Π.α.ο.κ

Ετσι να γουσταρουμε.Πεναλτυ μαιμου στο εννενηνταφευγα και βουρ για το επομενο πρωταθλημα!!!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΓΑΥΡΙΛΑ!!!

λάθος τόπικ. ή μάλλον όχι, τη δουλειά σου κάμεις.

Ε ναι μωρε να τους τσιγκλισω λιγο :stuck_out_tongue:

Γιατι αραγε τα μπαουγκ σε γραφουν;:stuck_out_tongue:

Εχουν μαζευτει στην Λευκη Μπουγατσα και κανουν συλλαλητηριο

Λέτε πραγματικά να πιστεύει ότι έχει χιούμορ;;; :-k:-k

Δεν ειπα ποτε κατι τετοιο.
Αστειοι γινεστε εσεις με αυτα που λετε κατα καιρους (σχεδον παντα)

παντα

:–:--:dunno::dunno:

Οκ πες μας που διαφωνεις με επιχειρηματα :slight_smile: και πες μας ποιος τη παιζει (την μπαλα)

Ε δεν έχουμε και όλοι την δικιά σου “επιχειρηματολογία”…

Θεωρησες κατι αστειο και περιμενω να μου πειςτο λογο.Αν δεν εχεις να πεις κατι εσυ γινεσαι αστειος
Επιχειρημα του τυπου “Ειστε Αθηναιοι”,“Ειστε ολυμπιακοι”,“Ειμαστε απογονοι του Μ.Αλεξανδρου” δε μετρανε

έχεις για άβαταρ το ξέπλυμα
πώς σε φαίνεται για επιχείρημα ;

Εμένα μου φαίνεται ηλίθιο.

Ο 30χρονος Σουλεϊμάν Κουλιμπαλί έρχεται για τον ΠΑΟΚ. Είναι αριστερός χαφ. Έχει αγωνιστεί στη Ζάμαλεκ, έχει παίξει και στην Γκλάντμπαχ. Έχει καλό βιογραφικό, είναι ελεύθερος. Η καταγωγή του είναι από το Μάλι. Ο παίκτης επιλέχθηκε ανάμεσα σε τρεις παίκτες και όπως όλα συνηγορούν θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή μετά από την απόκτηση του Σορλάν. Η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται πιθανότατα αύριο?

δεν τον ξερω τον τυπο αλλα εμπιστευομαι τον βρυζα!

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε. Μακρυά από τις φυλλάδες guys, μόνο κακό κάνουν στον Δικέφαλό μας.

επιτελους γτ με τον κωνσταντινιδη καρκινιασαμε.μια φορα τυχαια τον εχω δει να παιζει ,δν ειναι ο σουπερ παικτης αλλα ειναι παρα μα παρα πολυ γρηγορος και εχει δυνατο σουτ.οτι πρεπει δλδ για αριστερο εξτρεμ.
το λεω κ το υπογραφω οτι θα ειναι ο πιο γρηγορος παικτης στον παοκ φετος…

http://www.youtube.com/watch?v=5R3o1CyJ8Jc

Ηρθε η ωρα να δουν οι αντιπαλες τα κουλιμπαλικια μας:p

εσεις εκει κατω εχετε πολυ πλακα :lol::lol::lol: πες κι αλλα να γελασουμε

για πες μας τωρα, ποσα παοκια ξες κ τα λες αυτα, ή αυτη ειναι η εντυπωση που εχεις απ’τον αθην. τυπο…

Μην γενικευεις για αυτους “εκει κατω”. Το συγκεκριμμενο παλικαρι δεν ειναι ο μεσος ορος. Εχει τα “προβληματακια” του. Ευτυχως ελαχιστοι ειναι σαν κι αυτον :wink:

παρασυρθηκα :smiley:

τεσπα μακαρι να μας βγει αυτος ο Κουλιμπαλι γιατι εκει που παιζει ποναμε…
αν τλκ τον παρουμε