Π.α.ο.κ

Πόσο ωραίο θα ήταν να είχε γίνει το σκηνικό με τα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό; Χάθηκε ιστορική ευκαιρία να ζήσουμε τεράστιες στιγμές, μόνο και μόνο γι’ αυτό ας τιμωρηθούν οι διαιτητές του συγκεκριμένου παιχνιδιού για την έλλειψη παρατηρητικότητάς τους. Άσε που το ζητάει και ο γαύρος :joy:.

2 Likes

Δεν ήξερα καν ότι έβγαλε ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ και δεν ξέρω και το λόγο (για Αυγενάκη και εκλογές ΕΠΟ ίσως;;).

Αλλά για να θιχτεί η συγκεκριμένη σαλούφα, μάλλον καλά τα είπαν οι οργανωμένοι στην ανακοίνωσή τους.

2 Likes

1 Like

Περνάει λογικά καλός όμιλος

1 Like

Δεν ξερω αν θα το δει κανεις, αλλα πολλα μπραβο. Το χω καταχαρει. Προσοχη κ θα ειναι μεγαλος θριαμβος

3 Likes

δεν ξερω τι γινεται αλλα το παιδακι που μενει διπλα μου δεν εχει σταματησει να βριζει παντως

Μήπως έβλεπε το ντέρμπι στο ΣΕΦ που ήταν την ίδια ώρα; :thinking:

Το τρίτο γκολ, καταπληκτικό, πωρωτικό. Την έστειλε επίτηδες σε εκείνο το σημείο ο Μπράντον, προετοίμασε ολόκληρο το σώμα του από κεφάλι μέχρι νύχι ποδιού για να πιάσει αυτή την κεφαλιά.

2 Likes

Γιατί να μην το δούμε;

Για την ακρίβεια είναι πολύ μεγάλος θρίαμβος. Ποτέ άλλοτε σε ευρωπαϊκό νοκ άουτ δεν είχαμε προκριθεί από ήττα 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, μόνο κάτι ηρωικούς αποκλεισμούς είχαμε καταφέρει.
Ήταν μια δικαίωση για τους παίχτες του ΠΑΟΚ, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τον κόσμο, όπως επίσης και για τον πρόεδρο της Ντυναμό που δήλωσε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να παίξει τον τελικό στην OPAP Arena! Εδώ μόνο αλήθειες!

1 Like

Τεραστιος θριαμβος οντως.
Αυτο εγινε η ειναι φωτοσοπια;

Μαλλον φωτοσοπια. Δεν βρισκω κατι

2 Likes

Ποιος να πίστευε στην έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2023-‘24, μετά από μια καταστροφική (από πλευράς αποτελεσμάτων) προηγούμενη χρονιά, το ρόστερ να φυλλορροεί, την είσοδο στους ομίλους του Conference να είναι υποχρεωτική έχοντας την παγίδα τριών προκριματικών χωρίς περιθώρια λάθους και με μόλις το τέταρτο μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ελλάδα, ότι μετά από 10 μήνες ο ΠΑΟΚ θα πανηγύριζε ένα πρωτάθλημα που όμοιο του δεν θυμάμαι.

Κι όμως, μετά από εκείνο το άχρωμο, άοσμο και… άνοστο 0-0 με την Μπεϊτάρ ένα βράδυ στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, ο Δικέφαλος έκανε τρεις διαδοχικές προκρίσεις, πέρασε πρώτος, σχεδόν χωρίς απώλειες από τον όμιλο χαρίζοντας κάποιες μαγικές ευρωπαϊκές βραδιές με αποκορύφωμα την πρόκριση στους προημιτελικούς επί της Ντυναμό Ζάγκρεμπ, αποκλείστηκε από μια απίθανη συγκυρία από τον τελικό του κυπέλλου, ενώ παράλληλα διατηρήθηκε περισσότερο καιρό από οποιονδήποτε ανταγωνιστή του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τερματίζοντας πρώτος στην κανονική περίοδο, για να κατορθώσει, μετά από ένα διάστημα κάμψης το δεύτερο μισό του Απριλίου που δημιούργησε την υποχρέωση νίκης σε τρία συνεχόμενα ντέρμπι και σε μια πάντα εχθρική έδρα, να κατακτήσει έναν τίτλο που δεν μπορούν παρά να παραδεχτούν άπαντες το πόσο άξιος και “μάγκικος” ήταν!
Ένα σενάριο που ακόμη και παραγγελία να το κάναμε, δύσκολα θα απαιτούσαμε μια τόσο ιδανική (σε πεπραγμένα και σημειολογία) εξέλιξη!

Στις δύσκολες στιγμές ειδικά, εκείνες όταν τα αποτελέσματα ή/και η εικόνα δεν ήταν τα ευκταία, η ομάδα (παίκτες, προπονητικό team και διοίκηση) διατήρησε την εμπιστοσύνη στο πλάνο ελπίζοντας ότι ο χρόνος θα τους δικαιώσει, ακόμη κι αν δεν το πίστευε κανείς άλλος, φίλος ή αντίπαλος. Τους αξίζουν όλα τα εύσημα και η δόξα για ένα επίτευγμα που θα μνημονεύεται πάντα με θαυμασμό!

Αρκούσε τελικά που το πίστευαν οι ίδιοι…

11 Likes

Ήρθε η ώρα να κάνω το δικό μου coming out. Για ένα διεστραμμένο και ανεξήγητο λόγο, άν και γεννημένος στον Πειραιά, τρεις γενιές από πατέρα Πειραιώτες κλπ, ήμουν φίλα προσκείμενος στον ΠΑΟΚ. Σε σημείο που στο ποδήλατό μου, έιχα σημαιάκι του ΠΑΟΚ, και στα χρόνια της μεγάλης κόντρας Άρη-ΠΑΟΚ, ήμουν ο μόνος που υποστήριζε τον ΠΑΟΚ. Στον τελικό μπάσκετ Πανιώνιος ΠΑΟΚ, πηγα στο ΣΕΦ στην ασπρόμαυρη κερκίδα και μόνο όταν άρχισαν να βρίζουν τον Ολυμπιακό (παίζαμε ποδόσφαιρο στην Τούμπα την ίδια μέρα), τα πήρα στο κρανίο.
Όλα αυτά βέβαια είναι αρχαία ελληνική ιστορία, έχουν ξεθωριάσει μέσα μου. Εδώ κοντεύει να ξεθωριάσει ο Ολυμπιακός και μετά τη φυγή του Κλοπ νιώθω ακόμα πιο μόνος…
Θα πω όμως ότι χθες το βράδυ τους χάζεψα. Πήραν πρωτάθλημα που είκοσι μέρες πριν ήταν χαμένο. Κέρδισαν τους πάντες στο τέλος και κυρίως έπαιξαν τελευταίο ματς με τους μόνους που δεν θα τους χάριζαν ούτε σέντσι. Ήταν λίγο τυχεροί στη φάση του Ανσαριφάντ, αλλά είχαν φτιάξει την τύχη τους από πριν.
Και έκαναν μια πόλη μπουρδέλο, έκαναν τη νύχτα μέρα και πήγαν μέσα στην κάβλα κι έκαναν φιέστα 12 τη νύχτα και συνέχισαν στον Λευκό Πύργο μέχρι το πρωί. Λογικά πήγαν και για πατσά…

8 Likes

Εχω να γραψω 5 χρονια σε αυτο το θεμα…Ολο το αθλητικο section το ειχα muted.
Αυτο που εγινε φετος δεν περιγράφεται με λογια.Απο προχθες το βραδυ ολοι ειμαστε λες και εχουμε παρει lsd…

1 Like

1 Like