είναι τραγικό, αδιανόητο, κρίμα, αλλά όχι απίστευτο.
ο τύπος βγαίνει με βανάκι σε βρεγμένο δρόμο που δεν εχει διαχωριστικό, στο αντίθετο ρεύμα, ενώ προφανώς περνάνε νταλίκες πριν και μετα (αν αντέχετε να δειτε το βιντεο).
Στην Ελλαδα το εχω δει αυτο 100 φορες και ειναι δείγμα της οδηγικής μας συμπεριφοράς. Πάει να το μαζέψει (με τι ιπποδύναμη;), του φεύγει (με τέτοιο οδοστρωμα) και πάει φουλ στη νταλίκα.
Κάτι πρέπει να γινει στη χώρα με την οδηγικη συμπεριφορα, χάνουμε πολύ κόσμο.
Δεν ξέρω με τι ταχύτητα πήγαινε αλλά δεν φαίνεται να του φεύγει, μήπως έπαθε καμιά ανακοπή;
Προφανώς έκανε μαλακία που έκανε προσπέραση αλλά φαίνεται ότι ίσως θα μπορούσε να το μαζέψει. Ο,τι και να λέμε πολύ κρίμα, αμαρτία να φεύγει ο κόσμος έτσι
δες το βιντεο - κλινει στην αρχη προς τα δεξια, αλλα μετα αλλαζει πορεία. ίσως και να έπαθε κατι, δεν ξερω.
τετοιες μαγκιες σε τετοιο δρομο ρε συ… με νταλικες … προσπεραση με βανακι ; Φανταζομαι θα ειχε κολλησει πισω από καμια νταλικα που πηγαινε με 70, αλλα οκ. δεν ξερω τι σκεφτοταν, αληθεια.
κάτι θα έγινε δε μπορεί. πριν φανεί η νταλίκα από το αντίθετο ρεύμα, το μισό βαν ήταν ήδη μισό στην κανονική λωρίδα. δεν ξέρω πόσο “μαγκιά” ήταν, γιατί μου φαίνεται ότι προλάβαινε να ξαναμπεί στο ρεύμα του.
Πάρα πολλοί “κεντρικοί” δρόμοι, ειδικά στην Ανατολική Ευρώπη είναι έτσι. Δύο ρεύματα χωρίς διαχωριστικό, μία λωρίδα σε κάθε κατεύθυνση και ατελείωτες ευθείες.
Έχω βρεθεί σε λεωφορείο από Ταλίν για Ρίγα και μας πάει καρότσι ένα φορτηγό στα όρια της πρόκλησης. Αναρωτιόμουν γιατί δεν επιχειρεί προσπέραση, σε τέτοιες συνθήκες.
Σφίχτηκε η καρδιά μου, ρε. Αδιανόητο δυστύχημα, για το οποίο πραγματικά δεν υπάρχει κανένα νόημα. Εγώ βλέπω ότι ανάβει αριστερό φλας, πάντως, το οποίο σημαίνει είτε ότι πίστευε πως έχει και το δεύτερο όχημα (που δεν έχει καμία λογική, καθώς είχε ξεκάθαρη οπτική στο αντίθετο ρεύμα όπου φαινόταν πως έρχεται η νταλίκα και δεν προλάβαινε με τίποτα, εκτός αν ήταν αλλού στραμμένο το βλέμμα για κλάσμα του δευτερολέπτου και προσπάθησε να το κόψει δεξιά όταν ήταν πλέον αργά), είτε έπαθε/έγινε κάτι και αυτό αποδείχθηκε μοιραίο. Μαύρισε το είναι μας τις τελευταίες ημέρες.
Ειδα το βιντεο 10 φορες για να καταλαβω τι παιχτηκε, και συμφωνω πως δεν φαινεται να γλιστραει το βανακι. Αναρωτιεμαι πραγματικα τι εγινε. Το κοβει δεξια για να ξαναμπει στην λωριδα του, και μετα απλα το κοβει αριστερα, αλλα οχι αποτομα. Μαλακια η προσπεραση παντως οπως και να χει… και για το τιποτα. Γιατι, για να κερδισεις μια θεση στον δρομο? Ειχε μπροστα κι αλλες νταλικες.
Το αρθρο δεν ειναι πολυ καλογραμμενο, αλλα αν καταλαβα καλα υπαρχουν 3 τραυματιες οι οποιες ηταν επισης επιβατες στο βανακι? Αν ειναι ετσι, ισως αυτοι μπορει να δωσουν μαρτυρια ή/και εξηγηση για το δυστυχημα. Οπως και να χει, το βιντεο ειναι απλα σοκ, το βανακι εγινε κομματια. Δεν μπορω καν να φανταστω για ποση ζημια θα μιλουσαμε και ποσους νεκρους αν ειχε εκραγει το βυτιοφορο. Τεραστιο κριμα για τους ανθρωπους.
Εδώ και 3 μέρες δεν έχω όρεξη για τίποτα. Μού έχει κοπεί η όρεξη γενικά. Ούε μουσική, ούτε τίποτα. Προσπαθώ να κάνω άλλα πράγματα για να ξεχνιέμαι. Είχαμε τις μάνες που δούλευαν νύχτα για να βλέπουν τα παιδιά τους την μέρα και έτσι ξαφνικά χάθηκαν για πάντα. Και σήμερα έχουμε αυτό στη Ρουμανία
Δεν θα σχολιάσω την UEFA καν. Δεν έχω λόγια. Φαίνεται ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα και το διαφημιστικό κονδύλι έχουν μεγαλύτερη αξία από τη ζωή των οπαδών. Στα παπάρια τους το δυστύχημα.
Προσωπικά θα απέχω από τα ποδοσφαιρικά. Είχα πάει γήπεδο με Λεβερκούζεν και είχα χαρεί τόσο πολύ με τη νίκη, εδώ και μία εβδομάδα ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό και το πώς θα κερδίσει τον Αγιαξ για να προκριθεί. Πραγματικά στα αρχίδια μου και ο Ολυμπιακός και η πρόκριση και όλα τα ματς. Ούτε που θα δω ματς σήμερα και αύριο. Να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους. Μόνο οι οικογένειες των παιδιών αυτών με νοιάζει, και οι οικογένειες των γυναικών στα Τρίκαλα.
Καπου διαβασα και αν το εχω συγκρατησει σωστα, οτι κατα τη προσπαθεια προσπερασης του προπορευομενου οχηματος, επιχειρησε να μπει πιο νωρις στη λωριδα του με αποτελεσμα να προσκρουσει σε αυτο και απο τη συγκρουση εξετραπη της πορειας του και ξαναπερασε στην αντιθετη λωριδα.
Απιστευτα δυστυχες γεγονος. Το δε βιντεο ειναι συγκλονιστικο.
Το lane assist απενεργοποιείται όταν ανάψεις φλας, οπότε δεν παίζει αυτό το σενάριο.
Τρομακτικό τις πρώτες φορές που δεν το γνωρίζεις, σωτήριο αμέτρητες φορές στην πορεία