και οι my chemical romance έκαναν θόρυβο, όπως και οι Arcade Fire (στο χώρο του ροκ)
Οι Peppers είναι σημαντικά παλιότεροι από όλες τις υπόλοιπες μπάντες που αναφέρεις, ακόμα και με το κριτήριο του πότε μαζέψανε κόσμο: To 91-92 με το Blood, Sugar, Sex, Magik περιόδευαν σε στάδια…
Pain Of Salvation
Muse
+πολλά άλλα. ¶λλα σε μεγαλύτερο και άλλα σε μικρότερο βαθμό
Αυτά από μένα. Και δε δίνω δεκάρα αν με συμμερίζεστε ή όχι. Αν ναι, καλώς. Διαφορετικά θα κάτσω να τα ακούω μόνος μου τα βράδια με κλειστό το φως. Μου είναι αρκετό.
Peace :hippy:
Μωρε οχι μονο αυτοι. Και Mastodon και Isis και Jesu και Μinistry, μεχρι και οι Killing Jοke εβγαλαν δισκαρες στα 00’ς. Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι τα τεέυταια 5 χρονια δεν εχει ξεπεταχτει καποιο γκρουπ που να κανει το μεγαλο μπαμ, εννοοωντας να συνδυασει ποιοτητα και εμπορικοτητα, οπως εκαναν οι SOAD με το Toxicity ας πουμε η οι Muse με το Absolution η οι QUOTSA με τα Rated R/Songs For The Deaf…
Μια απορία:Οι Muse τόοοοσο πολύ πια πουλάνε?Το λέω επειδή τους αναφέρετε συνέχεια ως τέτοιο γκρούπ ενώ απο όσο ξέρω το εξωτερικό οι πωλήσεις τους είναι απλά καλές:-k
Δεν έχω ιδέα για πωλήσεις. Πάντως βραβεία κτλ από διάσημα awards κερδίζουν κατά κόρον, οπότε όλο και κάτι παραπάνω θα πουλάνε
Χμ περιεργο αυτο που λες, γιατι τα live τους στην Ευρωπη γινονται sold-out σε λιγες μονο ωρες…
Το τελευταίο τους άλμπουμ έγινε διπλά πλατινένιο στο UK, και έβγαλε 7 singles.
ναι συμφωνω
απλα μπορουμε να πουμε οτι η μουσικη τους χαρακτηρισε την τελευταια δεκαετια
δηλαδη
το τελευταιο τους αλμπουμ ντεμπουταρισε για πρωτη φορα στην ιστορια τους νουμερο 1 στα τσαρτς των περισσοτερων χωρων
το californication ειναι 5 φορες πλατινενιο σε σχεση με τις 7 φορες του blood…,που κυκλοφορησε 8 χρονια νωριτερα!!!
πολυ σωστα απαντησατε
για αυτο που λες red pyramid παιζει και ρολο το οτι στην αμερικη δεν τα πηγαινανε καλα με τις εταιρειες.
το origin of symmetry του 2001 κυκλοφορησε εκει το 2005!!!
απο το absolution αρχισε να γινεται μεγαλο το ονομα τους (5 singles).περιοδευσανε για πρωτη φορα σε μεγαλα σταδια (απο αμερικη μεχρι αυστραλια)
στην αγγλια σε ενα venue αναγκαστηκανε να παιξουν μια μερα παραπανω λογω υπερβολικης ζητησης εισητηριων!!!
επισης εμφανιστηκανε στο LIVE 8 στο παρισι το 2005
με το τελευταιο τους αλμπουμ εγινε ενας χαμος (ιδιαιτερα στην αγγλια!!)
2 sold out συναυλιες στο wembley
και sold out συναυλιες σε αμερικη,ασια,αυστραλια κλπ κλπ
οπως ξαναπα ζουμε στην ελλαδα
και δεν μπορουμε να κατανοησουμε τι συμβαινει στον υπολοιπο κοσμο
δηλαδη αμα δεν ειχαμε και ενα ιντερνετ
θα ζουσαμε σε μαυρα σκοταδια
στο ροκ υπάρχουν αρκετά ακόμα συγκροτηματάκια που έκαναν υψηλές πωλήσεις (my chemical romance, white Stripes, κλπ), αλλά οι πωλήσεις δε μπορούν να είναι το κριτήριο μας, γιατί πολύ απλά, πλέον οι μάζες δεν ακούν ροκ ή heavy metal όπως παλιότερα, αλλά electronica και rnb+hip hop (στην Ελλάδα παίζει πάρα πολύ λαϊκο ποπ).
Αυτός που παλιά θα έλεγε στην Αννούλα “Αννούλα, θες να έρθεις σπίτι μου, να παίξουμε το γιατρό και να ακούσουμε Scorpions”, τώρα της λέει “Αννούλα, θες να έρθεις σπίτι μου, να μου φουλάρεις το RPG και να ακούσουμε Rihana?”
Δε θα της πει ποτέ “έλα να ακούσουμε το καινούργιο δίσκο των White Stripes”
Ναααα!!! Νααα γιατί ο Rudolf έχει προβλήματα με το γυναικείο φύλο. Ο κακομοίρης, του έχουν παλιώσει οι ατάκες
τεσπα…πολυ κακο για το τιποτα σε αυτο το θρεντ…εγω κατι αλλο ειχα στο μυαλο μου και μερτα απο ενα σημειο η συζητηση πηρε αλλη τροπη…ενα θα πω…δεν καταδικαζω εγω προσωπικα οτι κυκλοφορει τωρα…
συγχρονοι ειναι και οι answer,glyder,wolfmother συγχρονοι και οι my chemical romance και οι killers…μη πω και avril lavigne …αν καταλαβαινετε τι θελω να πω…τεσπα…δεν με ενδιαφερει…δεν κραζω οποιον ακουει αυτα που δεν αρεσουν σε μενα…
τώρα λέω “θες να έρθεις να ακούσουμε το humanity hour 1?” και μου λένε “3 2 1,are you ready to rock?”
φτάνει.