηταν για μενα καλυτερος στο α’ημιχρονο λογω ιβιτς στα χαφ αφου ειχε παρει το κεντρο…στο δευτερο με γκαρσια μεσα αλλαξε ολος ο παοκ,τι να λεμε τωρα?(αλεφαντιαση…:p) και δεν υπηρχε πανιωνιος αφου κουραστηκαν ρεκομπα και εστογιανοφ.
προσπαθωντας να ειμαι αντικειμενικος πιστευω πως γκαρσια και βερον ειναι τα πιο πληρη χαφ του ελληνικου πρωταθληματος φετος.Ειδικα αν δεσουν,το κεντρο του παοκ θα ειναι πανισχυρο…

-Νταξει αξιζαμε τη νικη σημερα δε μπορω να πω τιποτα αλλο,παρολο που δυστυχως το πρωτο γκολ ηρθε απο μουφα πεναλντυ.

-Ο κονσεισαο οταν βγηκε τετ α τετ νομιζε οτι πηγαινε για πικνικ στο δασος?

-Μου την εσπασε που μερικοι παικτες του παοκ πεφτουν σα τις μιγες μες την περιοχη και εκβιαζουν φασεις…ο μουσλι το κανε 2,3 φορες,ο ιβιτς επισης…και ο κονσεισαο μια και φαρμακερη…ελεος δηλαδη.Εγω προσωπικα δε θελω τετοιες συμπεριφορες ακομα και αν μπορουν να μας αποφερουν θετικα πραματα προς την ομαδα(μουφα πεναλντυ)

09.11.2008 Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για μια ακόμη βδομάδα παρακολουθήσαμε το ολίσθημα των «σχολιαστών» της Αθλητικής Κυριακής. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η αρνητική στάση της κρατικής τηλεόρασης έχει να κάνει με την επιλογή μας στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων…

Ο ανήθικος σημερινός υπαινιγμός του Βασίλη Κωνσταντίνου, περί συγγενειών που επηρεάζουν τους διαιτητές, το μόνο που προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καχυποψία και άλλοθι. Άλλοθι πιθανόν για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν…

Δεν μας πειράζει η γνώμη κανενός, όσο γραφική ή κατευθυνόμενη και να τη θεωρούμε, όσο σημαντικός ή ασήμαντος είναι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αυτός που την εκφέρει. Μας πειράζει που χωρίς να έχουμε δικαίωμα επιλογής είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε όλοι για το μεροκάματο κάποιου, που, τυφλωμένος από οπαδικά συμφέροντα, θίγει την αξιοπρέπεια ενός τεράστιου συλλόγου όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Και μας πειράζει που ο κεντρικός παρουσιαστής δεν τον επανέφερε στην τάξη.

Οι εποχές που ο καθένας μπορούσε να αμφισβητήσει την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ έχουν περάσει…Κι αυτό δεν το επιβάλλουμε με ανακοινώσεις ή χρήση του παρασκηνίου. Το επιβάλλει η αγωνιστική αναγέννηση και η πρωτοφανής συσπείρωση στο σύλλογο.

εγω παντως λατρευω τον πουρουπουπου!!!:D:D

Δεν άκουσα τι είπε ο Κωνσταντίνου, αλλά δεν χωράει καμία αμφιβολία το ότι οι παρουσιαστές της Αθλητικής Κυριακής είναι “λίγοι” για να παρουσιάσουν την εκπομπή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ΕΡΤ τους κρατάει.

Τα περισσοτερα σχολια τους ειναι ανουσια και επιμηκηνουν την εκπομπη χωρις λογο…ειδαμε να προσπαθουν να βγαλουν απτη μυγα ξιγγι στο ντερμπι του παο με ολυμπιακο…θα προτιμουσα πραγματικα η αθλητικη κυριακη να ναι μοναχα ενα δυωρο ειδησιογραφιας…και οχι σχολιασμου,δηλαδη να παρουσιαζετε οποιαδηποτε σημαντικη ειδηση και να αφησουν στο κοσμο να δημιουργησει αποψη…

μιλησε ο μλκας ο κωνσταντινου για βολεμα του παοκ λογω γκαγκατση ενω ολοι στην αθλητικη κυριακη μπηκαν με τον ιδιο τροπο…και τους πληρωνουμε κιολας γαμω το ελλαδισταν.ρε γμτ τι πλυση εγκεφαλου τους ριχνουν?

edit: βαλσαμωστε τον μινο τωρααα

Πολυ δημοκρατικη εκπομπη. Ο παπαροπουρουπου αφηνιασε για να μην διαβασει ο Μινος την ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πηγε σε διαλλειμμα. Ντροπη πραγματικα

Ντροπή είναι το απίστευτο σπρώξιμο που έχει φέτος ο Πάοκ…Κρίμα και ήταν κάποτε καθαρή ομάδα. Αλλά έτσι είναι, ο πρωταθλητισμός τα χει αυτά…

:D:D:D:D:D:D

Oπως στα παιχνιδια με Εργοτελη, Πανθρακικο και Αρη που δεν αποβληθηκαν παικτες των αντιπαλων στο πρωτο ημιχρονο. Οπως στο παιχνιδι με τον Ηρακλη που ακυρωθηκε κανονικο γκολ και δεν δοθηκε πεντακαθαρο πεναλτυ. Και βγαινει η λουλου ο Κωνσταντινου απο εναν αγωνα και αρχισε να λεει τις παπαριες του. Για την ομαδουλα του που ειναι μεσ το κατεστημενο φυσικα το βουλωνει. Αυτη ειναι η ψευτομαγκια του

Εγω εχω μια απορία…Η ανακοινωση γιατί βγηκε?Για το θεαθήναι?τι να πει και ο Πανιώνιος δλδ που χειρουργηθηκε χωρίς οίκτο…

Την διαβασες την ανακοινωση;; Δεν νομιζω να διαμαρτυρεται για τη διαιτησια. Και ο Πανιωνιος δεν χειρουργηθηκε μην τρελαθουμε κιολας. Ευνοηθηκε ο ΠΑΟΚ απο τις βλακειες που εκανε ο διαιτητης εκατερωθεν. Στο δευτερο ημιχρονο που ηξερε οτι εκανε μαλακια με το πεναλτυ επαιζε τον Πανιωνιο 90-10. Δεν εδωσε πεναλτυ καθαρο στον Ιβιτς και τα φαουλ φτασανε να ειναι 28 - 14 υπερ Πανιωνιου.