Π.α.ο.κ

O Κουλιμπαλι δεν εκλεισε ακομα και μαλλον θα ακυρωθει η μεταγραφη,δεν τον εχει αφησει ελευθερο η Γκλαντμπαχ.

Πολλους.Μαιο του 2005 κυκλοφορουσα Μπολιβαρ με μπλουζα Ολυμπιακουκαι αυτοι με φανελα Παοκ…και μαντεψε.Δε μιλησε κανεις…Μη το παρεις σαν μαγκια απλα δεν ειναι ολοι σαν εσας εδω μπαουγκ

Ποιος εχει προβληματακια με την αθηναικη κυριακη και γενικως με το κατεστημενο της Αθηνας το ξερουμε και ειναι γνωστο…
Προσωπικα δεν εχω προβλημα με κανεναν.Οταν βλεπω κομπλεξικαρες ομως γουσταρω να χωνομαι γιατι βγαζουν τρελο γελιο :slight_smile:

Γιατι, τι να σου καναν δλδ? ποιος λογικος ανθρ θα κανε φασαριες για μια μπλουζα σε μια καφετερια? κανενας.
ασχετο: στο μπολιβαρ εχει μονο 15χρονους μεταλλαδες.

με την αθην κυριακη εχουν ολοι προβλημα εκτος απο τους 3. Αν μιλαμε σε επιπεδο διοικησης,
δε βλεπω τι σου φαινετε περιεργο, η παε Παοκ επενεβη οταν κατηγορηθηκε για κατι που ειναι ποινικος δικασιμο. εγω προσωπικα δεν εχω αποψη γιατι δεν την βλεπω. βαριεμαι να βλεπω ρεπορταζ για αλλες ομαδες.

κ δλδ, ψαχνεις σενα θρεντ κομπλεξαρες για να βγαλεις γελιο? ασε τωρα, κρυφοπαοκι εισαι κ γουσταρεις. σε πηραμε πρεφα,

Kαι κολλητη σερβιτορα με στρατιοτικα και ξανθο σπαστο μαλλι μεχρι τον πισινο αν την θυμασαι
Για το 2ο ποτε δεν το αρνηθηκα 8)

Μαλάκες εγώ έχω συναντήσει τουλάχιστον 2 πολιτισμένους μπάουγκ

Παλικάρια με την ευκαιρία των εορτών να ευχηθώ υγεία σε όλους μας και νίκες στην ομάδα μας.
Στον δεύτερο γύρο μπορούμε να πάμε καλύτερα!!
Καλά Χριστούγεννα!

http://www.youtube.com/watch?v=dZM9OFVpqC4&NR=1 8O

!Προσέξτε στο 1.19:!:

Τα goal από το 3.00 και μετά απλά δεν υπάρχουν:!:

Ούτε τα πριν το 3:00 υπάρχουν.

Την έντονη επιθυμία του Νέρι Καστίγιο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλει να εκμεταλλευτεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ, με βάση δημοσιεύματα από το Μεξικό. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Σαχτάρ Ντόνετσκ που έχει τα δικαιώματα του, όπως δεν είχε βεβαίως και στην Μάντσεστερ Σίτι στην οποία είχε δοθεί δανεικός, επιθυμεί σφόδρα να επιστρέψει στην Ελλάδα και με βάση αυτά που μεταφέρουν οι Μεξικάνοι, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη κίνηση για να τον αποκτήσει. Το ζήτημα ασφαλώς είναι να βρεθεί η «χρυσή» τομή σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό καθώς η Σαχτάρ αξίωνε πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσει. Στον ΠΑΟΚ προς το παρών τηρούν σιγή ιχθύος, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, κρούσεις για τον Καστίγιο έχουν κάνει και η Αλμερία αλλά και η Σέλτικ, που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν ακόμη και με την μορφή δανεισμού.

και…

Στην αποκάλυψη ότι ο Ντορβαλίνο Αλβες Μασιέλ (ή Λίνο, όπως τον αποκαλούν) ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ προέβησαν πορτογαλικές ιστοσελίδες. Ο 31χρονος αριστερός μπακ ανήκει στην Πόρτο και, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινείται για την απόκτησή του. Ο Βραζιλιάνος μεταγράφηκε στους «δράκους» το 2007 από την Ακαδέμικα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όπως γίνεται αντιληπτό, το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος φέτος έχει εμπιστευτεί τον Λίνο σε 5 αγώνες (σ.σ.: 3 ως βασικός) της Superliga και 3 (σ.σ.: 1 ως βασικός) παιχνίδια του Champions League.

πολυ αποτυχια αυτος ο καστιγιο…

εγω δε θα γουσταρα καθολου καστιγιο στον παοκ,γιατι ειναι κολοπαιδι…ετσι και αλλιως δε θα τον παρουμε γιατι θελει 2εκ ευρω(!)

Θα είναι μεγάλη προδοσία στο πρόσωπο των οπαδών του Πάοκ να έρθει ο Καστίγιο στην ομάδα.
Αλλά, εφημεριδοκάντιδες και λοιποί δεν με απασχολούν. Να πουλήσουν θέλουν. Και αν θυμάμαι καλά νομίζω η Metrosport έβγαλε την βρώμα. Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι επίπεδο ενημέρωσης μιλάμε… Ψοφίστε όλοι. Ο Πάοκ δεν έχει ανάγκη από …παρολίγο Έλληνες…

Σωστά, έχει ανάγκη μόνο από Πάμπλους Γκαρσίες που είναι και Ελληνάρες και μπάουγκ από κούνια…

Παραπληροφορηση με τον Καστιγιο παιδες.

Ειχε κανει τσαρκα προχτες με την κοπελα του, η οποια ειναι Σαλονικια, σε 3 νυχτερινα κεντρα, και σε ενα απο αυτα πετυχε τον Μυρτσο, παλιο ποδοσφαιρστη και νυν παραγωγο του metropolis radio.
Ε και επειδη ο Καστιγιο του ειπε (σε σπασμενα αγγλικα μιλουσαν και οι 2 τους) οτι του αρεσει πολυ η Θεσσαλονικη, ο Μυρτσος το δεσε κομπο και επεειτα ακουστηκε απο τον Ραπτοπουλο το επομενο πρωι, το βγαλαν ειδηση στο site και εγινε ο ντορος.
Κατι παρομοιο που χε γινει και με τον Κρεσπο δηλαδη ρε σεις.

Παντως, σημερα που ειδα το φιλικο στην Θερμη, επαιξε και ο Βιερινια παθιασμενα, και ο Κονσεισαο εβαλε γκολακι, και ο μικρος επαιξε και χωσε 2, και γενικα φανηκαν ολοι ετοιμοπολεμοι για την Κυριακη.

Παντως, εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει ακομη και ο Καρεμπε να ρχοταν.
ΠΑΟΚ πανω απ’ολα σκεφτομαστε και δεν μας ενδιαφερει τι κανει ο αλλος στην προσωπικη του ζωη.
Το θεμα ειναι να ιδρωνει για την ομαδα που πληρωνεται και θεοποιειται απο μας.

Δεν το είπα υπό αυτήν την έννοια. Ανεφερόμουν στο ότι θέλαμε να τον κάνουμε και Έλληνα τρομάρα του. Τέσπα, δεν μένω σ’αυτό, αλλά στην μαλακία που δέρνει δημοσιογράφους για δημοσιογράφους και βγάζουν στον αέρα τέτοια θέματα. Φέτος Καστίγιο, πέρσι Κρέσπο, πρόπερσι Ανελκά, κ.ο.κ… Κακό στην ομάδα θέλουν να κάνουν (και είναι συγκεκριμένοι αυτοί -οι γνώστες καταλαβαίνετε τι εννοώ).

Υ.Γ.: 25 μέρες για την λήξη της Α.Μ.Κ… Είναι ώρα να ακουστούμε δυνατότερα από ποτέ. Ο Πάοκ πάνω από όλα.

ο καστιγιο ειναι ενας αποτυχημενος ποδοσφαιριστης που εκανε 2 καλα παιχνιδια στο κοπα αμερικα πριν 2-3 χρονια στη συνεχεια πηγε στην ευρωπη να κανει καριερα και κατεληξε δανεικος απο δω κι απο κει μεταξυ παγκου και εξεδρας…

Δεν μιλάμε για ευρωπαϊκή καριέρα.
Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε…

για ευρωπαικη καριερα, μονο στο θρεντ του ολυμπιακου. εχει μεγαλο ονομα στην πιατσα και πολλους σταθερους πελατες.

[SIZE=“6”]ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…[/SIZE]

…όπως τον ΠΑΟΚ. :slight_smile:

εγω λεω να κανουμε κανα ευχελαιο μπας κ παιξουμε ποτε πληρης φετος.