Π.α.ο.κ

…και μετά ο σούπερ Μίνος να διαβάζει ανακεινώσεις στην Νετ:!:

Kαι μετά ίσως οι γαύροι μάθουν ορθογραφία :!:

Δωσε μου το τηλ του Σαταν κινγκς να μας κανει ιδιαιτερα :wink:

Με δημόσια τοποθέτησή του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του για την (ατυχή) δήλωση που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Αθλητική Κυριακή” για τη διαιτησία του Παμπορίδη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ.

"Δεν είχα καμία πρόθεση και δεν έχω καμία πρόθεση να αδικήσω τον ΠΑΟΚ για την θέση στην οποία βρίσκεται, για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν έχω τίποτα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν έχω τίποτα με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, διότι τους σέβομαι και τους εκτιμώ γιατί ήμουν και εγώ ποδοσφαιριστής. Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλω κανέναν, δεν είχα και δεν έχω, διότι θέλω να προσπαθήσω να σας πείσω, ότι όλο αυτό έγινε διότι η ελληνική διαιτησία βάλλεται από παντού καθώς είναι ένα μελανό σημείο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν ανέφερα τον γιό του κ. Γκαγκάτση ο οποίος είναι γενικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, δεν τον ανέφερα υπονοώντας ότι βοηθάει ή ότι «στήνει» ή ότι «ενοχλεί» την ελληνική διαιτησία, για να κερδίζει τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ που μέχρι τώρα αυτό δεν έχει συμβεί. Εάν η σκέψη μου δεν διατυπώθηκε σωστά δεν έχω λόγω να μην ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κόσμο, τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά αφού δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου.

Ήθελα να ζητήσω δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά θέλω πρωτίστως να πείσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι δεν έχω καμία πρόθεση να θίξω την οικογένεια του ΠΑΟΚ που πραγματικά δεν χρειάζεται καμία βοήθεια από κανέναν διαιτητή για να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια", είπε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σπορ.

Από τότε που βγήκε η συγνώμη…

Ο Δάρλας εκτός από το ματς της Κυριακής λόγω καρτών. Περίεργο που διάλεξαν το ματς αυτό για την έκτιση της ποινής. Ο Βερον δεν παίζει με Αστέρα και ο Ιβιτς με Θρασύβουλο. Λογικά θα παίξει αριστερά ο Σνάουτσνερ (για να πιάσει Γκαλέτι) και δεξιά ο Αραμπατζής

Κύριε Β.Κωνσταντίνου, αν μπορώ να σε αποκαλέσω έτσι, αέρα μας τα έκανες. Από εκεί που ήσουν 10 φορές αποτυχημένος και χαμένο κορμί, τώρα έγινες 1000. Μπράβο σου.
Από τότε που το κάθε αρχ**δι απέκτησε βήμα και λόγο τα έχει κάνει σκατά. Δεν ξέρουν τι λένε, από ποδόσφαιρο είναι πέρα για πέρα άσχετοι και το μόνο που κάνουν είναι να προσφέρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο καχυποψία και άλλοθι, όπως λέει εύστοχα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πάοκ.
Δεν πάει έτσι μπροστά το ποδόσφαιρο. Με την καμία.

Και προσωπικά πιστεύω ότι έπεται “σφάξιμο” στο Καραϊσκάκη με τον gay. Για να δούμε. 6 μέρες ακόμα.:-k

Παρτε και την τηλεφωνικη παρεμβαση που εγινε…στις 2 τα ξημερωματα στην αθλητικη κυριακη απο τον εκπροσωπο τυπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,οπου την ακουσαν μονο τα βαμπιρ και τα παιδια της αθηναικης κυριακης

H τηλεφωνική παρέμβαση δεν έγινε στις 2. Στις 2 επέτρεψε η δημοκρατική εκπομπή της Αθηναικης Κυριακής να βγει στον αέρα ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά τις φάσεις από τη Γ Εθνική…

Ο Conceicao αν λείψει θα είναι μέγιστη απώλεια. Ο μαλάκας ο Σάντος πρόλαβε και έβγαλε και τον Δάρλα…

Μιλαμε για τρελο κομπλεξ…

Προβλέπεται το φιλοσοφημένο “σχόλιο” σου να διαγράφεται μετά τις 2 το βράδυ. Δεν βλέπω τον πουρουπουπου να το σβήνει μέχρι τότε

Δεν παίζει ο Κονσεισάο (ΜVP της τελευταίας αγωνιστικής). ΤΕΡΑΣΤΙΑ απώλεια και πολλά κενά αν σκεφτείς ότι λείπουν άλλοι 2 βασικοί (Βιερινια, Δάρλας). Ο πάγκος δυστυχώς είναι μετριότατος. Που πας με Κωνσταντινίδη, Λάκη;;; Άσε που ο Αραμπατζής με τον τραυματισμό έχει έναν χρόνο να ξεκινήσει βασικός.

ο παοκ παει καθαρα για το Χ οπως αποτι καταλαβα…και αμα κατσει και κατι καλυτερο

θα παιξει ο κονσεισαο…:wink::wink:

παμε ρε ΠΑΟΚαρα !!! διπλο στον πειραια…

αν και με τον κλανιαρη τον σαντος δεν το κοβω…

Νομίζω πως τα δείγματα γραφής του Σάντος δεν αφήνουν αμφιβολίες σε κανέναν.
Εμπάθειες και λοιπά είναι για πέρα για πέρα υποκειμενικά και κακόβουλα.
lol

Άντε ρε Πάοκ.

Βαρύ πρόστιμο επέβαλλε στον ΠΑΟΚ η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος καλείται να καταβάλει το ποσό των 107.000 ευρώ για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή και το ποσό των 10.000 ευρώ για την 6η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό. Ακόμη ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 11.000 ευρώ για την 7η αγωνιστική, 20.000 ευρώ για την 8η αγωνιστική και 1.000 ευρώ για την 4η αγωνιστική. Παράλληλα, ο γυμναστής της ομάδας, Λ. Έμπεν, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα στους αγωνιστικούς χώρους για τη συμπεριφορά του στο ματς της 8ης ημέρας με τον Πανιώνιο. Τα υπόλοιπα, ανά αγωνιστική πρόστιμα/τιμωρίες, έχουν ως εξής:

9η ημέρα - ΠΑΕ Θρασύβουλος: 20.000 ευρώ, Μπρέμπος (εκπρόσωπος Θρασύβουλου) 20.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα, Σερέπας (διερμηνέας Θρασύβουλου) 20.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα.
8η ημέρα - ΠΑΕ ΑΕΚ: 3.000 ευρώ, ΠΑΕ Ηρακλής: 4.500 ευρώ, ΠΑΕ Λεβαδειακός: 6.000 ευρώ, ΠΑΕ Ολυμπιακός: 2.000 ευρώ, ΠΑΕ Πανιώνιος: 8.500 ευρώ
7η ημέρα - ΠΑΕ ΑΕΚ: 4.500 ευρώ, ΠΑΕ Άρης: 6.000 ευρώ, ΠΑΕ Λάρισα: 2.000 ευρω, ΠΑΕ Πανσερραϊκός: 2.000 ευρώ

www.metrosport.gr

Αυτο. Ολοι αμπαλοι περισυ βαλθηκαν να μας πεισουν οτι ο Σαντος δεν ξερει που παν τα 5 και με εναν αλλο προπονητη “της προκοπης” ο ΠΑΟΚ θα εβγαινε στην 5αδα παροτι ειχε υλικο για Β’ εθνικη.

με τη διαφορα οτι πολλους απο τους παικτες τους εφερε ο βρυζας…π.χ. μουσλιμοβιτς,γκαρσια,κοντρερας,βερον…

…Και αλλους ο Σαντος… Και φυσικα και ηταν καλο το οτι τοποθετηθηκε ο Βρυζας σ’αυτην την θεση, ανεβασε σαφως το επιπεδο οργανωσης της ομαδας σε σχεση με περισυ. Δεν γινεται να εχουμε απλα εναν γενικο δερβεναγα που θα διοικει την ομαδα, θα κανει τα παζαρια με τους μανατζαρεους και θα παρατασει και την ομαδα στο γηπεδο.

Το θεμα ειναι οτι δεν εφταιγε ο Σαντος που περισυ ειχατε μια ασχημη χρονια. Οι Ελληνες οπαδοι γενικα πασχουν απο ελλειψη αντιληψης της πραγματικοτητας.

Αλλά και παίκτες σαν τον Σάλμον, Κνολ κα δεν συμμαζεύεται πάσχουν από έλλειψη ποδοσφαιρικών ικανοτήτων.