Ξυπνάς μέσα μου το ζώο!!!
Το καλύτερο του και μετά πιστέυω ο Ισοβίτης!!!
το καλύτερο είναι Χαμηλές Πτήσεις…πιστεύω πως το Show buisness είναι το χειρότερο απ’ότη έχει βγάλει…
+1 δε μ’αρεσει καθολου
Εγώ το γουστάρω άπειρα το Show Business!
Είναι ότι πιο κάφρικο έχει κάνει ο Αρκάς και είναι τρελό ρισπέκτ!
μπάααα…δεν νομίζω ρε,είναι κάπως υπερβολικό για να είναι και αστείο.Τζάμπα τα 10?
Είναι επιβεβαιωμένο, ο Αρκάς σπούδασε ψυχολόγος, αν και δεν το άσκησε ποτέ.
Για κοινωνιολόγο τον κόβω ή για ψυχίατρο!!!
η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία εχει προσφορα ενα τευχος 100 σελλιδων του αρκα…
αν καταλαβα καλα μαλλον θα εχει κομματια απο οσα εχει κυκλοφορισει…
και ενα βιντεακι της προσφορας
To χειροτερο του πρεπει να ναι το Μετα την κατατροφη , ενα αλμπουμακι το οποιο ηταν δυο τυποι που ο ενας ηταν φρικουλος κ ο αλλος φλωρος και τρωγανε σκυλια κ ο κοσμος ειχε καταστραφει και τετοια κατασταση γενικα. Σε έκανε να γελάς , απλα η διαφορά είναι οτι όλα τα αλλά σε κάνουν να πεθαίνεις …
Υπήρχε ένα πολυ πολύ παλιό σε φάση παίζει και το πρώτο το οποίο έβγαλε που λεγόταν “Φαε το κερασακι” και διαδραματιζόταν σε μια πίστα video game.Δεν ξέρω καν αν είχε βγει αλμπουν. Αν το χεις κανενας ή έχει ίνφο γενικα του τρίβω τα πόδια (αν μου στείλει κιολας εστω σκανάρισμα , κανω και πεντικιουρ)
ΥΓ Show Business γαμαει
H σειρά ‘‘Φαε το κερασάκι’’ δεν είχε βγεί σε άλμπουμ, καθώς είχε δημοσιευτεί το 1987 στο περιοδικό Micromad για 7-8 μήνες αν δεν κάνω λάθος και σίγουρα δεν είναι η πρώτη του δουλειά!
Η πρώτη του δουλεία είναι ο κόκκορας που ξεκίνησε το 1981… Πάντως έχω κάτι .jpg αρχεία με την σειρά ‘‘φαε το κερασάκι’’, αν ενδιαφέρεσαι σου τα στέλνω…
__Ελα ρε παιδιά,μη δίνετε infos για τον Αρκά, χαλάει “η μαγεία” του να μην ξέρουμε γι’ αυτόν!
__Ελα ρε παιδιάααα, εγώ πώς κρατιέμαι 30τόσες σελίδες τώρα και δεν τον έχω δώσει στεγνά!!
υ.γ. μη στείλετε p.m., δεν είμαι μαρτυριάρης! :har:
υ.γ. 2 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΚΑ… 8)
υ.γ. 3 να τσεκάρετε και το θεατρικό του (σε όλα τα βιβλιοπωλεία), είναι ευκολοδιάβαστο (μη κολλήσετε στο ότι είναι θεατρικό -αλλά να μην περιμένετε να είναι σαν τα κόμικ, θεατρικό είναι), μικρούλι και ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ. :thumbup:
υ.γ. 4 αα! ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσοι ανέβασαν στριπάκια του! …όσες φορές και να τα διαβάσεις… :respect:
Δεν πιστευω να λες το θεατρικο με τα εντερα και τα στομαχια κλπ ε. Να ταν κι αλλο δηλαδη, εχει βγει αρκετο καιρο τωρα. Αν εχει βγει καινουριο ενημερωστε με. :-s
Αυτα τα καινουρια του με τον γερο και το σκυλο τα παρακολουθει κανεις; Τα διαβαζα στην τελευταια σελιδα του Ε και δεν με ενθουσιασαν.
__Xαχαχα, ναι, το “Εχθροί εξ’ αίματος” λέω…
__Το ξέρω ότι έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό, απλά το αναφέρω (και όχι, δεν έχει κυκλοφορήσει άλλο, το μόνο του είναι). Μάλιστα έγινε και θεατρικό -παίχτηκε την προηγούμενη και προ-προηγούμενη σεζόν.
Τα καινούρια με τον σκύλο και τον γέρο είναι ψιλομάπα…
Έχουν βγει 2 αλμπουμάκια, έχω διαβάσει μόνο το 1ο και δεν έλεγε μία.
Εγω τα διαβαζω οποτε τα πετυχαινω στο Ε αλλα δεν συγκρινονται με την καμια με τα παλιοτερα.
Nτάξει θα’ταν αδύνατο να μένει στο ίδιο υψηλό επίπεδο 35 χρόνια νομίζω.
Παρόλα αυτά τα παλιά του (ισοβίτης, χαμηλές πτήσεις, show business κλπ) πέρα από απίστευτη θεϊλα μου βγάζουν και μια τέζα ελληνίλα (με την καλή έννοια).
Δεν ξέρω αυτό το οξυδερκές τεμπέλικο χιούμορ μου δίνει την εντύπωση πως δε θα μπορούσε να δημιουργηθεί σε άλλη χώρα. Για σκεφτείτε, γκριζίλα, μισόκλειστα μάτια, μηδενική δράση και μια (αλλά φονική) ατάκα. η ελληνική κουλτούρα (τουλάχιστον των 80ς-90ς) σε 4 καρέ.
εστειλα στο Σκαφισμ για τα jpgs αλλα αν elmarad εισαι γαμω της γκομενες του ακυρωνω το πεντικιουρ κ σκαω σε σενα … εχω αρχισει σιγα σιγα να το σκεφτομαι επαγγελματικα
Από τους Συνομίληκους το 1ο, το “Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου” το βρήκα πολύ καλό, όχι σαν τα παλιά αλλά είχε 5-6 περιστατικά κορυφαία που δείχνουν άλλη μια φορά το μεγαλείο του συγγραφέα συνοδευόμενο πάντα με το μαύρο χιούμορ.
Θα πάρω και το 2ο τεύχος.
Ανοιξα ντουλάπα και έκανα ψακτικές … τσεκάρετε Παντελής και το λιοντάρι … γαμάει … έχει μόνο ένα αλμπουν νομίζω