πολυ καλη εμφανιση με 7-8 κλασσικες ευκαιριες αλλα μονο 1 γκολ…συνεχιζουμε…8)
το χουμε ξαναπει πολλες φορες αλλα επιτελους εχουμε ομαδα…δεδομένου του βουρκου στον αγωνιστικο χωρο και των απουσιων η ομαδα επαιξε πολυ καλα.η ομάδα το μονο που θέλει ειναι ενα γρηγορο δεκαρι που να μπορει να παιζει κ πισω απ’τον σεντερ φορ.Κ μην ξεχναμε οτι αν δεν χαναμε τζαμπα 4 βαθμους με ηρακλη και αστερα τωρα θα μασταν μαζι με τν γαυρο…
Η ΠΤΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
εγω αυτο που εχω να παραπονεθω ειναι οτι οι νικες δεν περνουν τις διαστασεις που τις αξιζουν…διοτι ο γαυρος μπορει να ριχνει τεσσερα,οταν ομως καποιος οπαδος βλεπει το 1-0 του παοκ,λεει ο παοκ παλι με μισο γκολ κερδισε…ελα ομως που δεν ειναι ετσι…και οποιος δει το(τα) ματς το ξερει…
τεσπα,ο σαντος μας εκανε ομαδαρα με αγωνιστικο προσανατολισμο,παικτες μαχητες και νοοτροπια νικητη.οι σαρδελες φορεσαν φανελες αστακου!
Ποιος θα κανει ομως τον κοσμο του παοκ να αποκτησει νοοτροπια πρωταθλητη και να αποβαλει τον κομπλεξισμο του?
Όχι ότι μετράει ιδιαίτερα η γνώμη μου, αλλά πιστεύω ότι ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πολύ πολύ πιο ψηλά απ’ ότι θα 'πρεπε σε σχέση με την αξία του και θα ξεφουσκώσει. Ίσως και πολύ απότομα. Απλά το γράφω για να μην είμαι μετά Χριστον προφήτης όταν συμβεί
Και γενικά η ομάδα που μου αρέσει περισσότερο και είναι η πιο ποιοτική είναι η Λάρισα. Και από ¶ρη και από ΠΑΟΚ και από Ξάνθη και από Πανιώνιο. Βέβαια κλασικά δε θα πάρει τα αποτελέσματα και δε θα φτάσει εκεί που θα μπορούσε.
Τέσπα αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ψέμα και θα φάτε ξενέρα στο δεύτερο γύρο γιατί το έχετε πιστέψει πολλοί!
Xαμπάρι δεν πήρα #-o#-o
Ποιά παιχνίδια του ΠΑΟΚ έχεις δει;;;
Τα ντέρμπυ και κάμποσα από αυτά που έχει δείξει η ελεύθερη τιβι.
Χεχε. Ρε παιδιά μη λέτε ψέμματα. Πες ότι δεν έχεις δει αλλά έχεις μια άποψη ή μια αίσθηση τέλος πάντων. Κανένα ματς εκτός του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει η “ελεύθερη” tv.
Οκεη μλκια το συνειδοτοποίησα μόλις τώρα που το είπες :oops: :lol:
Αnyway, ψέμα ομάδα έχετε Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε.
Nα πω για την ομάδα ότι έχω εντυπωσιαστεί στα 2 τελευταία παιχνίδια. Με τον Αστέρα παίξαμε πάρα πολύ καλά με τους 6 καλύτερους παίκτες να λείπουν και είμασταν τρομερά άτυχοι. Σήμερα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με αντίπαλο πολύ καλό αμυντικά οι παίκτες παίξαν με φοβερό πάθος, κάναν πάρα πολλές ευκαιρίες, ήταν πάλι άτυχοι αλλά τελικά ήρθε και το αποτέλεσμα. Πιστεύω έχει βελτιωθεί η ομάδα πολύ μετά το μέτριο παιχνίδι με τη Λάρισα.
Οκ φίλε. Εγώ πραγματικά πιστεύω άλλο για την ομάδα μου. Το πιο βασικό της είναι η σταθερότητα. Δύσκολο να φανταστώ την ομάδα κάτω από την 3η θέση φέτος αλλά στην χειρότερη περίπτωση θα βγούμε 4οι.
Που και αυτο καλο ειναι καθως πιστευω στα σταθερα ανοδικα βηματα μιας ομαδας και οχι στα αλματα. Δυσκολο απο την μια χρονια στην αλλη να αποκτας σαν πρωτο στοχο σου το πρωταθλημα.
Καλά, κατούρα και λίγο μην πάθεις τίποτα :lol:
Δυστυχώς η ομάδα μου (Ξάνθη) δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του ΠΑΟΚ και να πάρει το παιχνίδι, πράγμα που θα μπορούσε να γίνει σε μία από τις καλές της μέρες. Αρνητικό ήταν το τερέν-πισίνα, το ότι έπαιξε ο τελειωμένος Λαμπριάκος (κατάφερε να τραυματίσει τον Παπαδημητρίου #-o και στη συνέχεια ο Φλίσκας που αναγκάστηκε να παίξει σε μία θέση που δεν είναι η φυσική του, λόγω έλλειψης δεξιού αμυντικού στον πάγκο έκανε το μοιραίο λάθος και ήρθε το γκολ), η κακή μέρα του Τζιωρτζιόπουλου, καθώς και ο διαιτητής που σε κάθε πέσιμο των παικτών του ΠΑΟΚ έδινε και φαουλ #-o (κάπως πρέπει να κοπούν βαθμοί από την Ξάνθη, μην τυχόν και τερματήσει πιο ψηλά, ήδη μέχρι τώρα μας έχουν κόψει 5 βαθμούς…)
να παρετε το παιχνιδι;;;ουτε μια φαση δεν κανατε…αν παιρνατε το χ θα τα καταφερνατε μονο και μονο λογο της εκπληκτικης εμφανισης του τερματοφυλακα σας…
για 4αρα εισασταν…
Έλα ρε Sharuman, μην μας πεις ότι άξιζες και τον 1 βαθμό (δεν μιλώ για τους 3, γιατί θα μιλούσαμε καθαρά περί ανεκδότου). Ο πάρα πολύ καλός χθεσινός Πάοκ δεν σας έδωσε την ευκαιρία να πλησιάσετε την εστία του Χαλκιά, όχι να κάνετε ευκαιρία. Το αποτέλεσμα από άποψη νίκης είναι δίκαιο, αλλά από άποψη τερμάτων αδικείται, καθώς το 4-0 ήταν εφικτότατος στόχος. Να είναι καλά ο γκολκίπερ σας.
Και τώρα Πανσεραϊκός για καλές γιορτές.
ετοιμασου για τραγελαφικα γεγονοτα στις σερρες…:roll::roll:
ναι ε? βλεπε hoffenheim στη γερμανια…:lol::lol:
ωστοσο…κανεις δεν ειπε οτι ο παοκ παει για πρωταθλημα.ο αστερας καποτε ηταν τεταρτος περσυ και τους φουσκοσαν τα μυαλα…και μετα δε πηγε ουτε πλειοφ
Τι να κατουρησω ρε ανυπαρκτε,το κεντρο δεν μπορουσες να περασεις,5-0 επρεπε να ερθει:lol:Καλα μην σχολιασω και το οτι σας εφταιξε η διαιτησια:lol:ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!!!:DΣτον δευτερο γυρο να δουμε τι θα γινει,εχουμε πιο δυσκολο προγραμμα,ομως απο την αλλη εχουμε επιστροφη Γκαρσια-Μουσλι-Βιερινια+τις οποιες προσθηκες,που απ’ οτι ακουω και διαβαζω θα ειναι πρωτοκλασσατοι παικτες που θα βοηθησουν παρα πολυ…Πρωταθλημα φετος ειναι πολυ δυσκολο να παρουμε,και δεδομενων των play off δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια η τελικη μας θεση στην κανονικη ληξη του πρωταθληματος,ομως ειναι σημαντικο το ποσους βαθμους θα εχουμε γιατι ειναι επιπλεον εσοδα απο τα τηλεοπτικα!
Παοκτζης απο κουνια…:lol: