o sharuman μιλαει για διαιτησια?Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι δε δοθηκε πεναλντυ στον παοκ σε καθαρο σπρωξιμο πανω στον κοντρερας…
μετρα φασεις
Ποιός μίλησε για πεναλτι? Ο Ραπτόπουλος? :lol::lol:
Ποιος Ραπτοπουλος ρε συ;Δεν την ειδες την φαση;Και οχι,κανεις δεν μιλησε γιατι κερδισαμε και ακομα δεν γιναμε Πανοπουλοι στην θεση του Πανοπουλου να βγαζουμε ανακοινωσεις γιατι δεν δοθηκε αλλαγη σε αραουτ:p
Η όλη πορεία του ΠΑΟΚ είναι καλή και δείχνει τι χρειάζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Λίγες καλές ποιοτικές μονάδες και πολλούς εργάτες - παίκτες.
Αφού την πρώτη περίοδο που η παρουσία του ήταν αναιμική με λίγες ευκαιρίες κατάφερε να πάρει τους βαθμούς, τώρα σιγά σιγά βελτιώνει και το παιχνίδι του.
Από την άλλη είχε ένα πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα. Ο δεύτερος γύρος είναι φωτιά, με ΠΑΟ-ΑΕΚ-Άρη-Πανιώνιο-Ξάνθη-Τρίπολη εκτός.
Eλα και στο πνευμα των ημερων.
Ντου στις μετοχές.
Στο site των Ultras δίνεται μια πολύ καλή περιγραφή του τι και πως.
Ο Πάοκ είναι ο Λαός του.
Για πρώτη φορά στην ιστορία δεν μειώθηκε ποινή στο εφετείο. Και φυσικά εις βάρος του ΠΑΟΚ. Πω πω τι κομπλεξικοί αυτοί οι Θεσσαλονικείς!!!
Αυτό το σύνθημα πραγματικά δεν υπάρχει!!! Θεϊκό!!!
Που θα παει. Θα σε κανουμε Παοκι!!!
Εχει γινει πλεον χαμος με τον Μακινουα της Λατσιο,εδω και πανω απο εναν βουηξει ο τοπος,αντε να δουμε τι θα γινει μ’ αυτο το θεμα γιατι εχουν αρχισει να σπαν τα νευρα μου με τις μεταγραφολογιες και κανεις να μην ξερει να πει κατι που να μην ειναι παπας!
Αντε και σημερα ενα ωραιοτατο και ανετο διπλακι και μετα καλα Χριστουγεννα απο κει ψηλα!:DΚαλοι μου ακανεδες,σας αγαπαμε,σας εκτιμουμε,785 φιλους Σερραιους εχουμε,αλλα λυπαμαι πολυ,δεν εχει ψεματα τωρα:pΜου αρεσει που δεν πηραμε και εισητηρια σημερα, κοροιδευουμε και τον κοσμο:pΤο 80% Παοκια θα ειναι εκει μεσα:lol:
Ο Μακινουα ακουγοταν πολυ πριν 1-2 βδομαδες,αλλα μαλλον προς Αγγλια παει τελικα.
Γιαυτον ακουσα οτι παμε για δανεισμο…Παντως μουδιασα οταν το ακουσα,ακουω τοσο καιρο για παιχταραδες και παιχταραδες,και ειλικρινα οσες φορες ετυχε να τον δω αυτον δεν μου κανε την παραμικρη αισθηση:(
Τεσπα,ο Βρυζας και ο Σαντος ξερουν καλυτερα απ’ ολους και φυσικα παιζει να ειναι και παπας,ειναι δεδομενο οτι εχουμε ασχοληθει με πααααααρα πολλους παιχτες,κανενας δεν ξερει με ποιους εχει προχωρησει πραγματικα το θεμα και ποιους οχι…
Κοιταξτε κατω κατω!Αναβαθμιστηκε πλεον ο παπας,τοσο καιρο τον ταιζε το ενα Παοκι στο αλλο,τωρα μπορουμε ανετα να πουλαμε αρχιμανδριτες σε παγκοσμιο επιπεδο:lol:
Το τι έπεται να ακούσουμε από τις εφημερίδες του κώλου δεν περιγράφεται.
Αντε,σιγα σιγα να δουμε το ματσακι,καλη μας επιτυχια!
καλα ο παοκ σημερα δεν ειχε αρχει και τελος…
το γκολ του πανσεραικου υποψια οφσαιντ…
ΥΓ:ιδεα μου η ο διαιτητης εδωσε 4 λεπτα και το ληξε στα 2?
Οπως ολα τα γκολ που εχει δεχθει ο παοκ αλλωστε…
Διαβαζα στο σπορτ24 την εξελιξη του αγωνα και δε διαβασα ουτε μισο σουτ απο τη μερια του παοκ περα απο το γκολ…
Μεχρι και το κρατος των Σερρων ειναι κατα το μεγαλειο του παοκ:!: