Αστερίξ ή Λούκι Λουκ?

Με πόνο ψυχής και εγώ Αστερίξ!

Λούκι Λούκ αν και βλέπω ότι τον έχει κατατροπώσει ο Αστερίξ!!! :lol: :stuck_out_tongue:

Και γω Λούκι… ο Αστερίξ δεν είναι τρου, αν και ο Οβελίξ σπέρνει. Οι Ντάλτον όμως Κυριαρχούν. Άβερελ ιζ δα μαν.

Μεγαλες αγαπες και τα 2, :Dαλλα προσωπικα εχω μια αδυναμια στο Αστεριξ. Ο Οβελιξ ειναι [SIZE=“4”]ΘΕΟΣ[/SIZE] και γενικα οι ιστοριες ειναι απιστευτες, τις εχω διαβασει αμετρητες φορες απο πολυ μικρος…:smiley:

Απιστευτα αγαπητοι και οι δυο αλλα τον εδωσα στον καβαλαρη γιατι ισως διασκεδαζω λιγο περισσοτερο με τα κομιξ του…

Καλος ο Λουκι Λουκ αλλα δεν συγκρινεται με Αστεριξ…

:!::!:
[/SPOILER]

Δε παουερ οφ παρτ αιζολεισον:har::p[/SPOILER]

:lol::lol::lol::lol:

Σαν δεν ντρεπεσαι…:lol:

αστεριξ δαγκωτο!!!

Ρε ο Οβελιξ δεν υπαρχει λεμε, απλα απιστευτος…:respect:

Αστερίξ γιατί τα ξέρω όλα απ’ έξω (ε είναι και λιγότερα, τα είχα “περάσει” πιο πολλές φορές) και γιατί έπεσαν πρώτα στα χέρια μου.
Ωστόσο χαλαρά μέχρι και τώρα η φαντασίωση ότι είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόης που περιδιαβαίνει την άγρια δύση μετράει. Άγρια. :roll::roll:
Ενώ ποτέ δεν με φαντάστηκα κοντό-ξανθό με φτερά στο κεφάλι.
Με τον Οβελίξ αισθανόμουν βέβαια άλλου είδους εγγύτητα, αλλά και πάλι.
Το να είσαι μόνος καουμπόης και να γαμάς απλά μετράει…:smiley:

Ισχυει αυτο που ειπε ενας στην αρχη, αν εχεις 2 παιδια δεν θα ηξερες ποιο να διαλεξεις,

αυτα που ισχυουν βεβαια ειναι οτι το Αστεριξ ειναι πιο εμπορικο (κακο αυτο) και πολλες φορες βγαινουν τευχη χωρις νοημα,
απο την αλλη ο Λουκυ λουκ ειναι καπως πιο μελαγχολικος ηρωας :frowning: και ειναι για οσους λατρευουν την περιπετεια

Τωρα αν κρινουμε τους σκιτσογραφους Morris και Uderzo νομιζω οτι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα, ο Morris βεβαια εκανε το λαθος αφοτου πεθανε και επετρεψε να συνεχιζεται η σειρα… Κανονικα δεν θα επρεπε να συμβει αυτο, εφοσον δεν μιλαμε για Bugs Bunny και Mickey Mouse, αλλα για ενα κομικ στα επιπεδα του Tintin!

Ενα αλλο μεγαλο ντερμπι πιστευω θα ηταν αν βαζατε σαν poll Iznogoud ή Rantanplan

Apolo47, καλως ήρθες στο φόρουμ. :slight_smile: Να πω πάντως εδώ πως και τα τελευταία Λούκυ Λουκ που έκανε ο Morris ο ίδιος ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο, καμία σχέση με την χρυσή εποχή της σειράς… Αντίθετα τα 3-4 καινούργια τεύχη που έχουν βγει, με τους νέους σκιτσογράφους, είναι πολύ αξιόλογα.

Είναι γεγονός βέβαια πως Λούκυ=Morris, αναμφισβήτητα. Τουλάχιστον έχει καλούς επιγόνους, κάτι είναι κι αυτό.

Και εμενα μου αρεσουν τα Lucky Luke μετα τον Morris αλλα οχι οσο τα παλια… Επισης κατι που ηθελα να πω ειναι οτι το ονομα του ειναι Lucky Luke δηλαδη Λακι Λουκ, ο Τυχερος Λουκ… Αλλα καποιος ηλιθιος μεταφραστης μετεφρασε οτι να 'ναι #-o και το εχουμε μαθει ολοι λαθος… Μεγαλη απατη…

ξεθαβω απο τα εγκατα του φορουμ για να ψηφισω εχχμμμ μαλλον λουκυ λουκ.
μεγαλες αγαπες και τα δυο αλλα ο λουκυ κερδιζει με γκολ στο 97 :roll:

το τευχος με τον αυτοκρατορα το θυμαται κανεις?που εβριζε στα ρωσικα?τρελο γελιο:lol:

επισης ολα τα λεφτα τα γκεστ του ραταν πλαν.το τευχος που ειχε ψυχολογικα προβληματα και αναγκαζοταν να τον κουβαλαει στα χερια επειδη ειχε καταθλιψη ειναι θεικο.

εχω αδιαβαστα ελαχιστα τευχη που θελω να παρω καποια στιγμη ετσι για τη συλλογη!

Μάγκες, εγώ Αστερίξ.
Ειδικά η στορία που είχαν πάει στον Κορσική…τι να πω…είχα λυθεί στο γέλιο, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα…
Φοβερό χιούμορ η σειρά, πολλές φορές εντελώς εγκεφαλικό. Κρίμα που μερικά τεύχη υστερούν αρκετά.

Επίσης η Ντόλυ κανονικά είναι ο Jolly Jumper.

Επίσης είμαστε με τον Αστερίξ και με τους Ινδιάνους κι όχι με τον γιάνκη που προστάτευε τις τράπεζες (αυτά τα λέω τώρα, πιτσιρικάς τα διάβαζα εξίσου)

μικρη βαριομουν φουλ αστεριξ και ελιωνα λουκυ λουκ κα8ε μεσημερι με το φαγητο(δεν μπορουσα να φαω αν δεν διαβαζα κατι#-o)

μεγαλωνοντας καταλαβα και την αξια του αστεριξ αλλα ρε γμτ εχω μεγαλη αγαπη με τον cowboy ΜΟΥ

το αγαπημενο μου

Αστεριξ!Εχω καμια 30αρια τευχη που επαιρνα μικρος.Εχω και ενα λουκι λουκ:)