σου ειπα κανονικα στη μαπα επρεπε να του τη δωσει…
Εγω παιρνω μερος στο καθιερωμενο πειραγμα μετα απο τη νικη της ομαδας μου.
Αλλοι ειναι αυτοι που φανατιζονται και προοθουν τη βια μεσα και εξω απο τους αγωνιστικους χωρους!
Μπαουγκ!
Φιλικα
μου ειπες αλλα σου λεω οτι τον φαγατε εσεις στη μαπα!Εναν λουτσο (το ψαρι ε) για καθιε κεφαλη της κοτας που εχετε για σημα!
Αυτο ακριβως. Εξαλλου:[SPOILER]
:lol::lol::lol::lol::lol:[/SPOILER]
Ενταξει, το ξερεις οτι υπερβαινεις το πειραγμα και γινεσαι διαολος ετσι?
Σε τετοια σχολια δε μπορω να αντιδρασω αλλιως
τι να κανουμε ρε φιλε…δεν μπορουμε να συναγωνιστουμε οικονομικα ομαδες που στηριζονται με 8 εκ απο το κρατος…δηλαδη ομαδες του δημοσιου…
πας να μου την πεις εσυ…αστο καλυτερα…φανταζομαι και στο γηπεδο δεν θα πηγαινεις ποτε…πανε σε κανα ματς πρωτα και μετα ελα πες μου…
Nαι το εχω κοψει.Πηγαινα στο παλιο Καραισκακη.
Εχω πλεον την κριση να βλεπω ποιος με κοροιδευει και ποιος οχι…και δε την απεκτησα απο τωρα…εδω και 8 χρονια.Απο τα 20 μου.Αντε να παω μια φορα το χρονο και αν.
Ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι?:-k
Τα ίδια παντελάκη μου…
αφου σε κοροιδευει γιατι τον υποστηριζεις???
Για να εχουμε με κατι να ασχολουμαστε και να γελαμε μαζι σας
Και δεν εννοω οτι με κοροιδευει προσωπικα ο Κοκκαλης ή ο Ολυμπιακος.Ολους μας κοροιδευουν αλλα εσεις επειδη ειστε οι “παντα πονεμενοι και αδικημενοι” δε θετε να το καταλαβετε
να ασχολεισαι μονο και μονο για να πικαρεις καποιους αλλους που ασχολουνται δε το καταλαβαινω…κλασσικη νοοτροπια γαβρου που επειδη ειναι εδω και χρονια η …τανα της ευρωπης θελει να κοροιδευει τους αλλους
Η τανα της Ευρωπης εχει κανει 2 πορειες,πες μου σε παρακαλω ποσες νικες εχει συνολικα η αεκ?
Εκτος απο το οτι πληκτρολογομαχητε σε ξενα χωραφια, μας κανετε να γελαμε ο ενας με τα χαλια του αλλου (:
ειμαστε οφ τοπικ!!
αν θεωρεις πορεια το οτι περσι κερδισε 2 ματς εκτος εδρας εχεις πραγματικα ανεβασει παρα πολυ τον πηχη για τον ολυμπιακο!!
:D:D:D Εισαι δηλαδη 28;;;;;; #-o#-o#-o Με το ζορι σε εκανα 8…
Επισης να πω στους κυριους μοντερατορες οτι εγω ειχα παρει ποντους παλιοτερα για λεξεις οπως “φουτσα” κτλ κτλ. Εκτος αν για καποιους επιτρεπονται αυτες και καποιους οχι… Ας γραφτει στους κανονες μια λιστα για να ξερουμε ποιοι μπορουμε να τις λεμε.
εεεε όχι…
(μαζί με άλλο ΠΑΟΚτζή) είχατε επιτεθεί σε χρήστη όπου διαφωνούσατε με ό,τι έγραφε και είχατε κάνει προσωπικό χαρακτηρισμό και για αυτό φάγατε τον πόντο. Έχει τεράστια διαφορά…
Μη δημιουργείς εντυπώσεις για να γκρινιάξεις για τον πόντο που έπεσε πριν από 1 χρόνο. Ευχαριστώ
Ας μη ξεφύγει η συζήτηση παρακαλώ από το θέμα της, που είναι ο ΠΑΟΚ…
Δηλαδη αυτο
δεν ειναι προσωπικος χαρακτηρισμος;; Η μπορουμε να βριζουμε οπως θελουμε αλλαζοντας ενα γραμμα σε οποιες λεξεις γουσταρουμε.
Παρεκτρέπουμε τη συζήτηση, αλλά:
α) ριπόρτ δεν έγινε και συνεχίστηκε ο διάλογος κόσμια, μέχρι που πετάχτηκες και κάνεις θέμα για κάτι που δεν έγινε από στάρστρακ και έκανα και δημόσια παρατήρηση πως η συζήτηση να μείνει σε φιλικά πλαίσια.
β) ο στάρστρακ έχει καταλάβει πως ο Τόλκι με όλους έτσι κάνει και δε τα λέει για να προσβάλλει αλλά για να γίνει χαβαλές (για αυτό κι ο Τόλκι τα δέχεται κι όλας όταν του μιλάνε έτσι)
γ) η φράση “Φούτσα” όπως την καταλαβαίνω εγώ δεν πάει στον Σταρστρακ (και νομίζω και ο Σταρστρακ έτσι το αντιλήφθηκε για αυτό και δεν απάντησε ανάλογα), αλλά στον ΠΑΟΚ γενικότερα (και με κλίμα διαλόγου ανάμεσα σε 2 άτομα που ο ένας πειράζει τον άλλο). Προσωπικά δε μου αρέσει σα φράση και για αυτό δε μιλάω έτσι, αλλά όταν εδώ έχουμε γκρίνιες που δεν αφήσαμε άτομα να προσβάλλουν άτομα και εγώ τότε δεν έχω διάθεση να κυνηγώ άτομα που απλά κάνουν πλάκα, για την περίπτωση που κάποιος άλλος δε θα το καταλάβει και θα θιχτεί…
δ) μεγάλωσα Αθήνα
ε) Καλός ο ΠΑΟΚ, αλλά στα 3 ντέρμπι με τους μεγάλους της Αθήνας, μάζεψε μόλις 2 πόντους κι αυτούς στην έδρα του. Θα πρέπει να βελτιωθεί και σε αυτό το τομέα (κλασικό Σάντος πρόβλημα τα ντέρμπι με τους μεγάλους), αν θέλει να πάει ακόμα πιο ψηλά…
ΟΚ καταλαβα.
Μαμιεται το λιμανι και ο Πειραιας.
Υ.Γ: Εννοειται οτι κανω πλακα σε ενα πλαισιο διαλογου…
εννοείται πως δεν κάνεις πλάκα και απλά θες να τρολάρεις (λόγος που πήρες παλιότερους πόντους), αλλά κάνε ό,τι θες. Ενήλικας είσαι.
Κρίμα όμως να χαλάς το κλίμα, επειδή χάσατε εύκολα…