ειχα καιρο να τα δω αυτα:p
ωραια επισης ειναι αυτα με τη λουγκρητια:)
ειχα καιρο να τα δω αυτα:p
ωραια επισης ειναι αυτα με τη λουγκρητια:)
:lol2::lol2::lol2:
Κορυφαια, κλαιω οπως οταν τα ειχα πρωτοδιαβασει…
Καμένο χιουμορ (με πολλά νοήματα όμως) είχε και το “Φαε το κερασάκι” που δεν το βλέπω στο poll…Πάρτε μια…“γεύση”.
8Oδεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτο.Ωραιο :lol:
Στο πολλ δεν είναι, ναι, αλλά δε ξέχασα να το τιμήσω κι αυτό στο πρώτο πρώτο ποστ. Ή κατέχουμε τον Αρκά ή κοροιδεύουμε. Φοβερή σειρούλα, αν σκεφτούμε μάλιστα πως έγινε και σε εποχή που κυριαρχούσαν τα “ουφάδικα” και τα “ηλεκτρονικά” και λιώναμε όμορφα τα παιδικά μας νιάτα. 8)
το αγαπημενο μου ειναι η λουκριτια γιατι ταυτιζομαι με το σκατοψυχο χιουμορ και λιωνω στο γελιο…
επισης ποσο μαγκια ειναι το οτι δεν ξερει κανεις ποιος ειναι…ετσι θα το εκανα κ γω εαν ημουν οδηγος στην φορμουλα1 ή μοτο τζι πι ξερω γω…μαυρη στολη,μαυρο φιμε κρανος…και με καθε νικη ολοι θα τρωγαν τα κομματια τους να μαθουνε αλλα εγω δεν θα εδινα τιποτα!!8):lol::lol::lol:
To καλύτερο πράγμα με τον Αρκά πάντως για μένα, δεν είναι το γέλιο που ρίχνω όταν διαβάζω για πρώτη φορά μια ατάκα. Εϊναι το πόσες φορές στο άσχετο μου έχει τύχει να είμαι σε περίσταση που ταιριάζει γάντι κάποια ατάκα του και εκεί είναι που καταλαβαίνεις πόσο βάθος έχουν αυτά που γράφει και πως το χιουμορ του δεν περιορίζεται στα δρώμενα που περιγράφει στα βιβλιαράκια του…τι να πω, τον θεωρώ μεγάλη μορφή τον Αρκά, πιθανά στο γνωστό “με ποιο διάσημο θα θέλατε να μείνετε μαζί στον ασανσερ” να διάλεγα τον Αρκά για μια…φευγάτη συζήτηση.8)
Τον ειχα γνωρισει απο κοντα πριν πολυυυ καιρο στο σπιτι ενος φιλου (ειναι φιλος του πατερα του). Η μαλακια ειναι οτι τοτε δεν ηξερα οτι ειναι ο Αρκας και οι δικοι μου μου ειπαν ποιος ειναι κατι μερες πιο μετα. Τον λενε Αντωνη αν θυμαμαι καλα.
Ισοβιτικος εδω
Αυτο που γουσταρω ατελειωτα ειανι οτι εχω διαβασει τα περισσοτερα βιβλια του καμια 30αρια φορες και καθε φορα γελαω λες και δεν τα εχω ξαναδιαβασει! Τρελο respect!
ετσι ειναι…
με τον κολλητο μου οι περισοτερες απουσιες που ειχαμε στο σχολειο(πριν 10 χρονια δηλαδη) ηταν πετωντας ατακες απο αρκα…
πετουσαμε ατακες σε στιγμες που κολουσε και μας πετουσαν εξω…#-o
“βαγγελη εισαι στην ταξη 3 μηνες και δεν εχεις κανει τιποτα…δειξε μου πως προσπαθεις και εσυ,δειξε μου οτι αξιζεις κατι παραπανω,δειξε κατι…”
-να ενα παραθυρο…!!!
:lol::lol::lol::lol:
παρμενο απο Χαμηλές Πτήσεις…
-να εκει μενει ενας φιλος μου…#-o
:lol:
Eγώ σε κάποια φάση είχα φάει κόλλιμα με το “τα κέφια αυτούνου είναι σαν τα λουκάνικα. Δεν θέλεις να ξέρεις πως φτιάχνονται”. (Από το “Η ζωή μετά”).
Ε, κόλαγε παντού. Τώρα λέμε “μυρίζει λουκάνικο” όταν π.χ. λέει ένας μια άτακα για κάτι που γουστάρει, ενω στη πραγματικότητα είναι μάπα… Π.χ. ένας φίλος μου:
-Τι ωραία ήταν στο στρατό, κάτι πορείες 10 χιλιόμετρα κάναμε και λιώναμε, ανεβαίναμε όλο το βουνό…
-Χμμ…ξερω’γω…μυρίζει λουκάνικο η όλη φάση… :lol:
Και ένα άλλο, πάλι απο “η ζωή μετά”, όποτε θέλω να κάνω πλάκα σε κάποιον για κάποια μαλ–ια του, του λέω “Σε έχω βάλει στο μάτι, ε…” οπότε ψιλοψαρώνει αυτός και λέω μετά: “…το μεγάλο για τις κατσαρόλες!” :lol:
ενταξει ο αρκας ειναι φοβερος δεν παιζεται με τιποτα
Eγώ το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα, το οποίο πρέπει να παίζει με βάση τους χαρακτήρες που περιγράφει στα κόμικ.
Και εγω νομιζω το εχω ακουσει αυτο… Παντως τρελες ατακες παιζουν και στον Ισοβιτη…
μονο αυτη να βαλεις που ειναι στα 4 ο κρατουμενος και καθαριζει και πεταγετε το ποντικι και του λεει αν θα ηθελε να αλλαξουν το απορυπαντικο του με ενα αλλο δωρεαν και τον βριζει…
… -[SIZE=“4”]ακομη μια νοικοκυρα που εμπηστευετε το απορυπαντικο της[/SIZE]…
:lol::lol::lol:
στο περιπου… εχω καιρο να το διαβασω…:?
χαχααχχαχααχχααχ…δεν υπαρχει αυτο…πονεσα απο το γελιο:lol::lol::lol:
Απο Ισοβιτη
-Τα 2/3 των πολιτικων ειναι διεφθαρμενοι.
-Και το αλλο 1/3;
-Κι αυτοι διεφθαρμενοι ειναι αλλα τουλαχιστον ειναι λιγοτεροι :lol:
:lol::lol::lol:
μαλλον ηρθε η ωρα να τα ξεσκονισω λιγο…
καιρο εχω…
γαμάτο!!!