Αστερίξ ή Λούκι Λουκ?

ελα ρε εμεις αγαπαμε μπομπ :p:yahoo::metal: και αν κανει και καμια π@$%#ια με τον πατρικ δε χρειαζεται να τον κραζουμε

Αστεριξ…εχω διαωβασει σχεδον τα παντα…πολυ καψιμο…ειχα φτασει σε σημειο να πλενω καθημερινα το αυτοκινητο του πατερα μου για να μου περνει κιαλα τευχη :slight_smile:

Asterix!!!

Ο Μπομπ είναι σίγουρα γκέι. Είναι γεμάτος τρύπες και κάνει παρέα με κάποιον που έχει 5 μεγάλες φαλλικές προεξοχές στο σώμα του, όπως ο Πάτρικ, αυτό και μόνο πρέπει να σας βάζει σε υποψίες…

:lol::lol:

:bow2::bow2::bow2:

Αστεριξ.- :smiley:

Μου αρέσουν και τα δυο πολύ, αλλά αφού σκοπός είναι να διαλέξουμε ένα από τα δύο, επιλέγω Αστερίξ γιατί προτιμώ τους ευρωπαίους ήρωες από την Γαλατία που το ρίχνουν συνέχεια στις χοντρές πλάκες και τα μεγάλα γλέντια από τον μοναχικό καουμπόι.

Λουκι λουκ γιατι εχει λιγο πιο εξυπνες ατακες απο νταλτον μερια συνηθως.

αστεριξ γιατι ποτε δε μου αρεσαν οι μοναχικοι ηρωες που σωζουν παντα τους αλλους :stuck_out_tongue:

Συγκρινεται τωρα ο Γαλατης επαναστατης που τα βαζει με ολους τους Ρωμαιους κατακτητες με το Αμερικανακι?!?!?!

ωχ, ωραίο poll! λοιπόν ψηφίζω υπέρ του ήρωα που δεν έχει σκιά όχι τόσο γιατί ο ίδιος υπερέχει του βραχύσωμου γαλάτη σαν χαρακτήρας ή σαν κωμικό στοιχείο αλλά γιατί το καστ είναι πιό ενδιαφέρον και προσφέρει περισσότερο γέλιο. από τον υπερμπούφο σκύλο ραντανπλαν μέχρι τους ανεκδιήγητους dalton και από τη ντόλυ μέχρι τις αντίπαλες φατρίες των μυταράδων και των αυτιάδων. πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να απολαμβάνω περισσότερο ένα κόμικ λούκι λουκ.

Λούκι Λούκ παιδιά με χίλια το καλύτερο κόμιξ:)

Eπίσης είμαι οπαδός του Ράνταπλαν

ελαχιστα comics τετοιου στυλ εχω διαβασει επειδη δεν μου αρεσει ουτε το σκηνικο ουτε η υποθεση…
αν επρεπε παντως να διαβασω ενα,νομιζω θα διαλεγα αστεριξ κυριως λογο του οβελιξ…:stuck_out_tongue:
παντως εγω απο comics ειμαι αρκας,garfield και κηπος του προφητη :respect:

λουκι λουκ ρε!!!

asterix

Nα σταθεροποιηθει το double score παρκαλω:p

Oβελιξ παρακαλω!!!

΄ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ΄ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ΄ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

Αστερίξ με διαφορά…

Μου αρέσουν και τα δύο, αλλά θα διαλέξω Αστερίξ!

+11111