Αρκάς

Χθες αγόρασα τον Καστράτο από τα public :slight_smile:

οι χαμηλες πτησεις δεν ειναι αυτο που το θεικο μικρο σπουργιτι κοντραρει μπαμπα του? αυτο ψηφιζω.

Το βιβλιο της φιλοσοφίας έχει μεσα αποσπάσματα από τις χαμηλές πτήσεις σε κάθε κεφάλαιο 8)

“Προσπαθω να βγω απο το ψυχολογικο μου αδιεξοδο αλλα δεν μπορω να θυμηθω απο που μπηκα.” -Κοκκορας

…νταξ, τι να λεμε, κορυφη για μενα…

Κυκλοφόρησε η νέα σειρα του Αρκά, “Επικίνδυνα Νερά”.
Το πρώτο τεύχος τιτλοφορείται, “Μην Ψαρώνεις!”.
Πρωταγωνιστής είναι ένας αιμοβόρος καρχαρίας και το άλτερ-ίγκο του, ο Κορνήλιος, ένα ψάρι-πιλότος που συνοδεύει τον καρχαρία.

Δεν είναι κάτι τρομερό το βιβλίο, αλλά έχει κι αυτό τις φάσεις του και σε πολλά σημεία, βγάζει αρκετό γέλιο.

^^του εριξα μια ματια.φαση εχει!

Χαχαχαχα! Μπορώ να πω πως ο Αρκάς έχει έμπνευση για άλλη μια φορά!

Διάβασα τις προάλλες το τελευταίο του Αρκά, αρκετά καλό θα έλεγα. Νέοι χαρακτήρες και άφθονο γέλιο ως συνήθως. Να δούμε αν θα έχει και συνέχεια.
Η φάση που τους λέει ότι θα φάει τους μισούς, κορυφή :lol:

χααχαχχαχααχαχχααχχ κάθε μα ΚΑΘΕ φορά λιώνω με το συγκεκριμένο!!!

Ειδικά την πρώτη φορά παραλίγο να με πετούσαν από το μαγαζί που ήμουν!!!

Diavasa sto aerodromio sta petaxta to neo tou (me ta psaria) kai vrhka elaxistes kales stigmes (kai ennoeitai den edwsa ta 7,5e na to parw). Idiws meta to theatriko tou (Exthroi eks aimatos) pou eida sto theatro, pistevw oti phre thn katw volta.

-sorry gia ta greeklish, den exei ellhnika to pc-

καλά στην μεταφορά του στο θέατρο δεν νομίζω να είχε ανάμιξη…

to keimeno to vrhka metriotato ws kako.

ξαναδιαβαζω τον ισοβιτη.ποσο μα ποσο ΚΑΦΡΟΣ ειναι ο μαγειρας?

Μάγειρας: Τώρα που είναι απόκριες σας έχω κρέας.
Ισοβίτης: Μα τι λες; Κρέας είναι αυτό;
Μάγειρας: Αποκριάτικο κρέας. Έχει ντυθεί πατάτες γιαχνί :lol::lol::lol:

Αγαπαω με χιλια Αρκα!Ψηφισα το “Η ζωη μετα” αν και ειλικρινα δεν ειναι το μοναδικο αγαπημενο μου! 8)

Καλά, η Ζωή μετά έχει άπειρο γέλιο, το σαγόνι φτάνει στο πάτωμα ώρες ώρες. Εμένα πάντως μ αρέσει αρκετά και το καινούργιο που είχε βγάλει με τον καρχαρία και το ψάρι. Ίσως δεν φτάνει στο επίπεδο των άλλων, αλλά έχει κ αυτό τις στιγμές του.

Δεν μπορω να σκεφτω πως μπορει καποιος να εχει μονο ενα αγαπημενο Αρκα.Ολα εινα απιστευτα.Μηπως δεν ειναι απιστευτες οι “Χαμηλες Πτησεις”?

ΚΑΣΤΡΑΤΟ for the win, Λουκρητία επικότερη γάτα όλων των εποχών!! Η πρώτη μου επαφή με τον Αρκά ήταν το “Γάτα είναι και γυρίζει” [SPOILER]“Αφτοάμυνα!”[/SPOILER]Νομίζω κάτι από τον κυνισμό και το βιτριολικό της χιούμορ επηρέασαν τον χαρακτήρα μου -και είμαι ευγνώμων:p-.

Για μένα το “Εκτός Ελέγχου” από το Καστράτο, είναι μέσα στο τοπ-3 μου από Αρκά. Και εννοείται ότι αγαπάμε Λουκρητία.

Θα συμφωνήσω ότι είναι δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα σε μία αγαπημένη σειρά του Αρκά, αλλά μάλλον έχω μια ελάχιστη αδυναμία στις Χαμηλές Πτήσεις. Η δε αδερφή μου πιο παλιά ήξερε τις περισσότερες ατάκες απέξω, οπότε τις άκουγα και μέσα στο σπίτι… Είναι τόσο επικές οι ατάκες του μικρού προς τον πατέρα του και τους άλλους! Βέβαια ακολουθεί δυναμικά η Γατούλα μας και μετά μάλλον Η Ζωή Μετά και ο Ισοβίτης. Σειρές πολυδιαβασμένες… Γενικώς πάντως η πρώτη μου επαφή ήταν με τον Καλό Λύκο, επίσης πολύ καλό :ρ

Τώρα ο Κόκορας, Ξυπνάς Μέσα Μου Το Ζώο, Περίεργοι Συνδυασμοί και Show Bizzz ήταν σειρές που τις έπιασα, αλλά δεν τους έριξα δεύτερη περασιά. Ή οι Συνομήλικοι πχ… Πάντως κάτι άκουσα κάπου ότι κυκλοφόρησε νέο τεύχος και πρέπει κάποια στιγμή να το ψάξω!

Πολύ καλό είναι το “Εχθροί Εξ’ αίματος”, το είχα δει στο θέατρο και πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πολιτική σάτυρα, αλλά υπάρχει και σε διαλογική γραπτή μορφή…