εννοείται πως δεν κάνεις πλάκα και απλά θες να τρολάρεις (λόγος που πήρες παλιότερους πόντους), αλλά κάνε ό,τι θες. Ενήλικας είσαι.
Κρίμα όμως να χαλάς το κλίμα, επειδή χάσατε εύκολα…
εννοείται πως δεν κάνεις πλάκα και απλά θες να τρολάρεις (λόγος που πήρες παλιότερους πόντους), αλλά κάνε ό,τι θες. Ενήλικας είσαι.
Κρίμα όμως να χαλάς το κλίμα, επειδή χάσατε εύκολα…
To επικότερο βίντεο στο γιουτούμπ!
http://www.youtube.com/watch?v=je8O_2ooT3I
Ο καθενας μπορει να καταλαβει οτι το ποστ μου ερχεται σαν αποδειξη οτι δεν μπορει κανεις μοντερατορας να κανει εκτιμησεις για το αν ενας χρηστης βριζει η κανει πλακα. Η θα αποφασισετε να κοβετε τις βρισιες η θα τις επιτρεψετε για ολους. Ο καθενας μπορει να ισχυριστει οτι εκανε πλακα για κατι που εγραψε. Το οτι χασαμε ευκολα - δυσκολα δεν εχει καμμια σημασια και δεν εχει να κανει με το ποστ μου. Και πενταρα να σας ριχναμε ακριβως τα ιδια θα εγραφα.
λάθος… ο κάθε μοντεράτορας μπορεί να κάνει εκτίμηση. Για αυτό κι όλας υπάρχουμε. Για να κάνουμε υποκειμενικές κρίσεις και με βάση αυτές να γίνεται το μοδερασιόν. Δεν είμαι οπαδός του άσπρου-μαύρου (δεν εννοώ ΠΑΟΚ). Θεωρώ πως υπάρχει και το γκρίζο και διαβαθμίσεις του. Με βάση τη δικιά μου κρίση έχω θέσει κάποια όρια και προσπαθώ να τα υπακούω πιστά ώστε να είμαι δίκαιος με όλους σας. Και Ολυμπιακοί έχουν φάει πόντους για παρόμοια θέματα και Παναθηναϊκοί και ΠΑΟΚτζήδες. Στο κάτω κάτω της γραφής, για αυτό υπάρχει κι ο μοντ. Αν ήταν, να αφήνουμε ή τα πάντα στο φόρουμ ή τίποτα. Δεν είναι έτσι. Καταλαβαίνω πως τα όρια αυτά είναι διαφορετικά για πολλούς, για αυτό και όλες οι αποφάσεις των μοντς λαμβάνονται από κοινού για να ελαχιστοποιηθεί όσο γίνεται ο παράγοντας υποκειμενικότητα.
Προσπαθούμε από αυτά που διαβάζουμε να καταλαβαίνουμε το ύφος με το οποίο λέγονται. Δεν είμαστε ο Άρειος Πάγος για να χρειαζόμαστε αποδείξεις αναμφισβήτητες. Αρκεί να είμαστε εμείς βέβαιοι πως καταλάβαμε το σκοπό του ποστ. Δεν είμαστε λογισμικά, όπου μπορεί κάποιος με απλά κολπάκια να παρακάμψει την κρίση μας. Διαβάζουμε και κρίνουμε.Σίγουρα κάνουμε λάθη, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε να προσπαθούμε τη διατήρηση καλού κλίματος στα αθλητικά (κυνηγώντας τις προσβολές) για να μην κάνουμε λάθη σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Όπως θα έλεγε κι ο Βαρούχας “δεν πρέπει να διορθώνεις ένα λάθος με ένα άλλο λάθος”
Eίναι ο κλασικότερος χασοντέρμπης προπονητής που έχει περάσει! :lol:
Όταν είχε γυρίσει Πορτογαλία για 2 χρόνια τον κόντραρα στάνταρ στο στοίχημα και δεν με απογοήτευσε ποτέ! :roll:8)
ο παμπλο γκαρσια θα επισκεφτει σημερα τον οδοντιατρο για να δει σε τι κατασταση ειναι το σπασμενο δοντι μετα την αγκωνια του ντιογκο…:lol::lol:
Βολτιτσες…
Δήλωση, που σίγουρα θα συζητηθεί, με αιχμές κατά του Ολυμπιακού, έκανε μετά το ματς στο Καραϊσκάκη ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Συγκεκριμένα, ο μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν δίστασε να τονίσει πως: «Το γήπεδο γέρνει. Τώρα κατάλαβα γιατί ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα. Πήγαινα να μιλήσω στον διαιτητή, αλλά δεν άκουγε τίποτα».
Που τους μαζεύτετε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες?
Και επεσε σε ματς με καλη διαιτησια!!! Που να 'πεφτε σε ενα απο τα πολλα σφαξιματα!
Τα μαθε απο το περσυνο σφαξιμο στην Τουμπα
Τόση αδικία πια, ο Πάοκ και οι Εβραίοι. Κάνατε την αδικία επάγγελμα…
Με ευνοϊκη θες να πεις.
Γιατί ο ΠΑΟΚ έπρεπε να παίζει με 10 από το 1ο ημίχρονο…
Δηλαδη την ειδε την μπουνια και δεν εδωσε κοκκινη ε;; Πω πω κριμα ρε σφαχτηκατε :D:D:D:D:D
καλύτερα που δε την έδωσε ρε παιδιά! Τι λέμε τώρα? Μετά από τη σούπα του ΠΑΟ- ΟΣΦΠ φαντάζεστε να έδινε την κόκκινη? Εδώ 2-0 νίκησε ο Ολυμπιακός και επέτρεψε 2 φάσεις σε ΠΑΟΚ. Αν είχε μείνει και με 10 ο ΠΑΟΚ, 4-0 στο ημίχρονο θα ήμασταν. Άσε να δούμε και λίγη μπάλα.
Καλύτερα που δε την έδειξε την κόκκινη και πέναλτυ…
Σιγα θα σκισετε κανενα καλσον.
μπα… άλλοι χάνουν τους πόντους
Εν πάση περιπτώσει, δε σας χάλασε που ήρθατε σίγουροι για το διπλό και πάλι σας πήραμε τα σώβρακα.
Παντως χαιρομαι οταν διαμαρτυρονται οι γαβροι για τη διαιτησια. Σουρεαλ καταστασεις!!!
Εγώ πάντως χαίρομαι που σε γλεντάω μες στην Τούμπα, εδώ και 12 χρόνια. Ακατάλληλες καταστάσεις…
Ε βεβαια με τετοιο συνολο “παικταραδων”
Παπαπέτρου, του Κασναφέρη, του Βαλλιάνου, του Ποντίκη, του Μπριάκου
Με τετοιο team στην Ευρωπη απο ιεροδουλες θα καταληγατε να παιρνετε καθε χρονο το Champions League. :D:D