Π.α.ο.κ

Δεν είμαι άμπαλος (κάθε άλλο μάλιστα). Και ναι πέρσυ έκραξα άπειρα τον Σάντος. Και πολύ καλά έκανα. Ο ΠΑΟΚ φυσικά και δεν είχε υλικό για Β Εθνική. Αλλιώς δεν θα ψώνιζε από αυτό το υλικό μια ομάδα πολυμετοχική που πάει για πρωτάθλημα και θα έδινε 6 εκατομμύρια για 2 παίκτες. Σίγουρα το υλικό δεν ήταν για πρωτάθλημα ή Champions League αλλά όταν έχεις τέτοια δυναμική σαν ομάδα δεν νοείται να τερματίζεις 9ος. Και ναι άλλος προπονητής με χειρότερο υλικό μας έβγαλε 2 φορές τρίτους. Εκτός αν ήταν παικταράδες οι Σιδηρόπουλοι, Ζαφειρίου, Καπετανόπούλοι και Βελλήδες. Αλλά πέρα και από τα αποτελέσματα ο Σάντος εκρίθει και για έναν άλλον πολύ σοβαρό λόγο. Παίδες όποια ομάδα και όποιο υλικό και να έχεις παλεύεις για το καλύτερο με αυτό και όταν έρθει η μεταγραφική περίοδος κάνεις ότι αλλαγές γουστάρεις. O Σάντος όμως για να δικαιολογήσει τα κακά αποτελέσματα τα έρξε στους παίκτες του χαρακτηρίζοντάς τους “σαρδέλες”. Με ποια ψυχολογία θα παίξουν οι σαρδέλες στους επόμενους αγώνες;;; Δεν ήταν τυχαίο που μετα αυτή τη δήλωση ο ΠΑΟΚ έκανε 4 ήττες σερί για πρώτη φορά στην ιστορία του. Από αυτό και μόνο έπρεπε να φύγει. Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει όντως κάποιους παικταράδες, ο Σάντος έχει μερίδιο στην καλή πορεία της ομάδας αλλά μέχρι εκεί. Εννοείται θα υπήρχε ΠΑΟΚ και χωρίς τον Σάντος όπως θα υπάρξει και όταν φύγει. Και μάλιστα ίσως πάει και καλύτερα. Δεν νομίζω να πήγε άσχημα ο ΠΑΟΚ όταν προπονητής ήταν ο Μπάγεβιτς ή ο Αναστασιάδης. Μάλλον το αντίθετο.

Λοιπον, το οτι ειχατε 3-4 αρκετα καλους παιχτες δεν αναιρει το οτι δεν ειχατε ομαδα. Και αυτο περι πολυμετοχικου και 6 εκατ. δεν το λαμβανω καν υποψη μου γιατι ειναι αρκετα αστειο σαν ποσο. Ουτε το καινουργιο του γηπεδο δεν σας εταξε. Ειναι κοινο μυστικο οτι τα λεφτα αυτα δεν ηταν σε καμμια περιπτωση αντιπροσωπετικα της αξιας των δυο αυτων παιχτων.

Μετα για τον χαρακτηρισμο του περι σαρδελων. Κατανοω αυτο το επιχειρημα του ψυχολογικου ριξιματος στους παιχτες αλλα απο την αλλη ερχομαι και στην θεση του που ο τυπος κυριως του την ελεγε λες και εφτασε στον βαθμολογικο πατο μια ομαδα με παιχταραδες πρωτης διαλογης κατι που φυσικα δεν ισχυε.

Επισης και ο Αναστασιαδης ειναι πολυ καλος προπονητης αλλα και ο Μπαγιεβιτς ο καλυτερος που περασε απο τα ελληνικα γηπεδα. Δεν μου τον συγκρινες με καποιον τριτοδευτερο προπονητη.

Φυσικα και υπαρχει και θα υπαρχει ο ΠΑΟΚ και χωρις τον Σαντος, δεν εννοουσα σε καμμια περιπτωση οτι ειναι το Α και το Ω της ομαδας. Αλλα στα δυσκολα τα σκατα αυτος τα εφαγε, τωρα που παει ομως καλα η ομαδα το ποσοστο αναγνωρισης που λαμβανει ειναι παρα πολυ μικροτερο απο την αποδοκιμασια που δεχτηκε περισυ. Αυτο ειναι και γενικοτερο φαινομενο βεβαια. Στα ασχημα αποτελεσματα να φταιει πανω απ’ολα ο προπονητης αλλα στα καλα να ειναι υπευθυνος ο ταδε και ο δεινα παιχταρας ή απλα ολοι οι παιχτες.

Αυτό που λέω είναι ότι με χειρότερο υλικό ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει τέτοια χρονιά όπως η περσυνή. Δεν ξέρω σε ποιο δημοσίευμα του τύπου αναφέρεσαι ότι του την λέγανε και ότι ο ΠΑΟΚ είχε πρωτοκλασσάτους παίκτες. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Τα δημοσιεύματα λέγανε ότι με τους παίκτες αυτούς και με τόσο κόσμο σε κάθε παιχνίδι μέσα έξω δεν μπορείς να βγαίνεις ένατος, να μην κερδίζεις εκτός Θεσσαλονίκης και να χάνεις 4-0 στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ χειρότερος πέρσυ από ότι άξιζε στο υλικό του. Και ναι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ πέρσυ με Αναστασιάδη π.χ. θα έβγαινε τουλάχιστον πέμπτος. Το ότι σύγκρινα τον Σάντος με Αναστασιάδη και Μπάγεβιτς το έκανα γιατί αυτοί οι 2 ήταν προπονητές του ΠΑΟΚ οπότε προφανώς και ο κόσμος θέλει προπονητές του ίδιου επιπέδου. Αλλά ακόμα και με τον Καραγεωργίου να τον συγκρίνω έφερε χειρότερα αποτελέσματα. Και μην μου πεις ότι ο Καραγεωργίου στον ΠΑΟΚ είχε καλύτερο υλικό.

Υ.Γ: Ξαναλέω ότι ο Σάντος φέτος έχει ένα σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την αρκετά καλή πορεία της ομάδας. Απλά δεν δέχομαι ότι δεν δικαιούτω κράξιμο πέρσυ. Το κέρδισε με το σπαθί του.

Xμ…αξιος κριτικης ητανε αλλα δεν πιστευω οτι του αξιζε να φυγει. Δεν ειναι καθολου ευκολο να βρεις ανταξιους του προπονητες στην Ελλαδα.
Συμφωνω οτι κανεις δεν ειπε οτι η ομαδα ειχε πρωτοκλασσατους παιχτες αλλα οι απαιτησεις εμενα μου φαινοταν τετοιου ειδους. Και οτι πιστευεις με το υλικο που ειχατε μπορουσατε 5αδα το βρισκω ανεδαφικο. Πιστευω οτι σιγουρα ειχατε χειροτερο υλικο απο τις 5 ομαδες που μπηκανε στα πλεϋ-οφφ αλλα και απο Λαρισσα και πιθανον απο Αστερα και Ξανθη.
Μπορει να μου πεις για τον κοσμο βεβαια αλλα τον κοσμο τον θεωρω δευτερευον παραγοντα.
Εν ολιγης πιστευω οτι με τους παιχτες που ειχατε η θεση που σας αξιζε ισως να ηταν η 7η-8η. Αλλα για μια-δυο θεσεις πιο κατω απο οτι αξιζεις σε μια μεταβατικη και δυσκολη χρονια το βρισκω αδικο να ριχνεις αφορισμους για εναν αποδεδειγμενα πολυ καλο προπονητη. Ασε που να διωχνατε περισυ τον Σαντος θα πηγαινε πισω την ομαδα. Οι περισσοτερες αλλαγες προπονητη το προκαλουν αυτο στην αρχη ακομα και αν ο διαδοχος ειναι θεωρητικα καλυτερος προπονητης.

Βασικα θεωρω την συγκριση αυτη παρα πολυ ατοπη…συγκρινεις διαφορετικες καταστασεισ και διαφορετικους προπονητες τοσο σε θεματα τακτικης αλλα πολυ περισσοτερο σε θεματα νοοτροπιας…
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ (με κεφαλαια παρακαλω-ειμαι μεγαλο αγγελοσκυλο !!!) εκανε οντως θαυματα…πηραμε κυπελο και βγηκαμε (στα προκριματικα εστω) του τσαμπι λιγκ με υλικο το οποιο δεν ηταν για τοσα πραγματα…και αυτο φανηκε πιστευω…ομως μην ξεχνας οτι ηταν ενας προπονητης με κολληματα και οπαδος !!! δεν μπορουσε να εχει βεντετες στην ομαδα του και κατα την αποψη μου δεν ηθελε να εχει και μπαλαδορους !!! για μενα ειναι απο τους ανθρωπους που εχουν προσφερει τα περισσοτερα ειδικα την τελευταια δεκαετια αλλα δεν νομιζω πως με αυτον θα ειχαμε τα αποτελεσματα τα φετινα…αν ηταν περσυ σιγουρα θα ημασταν πιο ψηλα…αλλα για φετος εχω τις επιφυλαξεις μου…
Οσο για τον Μπαγιεβιτς…καλος,χρυσος αλλα θα ηταν η χειροτερη επιλογη για τον περσινο ΠΑΟΚ…Ο μπαγιεβιτς θελει παικτες και παικτες σημαινει λεφτα…και το τελευταιο πραγμα που ειχε ο ΠΑΟΚ οταν ανελαβε ο Θοδωρης ηταν λεφτα…μην ξεχνας οτι επι εποχη μπαγιεβιτς καναμε παρα πολυ δαπανηρες μεταγραφες (ασχετα αν εφερε παικταραδες)…
Με λιγα λογια πιστευω πως ο Σαντος ειναι καταλληλος προπονητης για την ομαδα μας…δεν παρασερνεται,κυνηγαει το αποτελεσμα,δινει αξια στην ουσια…και αυτο ειναι που εχει πλεον σημασια για την ομαδα μας κατα την αποψη μου…το αποτελεσμα…Στα πλην του κατα την αποψη μου ειναι οτι δεν ρισκαρει ακομη και οταν τον παιρνει να ρισκαρει λιγο παραπανω…επισης οτι μερικες φορες ψιλοκοιμαται στον παγκο και κανει τισ αλλαγες στο 88 !!! κατα τα αλλα ειναι προπονητης που στηνει την ομαδα καλα !!!
Τελος,θα ηθελα να πω πως οποιοσδηποτε και να ειναι ο προπονητης πρεπει να του δινουμε χρονο…δε ειναι δυνατον ο ΠΑΟΚ να αλλαζει καθε 3 μηνες προπονητη…τι ειμαστε ? ο ιωνικος ? ας αφησουμε και μια φορα καποιον να μας δειξει τι δουλεια πραγματικα κανει…βαλθηκαν να φανε τον σαντος περσυ…γιατι κυριοι ? επειδη κοουτσαρε παικτες μου δεν ειχε διαλεξει ο ιδιος ? η επειδη δεν ειχε κανει καν προετοιμασια στην ομαδα αυτος ? Συμφωνω οτι ο περσυνος ΠΑΟΚ ηταν απαραδεκτος και πως σε αυτο ειχε τεραστιο μεριδιο και ο κυριος σαντος…αλλα μην τα ριχνουμε κι ολα σε αυτον…δεν ειναι ετσι…

μετα τα σημερινα αποτελεσματα παμε στο καραισκακη χαλαρα…δεν εχουμε να χασουμε τιποτα παρα μονο να κερδισουμε…

Ναι! Υπάρχει σε μπλούζα, ΠΑΟΚ και ας μην μαμησω ποτέ !!

:drunk::thumbup::bow2::bow2::papas:=D>:rockon::band:\:D/

Αντε παοκαρα μια αξιοπρεπη εμφανιση σημερα και ενα καλο αποτελεσμα και μας εκτινασει στα ουρανια…

[CENTER][SIZE=“4”]

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ[/SIZE][/CENTER]

H διαιτησια προς το παρον σας εχει σφαξει…ηδη θα παιζατε με δεκα

Εντιτ Γυφτικη πο*τσα ηταν αυτη :slight_smile:

τι μλκας ο γκαρσια…δε μπορω να καταλαβω γιατι στα καλα του καθουμενου του ριχνει γροθια…και εκτος αυτου συνεχιζε μετα

τεσπα…ι διαιτησια παιζει 50-50…μλκια γκολ φαγαμε τα πηγαιναμε περιφημα…αιντε να ιδουμε στο δευτερο

Μια χαρά έπαιξε ο ΠΑΟΚ, απλά ήμασταν πιο εύστοχοι. Ο Μίνος όπως πάντα με σούπερ ατάκες.

καλα ο μινος δεν ειναι δημοσιογραφος του παοκ αλλα δικηγορος:lol::lol:

τεσπα…μια χαρα παιξαμε,ωστοσο ολυμπιακος αξιζε τη νικη κατα την αποψη μου…το αντιπροσοπευτικο σκορ του ματς πιστευω ηταν 2-1

Να το αφησω 3-2, να εχει περισσοτερα γκολ?

Καλός ο ΠΑΟΚ. Αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα τσιμπούσαμε το Χ. Ο Μίνος όπως πάντα θεός :D:D

οχι στα καλα καθουμενα…καλα τον εκανε γιατι το μαλακισμενο του εδωσε ποιο πριν αγκωνια και του εσπασε δοντι…κανονικα στη μαπα επρεπε να του τη δωσει…:wink::wink::wink:

Aυτα τα κλειστα ματακια που εβαλες στο τελος του ποστ, με τρελαινουν! (:

Φουτσα?Σ’αρεσε μαναρι?

να ηρεμήσουν τα αίματα… ποδοσφαιρικό ματς ήταν παιδιά. Τίποτα παραπάνω