Eίχα ψηφίζει χωρίς να postάρω και δε θυμάμαι τι ψήφισα!#-o
Έχω καμιά 30ριά σε pdf και είναι όλα ένα κι ένα
Μάλλον θα ψήφισα “Χαμηλές Πτήσεις”(θεός ο μικρός) και ακολουθεί ο “Κόκορας”
:lol:
Αυτό που είναι σε Ιταλικά
Δεν το πιασα
πάνω στους τίτλους το δικό σου είναι αυτό που η γραμματοσειρά του είναι καπως διαφορετική…αυτό εννοεί…νομιζω
Ω ναι…Ιταλικά>[I]Πλάγια[/I]
Πειραματόζωα ψήφισα τελικά:dunno:
Παιδιά δεν το πιστεύω ότι οι Χαμηλές Πτήσεις συγκεντρώνουν τις περισσότερες προτιμήσεις!!
Ποτέ δεν μου 'κανε το κλικ αυτή η σειρά.[-X
η ζωή μετά είναι πολλά χρόνια μπροστά:!:
τα 2,3,4,5,6 ειναι ωραια
το 7 δεν το εχω διαβασει και το 1 δεν μ’αρεσε τοσο
παντως προτιμαμε καστρατο
Έεεετσι!
Εγώ αγαπώ Ισοβίτη.
Μοντεχρήστος και Μάγειρας, γαμάνε και δέρνουν
Ένα απίθανο καστ χαρακτήρων (ισοβίτης, μοντεχρήστος, θανατοποινίτης, ο κερατάς σύζηγος, ο μάγειρας, η κλεμεντίνη το πουλί που έλεγε τα νέα στον ισοβίτη, κλπ κλπ) σε συνδιασμό με ορισμένες απο τις κυνικότερες ατάκες του Αρκά συν το πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό οτι συνιστά τη μόνη σειρά του με τόσο έντονη κοινωνική ευαισθησία, καθιστούν τον Ισοβίτη πραγματικά αξεπέραστο για μένα.
Κάπου πρέπει να τα έχω ξαναγράψει αυτά στο θρεντ, αλλά δε βαριέσαι, θρεντ τριών χρόνων είναι, άλλοι το διάβαζαν τότε, άλλοι το διαβάζουν τώρα. :PP
PS - Είναι στη μόιρα των καρτούν φαίνεται (κόμικς ή κινούμενα σχέδια) τα πουλιά να έχουν πολύ συχνά τους πλέον αντιπαθητικούς ρόλους. Βλέπε το σπουργίτι στις χαμηλές πτήσεις και σύγκρινε το με τον Τουίτυ ας πούμε των looney tunes.
Επίσης οι Χαμηλές Πτήσεις παίζει να είναι η μόνη σειρά στα χρονικά (ανεξαρτήτως δημιουργού) που ταυτίζεσαι με τον γονιό, όχι με το παιδί.
Ή έστω, αν δεν ταυτίζεσαι, τον συμπονάς τουλάχιστον. :PPP
top απο ισοβίτη…αυτό και το “να ακόμη μια νοικοκυρά που εμπιστεύεται το απορρυπαντικό της” :lol:
*αεροπλάνα…:lol:
διαβασα τωρα και το 7 απο τις χαμηλες πτησεις
και αν εξαιρεσεις 4-5 σελιδες που υπηρχαν τα ιδια αστεια με προηγουμενο τευχος (αυτο με τα σταυρολεξα)
μ’αρεσε κι αυτο
Εχω ξαναπεί ότι και να βγάλει ο Αρκάς μου αρέσει, δεν με νοιάζει αν είναι κατώτερο ή όχι από προηγούμενες σειρές του, αρκεί να χει χιούμορ.
Και στο 3ο τεύχος των Συνομιληκων, το ξαναβρίσκω εγώ τουλάχιστον.
Στο 3ο τεύχος λοιπόν, ο Γεράσιμος είναι παντελώς αδύναμος να αντιμετωπίσει πέρα από την εχθρότητα του Ζαχαρία (σκύλος) και την απύθμενη αλτσχαϊμερική βλακεία του Χαράλαμπου.
Δεν είχα ιδέα τόσο καιρό οτι ο Ισοβίτης είχε γυριστεί σε σειρά με κουκλοθέατρο στην ελληνική τιβί…
ετ1 δεν πιάνατε σπιτι σας.? μόνο RTL?
Rai Uno αδερφέ. Τι rtl. Να βλέπουμε και κανένα ιταλικό μωρό. :PP
δεν θυμάμαι πιο απο τα δυο(rtl/rai uno) ειχε το τηλεπαιχνίδι που τα έβγαζαν οι κοπέλες.θεϊκές στιγμές κάθε παρασκευή βράδυ που το έβαζα στα κρυφά
*σορρυ για το οφ τοπικ αλλά δεν κρατήθηκα
Α, ιταλικό και το rtl? Δε το θυμόμουν! Οκ, πάω πάσο τότε, rtl, rai1, όλα καλά είναι. :PP
Κατα τ’ άλλα αρκετά χαριτωμένη η σειρά του Αρκά.
γερμανικο ρε.!(το γαμησαμε τελείως)