Π.α.ο.κ

παντως σε ψιλοκρισιμα ματσακια του παοκ βαζουν τον παμποριδη διαιτητη…ποντιο σε πατς του παοκ??:-k:-k

Νομίζω ξεκάθαρα ο Πάοκ φέτος είναι η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος.Αίσχος με το κράτος της συμπρωτεύουσας πια…

εεεεε;;;;;

Βαλε και κανενα emoticon. Δεν φαινεται οτι κανεις πλακα.:wink:

Το ματς της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό: Από τη μία εμείς θα θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε όποτε θέλουμε να παίξουμε μπάλα, από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα θέλει να δικαιολογήσει το ότι (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) πάει για πρωτάθλημα.
Αν φέρετε θετικό αποτέλεσμα θα σας παραδεχθώ… για να δούμε!

Δεν έκανα πλάκα:p

εχει χιουμορ το παιδι…

Είπα να το ρίξω έξω σήμερα :stuck_out_tongue: Λοιπόν τι θα γίνει την Κυριακή? 1-χ-2?? Θα κρατηθεί ο Πάοκ στην κορυφή ή θα φάει 4??

Προτεινω ως ενδειξη διαμαρτυριας προς τον κρατικο ολυμπιακο και τη ΝΕΤ ,οι παοκτσηδες να μη δουν το παιχνιδι ολυμπιακος παοκ ετσι ωστε να δωσουν ενα δυνατο χαστουκι στο αθηναικο κατεστημενο και τις κρατικες επιχορηγησεις στα αθηναικα σωματεια.

Ο ΠΑΟΚ δεν παει για πρωταθλημα. Το οτι ειναι δευτερος δεν σημαινει τιποτα. Και η Ξανθη ειναι τριτη με ενα βαθμο πισω. Ο ΠΑΟΚ παει για ουεφα και θα ειναι πολυ ευχαριστημενος αν τα καταφερει μετα την τραγικη περσυνη χρονια. Την Κυριακη το προβαδισμα το εχει ο Ολυμπιακος και μετα το χ με 0-0. Αυτα με δεδομενο οτι δεν θα εχει τραυματισμους ο ΠΑΟΚ μεχρι την Κυριακη γιατι ο παγκος του ειναι μετριος. Ειμαι σχετικα αισιοδοξος γιατι ο ΠΑΟΚ τρωει παρα πολυ δυσκολα γκολ. (Βασικα οτι εχει φαει μεχρι στιγμης ηταν τελειως τυχαιο)

Σωστός…Βασικά ο Πάοκ γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος τώρα γιατί και να χάσει δεν έγινε τίποτα, ενώ αν χάσει ο Ολυμπιακός θα γίνει ντόρος και ο Βαλβέρδε πάει Ισπανία :stuck_out_tongue:

Πάοκ είσαι.

Έτσι πιστεύεις και καλά κάνεις, αλλά σε μία χρονιά που: Η ΑΕΚ είναι ανύπαρκτη (σε επίπεδο ομάδας και διοίκησης), ο ΠΑΟ έχει το στραβοπάτημα στο τσεπάκι, και ο Θρύλος δεν μπορεί να παίξει μπάλα εκτός έδρας, ο (μέχρι τώρα πολύ σοβαρός) ΠΑΟΚ δείχνει πως μπορεί να χτυπήσει εκεί που οι άλλοι δεν τον περιμένουν. Εντάξει, κάποια στιγμή λογικά θα κάνει την κοιλιά και θα μείνει πίσω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ…

Η σύγκριση Ξάνθης-ΠΑΟΚ επίσης είναι άκυρη, γιατί η δυναμική των δύο ομάδων δεν έχει καμία σχέση.

πάντως, δίχως Σάντος νομίζω φέτος δε θα υπήρχε και ΠΑΟΚ. Πολλά μπράβο σε Ζαγόρ που κράτησε Σάντος (παρά τις μουρμούρες), γιατί όσο καλά κι αν ξέρει την αγορά οι πιθανότητες ήταν πως Σάντος δεν έβρισκε…

Με προσβάλλεις :lightsabre::lightsabre:

Παοκάκια δεν πιστεύω να διαμαρτυρηθείτε για ΠΟΚ και Κόκκαλη αν πάρουμε ανάλογο πέναλτι την Κυριακή. :slight_smile:

ελπιζω ουτε σεις λογω γιου γκαγκατση:twisted::twisted:

γαυρακια, ελπιζω να μην διωξετε τον βαλβερδε αμα χασετε την κυριακη, δεν ειναι κακος προπονητης,

επειδη δε μου αρεσει να γινομαι μετα Χριστο προφητης θα τα πω τωρα

Την Κυριακη θα τον πιειτε και κλαιγεστε μιση σαιζον ακομα για τη διαιτησια :slight_smile:
Και επειδη εχετε μεγαλες γλωσσες θελω νικη με τη διαιτησια και πεναλτι απο τη σεντρα,γκολ με το χερι και 4 κοκκινες σε παιχτες του παοκ

αααααα ρε τρελακια εσυ εχεις γελιο δικε με :lol:
ωραια τα λες. χαχαχαχα πλακα εχεις. νταξ εμεις κ να χασουμε κλαιν για ουεφα παμε. αλλα εσυ δε μου λες, το τσαμπιονς λιγκ θα το παρετε φετος??? α ξεχασα φετος ειναι η χρονια του βαζελου.

παντως πολυ σουξε το θρεντ του ΠΑΟΚ τελευταια. και τα πιο πολλα θρεντ απο οπαδους αλλων ομαδων. πουλαμε τελευταια, μαλλον πρεπει να ζητησουμε αυξηση στα τηλεοπτικα:lol:

Tελικα παοκ εισαι η βαζελος?:-k