Αστερίξ ή Λούκι Λουκ?

Mιά και αναφέθηκε και νωρίτερα το πως ο Αστερίξ “παίζει” με τα κλισέ που υπάρχουν για διάφορους λαούς, ειδικά με τους Άγγλους, βγαίνει όλη η -μάλλον δικαιολογημένη- απαξία των Γάλλων για την Αγγλική κουζίνα! :lol::lol:
Ο Οβελίξ λυπάται το αγριογούρουνο που το έχουν μαγειρέψει έτσι! :lol::lol:
Ε, δεν είναι και παράλογο που δεν “έπιασε” και ιδιαίτερα στους Άγγλους και ας λάβουμε υπ’όψη πως πολλά χάθηκαν σίγουρα και στη μετάφραση

Ξέθαμα προς τιμήν του θρεντσταρτερ, [B][SIZE=“5”]ΑΣΤΕΡΙΞ[/SIZE][/B] ΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΤΗ.

Μεγαλο διλλημα, δεν ξερω. Εχω διαβασει περισσοτερο Λουκυ Λουκ βεβαια, αλλα δεν απαντω ακομα.

Όσο κι αν αγαπώ Λούκυ Λουκ, Ντάλτον, Ντόλυ, Ραν Ταν Πλαν, Τζέσε Τζέιμς, Μπίλυ Τρομερό, Καλάμιτι Τζέιν, η ψήφος πάει αναπόφευκτα εδώ

και εγώ Αστερίξ θα πω. Τον αγαπάω και τον Λούκι Λουκ αλλά πάντα για κάποιο λόγο μου έκανε λίιιιιιιιιγο περισσότερο κλικ ο Αστεριξ.

Οβελίξ πιες τη μπύρα σου. θα κρυώσει

^ πόσο μα πόσο γαμάτο άβαταρ εσύ από πάνε. α έδιτ, ο λίγο πιο πάνω.

Και καλά για να είμαι ον τόπικ, ο σκύλος ο μαύρος ο αράπης, ο Ραν-Ταν-Πλαν τον πατάει χάμου τον καουμπόη ε.

ευχαριστώ :oops:

πάντως εδώ που τα λέμε ακόμα και τα καρτούν που παίζονταν, τα Αστεριξ πάλι μου άρεσαν περισσότερο (αγαπημένο μου οι 12 άθλοι του Αστεριξ και Αστεριξ & Κλεοπάτρα).

ξερω γω και τα δυο εχουν τη χαρη τους αλλα επειδη τυχαινε και αγοραζα μονο τα αστεριξ μικρος ψιφιζω αυτο

Ένα trivia για το Λούκι Λουκ. Όσοι έχετε διαβάσει Λούκι Λουκ μπορεί να θυμάστε ένα τεύχος που λεγόταν "Φιλ Ντεφερ “Ο Θεριστής”.

Λοιπόν, ο Φιλ Ντέφερ [SPOILER][/SPOILER]

ήταν ένα tribute στον ηθοποιό Jack Palance

[SPOILER][/SPOILER]

φιλ ντεφερ ο θεριστης ρε φιλε!που ηταν ψηλος και οταν κοιμοταν τα ποδια του εβγαιναν απο το παραθυρο.:lol:
αλλος φοβερος εχθρος ηταν ο πατ ποκερ.

Thorgal! όχι εντάξει Αστερίξ, αλλά πραγματικά όλοι τους είναι υπέροχοι

[U]Αστερίξ[/U] (για τον κόσμο στις ιστορίες του, το pagan background, τα χρώματα του Ουντερζό…)

αλλά ΚΑΙ: [U]Λούκι Λουκ[/U] (για το ευθύ, αναρχικό χιούμορ του, τους απίθανους χαρακτήρες, τη μορφάρα του Λούκι που ενέμπνευσε ροκ καλλιτέχνες, αλλά και το ολ ταϊμ “[I]Είμαι ένας φτωχός και [/I]…”)

Γαμώτο, [I]δύσκολη επιλογή[/I]. Και τα δύο, του τιτανομέγιστου Γκοσίνι…
Με βαριά καρδιά, ψήφο στον 2ο.

και τα δυο αγαπημενα αλλα πιο πολυ Λουκυ Λουκ

Λουκυ Λουκ ρε γατακια 8)