σημερα τσιμπησα το στο βαθος κητος
Έκανα ξανά το [U]Αρκοτέστ [/U](<κλικ), μετά από 2-3 χρόνια. Πρέπει να είναι η 7η-8η φορά που το κάνω.
Και κάθε 2-3 χρόνια που το κάνω βγαίνω κάτι διαφορετικό. Ομολογώ δε ξετρελάθηκα από το αποτέλεσμα!
Όσο πάω και φλωρεύω κοινώς. Τουλάχιστον δε μου βγήκε πρώτος ο Καστράτο, χαχαχαχ. Πω ρε, 0 στον Μοντεχρήστο!!! Και νόμιζα οτι τον είχα έναν κυνισμό :PP
το εκανα απο περιεργια
Λουκρητια 24,14
[B]
ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ[/B]25%
:lol:
το εκανα και βγηκα κόκκορας 21,43%
αγαπημένο το απο κάτω.
Εκανα το τεστ και βγηκα 31,58% Ισοβιτης. Πλακα πλακα νομιζω πως οντως ειναι ο χαρακτηρας του Αρκα που μου ταιριαζει περισσοτερο. ;p
γιατί όχι λουκρητία;
Μια παράσταση που βγαίνει μέσα από τις σελίδες του μεγάλου Έλληνα σκιτσογράφου
Δεν θα μπορούσε κανείς να γράψει κείμενο για παράσταση με ήρωες όργανα του ανθρωπίνου σώματος τόσο επιτυχημένα, καυστικά και διασκεδαστικά όσο ο Αρκάς. Τα «Επείγοντα Περιστατικά», το θεατρικό έργο που υπογράφει ο θρυλικός σκιτσογράφος Αρκάς, έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Θέατρο Στοά.
Ο γνωστός κομίστας, που τόσο αγαπήθηκε μέσα από τα σκίτσα του, τώρα ζωντανεύει πάνω στο θεατρικό σανίδι.
Η ιστορία διαδραματίζεται μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό και πρωταγωνιστές είναι τα όργανα του σώματος, όπως το Παχύ και το Λεπτό Έντερο, το Νεφρό, όταν μαζεύονται για να συζητήσουν πως θα επιβιώσουν σε έναν οργανισμό που βρίσκεται σε κώμα.
Το έργο χωρίζεται σε δύο πράξεις και δεύτερη είναι αυτή που ονόμασε ο σκιτσογράφος «Βιολογικό μετανάστη» όπου και πάλι μέσα στο ανθρώπινο σώμα, μια μεταμόσχευση νεφρού, αντιμετωπίζεται από τα άλλα όργανα με περίεργο τρόπο καθώς δεν αποδέχονται το νέο όργανο γιατί είναι ξένο.
Γνωστός για την εύστοχη κοινωνική του σάτυρα ο Αρκάς, αντικατοπτρίζει την σύγχρονη ελληνική κοινωνία με έναν τρόπο παραστατικό. Σκιαγραφεί τα ‘‘ευγενή’’ ή ‘‘ανώτερα’’ όργανα και τα “κατώτερα” ή ‘‘δευτερευούσης σημασίας’’ όπως ακριβώς σχηματίζονται οι κοινωνικές τάξεις και σε μια κοινωνία.
Παίζουν: Θανάσης Παπαγεωργίου, Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευδοκία Σουβατζή, Εύα Καμινάρη, Λεονάρδος Μπατής
Παιζοταν και παλιότερα αυτό. γαμάει. να το δει όποιος μπορεί
Ναι, το είχα δει πριν πέντε έξι χρόνια όταν παιζόταν με Λαέρτη Μαλκότση και Γιώργο Κωνσταντίνου. Φοβερή παράσταση, μας είχαν φύγει διάφορα εσωτερικά όργανα από τα γέλια.
σε μια παράσταση που ΔΕΝ ειναι κωμική, όπως δεν ειναι και τα βιβλία παράλληλα :-s
και εγώ είχα δει την εξαιρετική παλαιότερη κ λέω να τιμήσω κ αυτή
έξυπνο
Χαμηλες Πτησεις με χιλια, τα ειχα λιωσει γυμνασιο-λυκειο Aλλα γενικα εχει φοβερη εμπνευση και φοβερη αισθηση του χιουμορ.
Αν ξέρει κανείς, το “Φαε το κερασάκι” είναι απλά παλιά στριπ ή προ΄σθεσε και καινούργια στο αλμπουμ που κυκλοφόρησε?
λογικά το έχετε δει όλοι αυτές τις μέρες, αλλά δεν πειράζει.
το αντίο του αρκα στις χαμηλές πτήσεις ήταν κάπως έτσι…
πανέξυπνο
http://www.lifo.gr/icache/520/1112/1/825735_11205158_653817718087727_2116676228270810078_n.jpg
(Και συνεχίζω μόνος μου)
σε συνέχεια του απο πάνω, O Σπύρος Δερβενιώτης αποδίδει φόρο τιμής στον αρκα με αφορμή τον αντίκτυπο που έκανε το μέχρι πρότινος αδημοσίευτο τέλος των χαμηλών πτήσεων(αυτό με τα πουλιά ντε). στο πνεύμα του αρκα 100%. άξιος λέμε