Αρκάς

Τρελαινομαι για ολα τα βιβλια του Αρκα, αλλα εχω αδυναμια στις Χαμηλες Πτησεις, τον Ισοβιτη και την Ζωη Μετα. Επισης μου αρεσε και ο Καλος Λυκος, ειδικα καποιες ατακες και ο λαγος… Θα ψηφισω το Χαμηλες πτησεις γιατι ειναι και το πρωτο που διαβασα. Το ‘‘Ο Χειροτερος Φιλος Του Ανθρωπου’’, δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.

Aπιστευτο γελιο ο Αρκας…Αγαπημενη μου σειρα η ζωη μετα και πολυ λιγο πιο κατω οι χαμηλες πητσεις…:smiley:

Αναμεσα σε “Η Ζωη Μετα”, “Χαμηλες Πτησεις” και “Ισοβιτης” κατεληξα στο πρωτο. Καθε διαλογος σκορπαει το γελιο πραγματικα:D

Όλα είναι πράγματι εξαιρετικά. Ωστόσο, τον κόσμο ταρακουνάν συθέμελα μόνον…

‘‘Τα Πειραματόζωα’’

Διάβασα το Εχθροί εξ αίματος … απλά πολύ γαμάτο.!!!

Το θεατρικό ήταν επιεικώς απαράδεκτο…

Ψήφησα με μισή καρδιά το “Η ζωή μετά” αλλά όλα είναι υπέροχα… :stuck_out_tongue:

κυκλοφορεί νέος αρκάς 8)

ινφο δουδε, ινφο

Θα γινω ο κακος,αλλα οκ,γαμω τις ειδησεις επειδη ο τελευταιος ηταν καλος?

γενικα εχει πεσει πολυ μου φαινεται εμενα…

τι λες μωρέ βλαμμένε, το 2ο πειραματόζωο ειδικά σου σκιζε τη σούφρα.

νέα σειρά είναι, “οι σύντροφοι” νομίζω. το δα στα πεταχτά, αύριο θα εντρυφήσω.

Με τον γέρο και το σκύλο θα λες…

α εχω διαβασει καμποσα στο εψιλον.

καλα ειναι

ήμουν ανάμεσα σε καστράτο και χαμηλές πτήσεις…

δεν ψηφιζω αλλα εχω αυτο να πω…:

[SIZE=“5”]μπε ρε μαλ*κα μπεεεεεεεεεεεεεεε[/SIZE]

:lol::lol:

Χαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol2::lol2:

Απο τις αγαπημενες μου ατακες…

Να τραγουδαει ο Καλος Λυκος βραδιατικα ‘‘Για μια της λεξηηηη και την ζωη μου δινωωωω…’’ και να πεταγετε μια φωνη απο το δασος ‘‘ΜΠΕΕΕΕ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΕΕΕΕ…’’ Ποσο γαματο ομως? :lol2:

μου το ειχε δωσει πριν κατι χρονια ο κολλητος μου και το διαβαζα στο κρεβατι…
παραλιγο να πεσω οταν εφτασα σε αυτο το σημειο…

:slight_smile:

Αστα να πανε, οπως τρελο λιωσιμο επισης και το σημειο

που της απαγγελει ο Καλος Λυκος της προβατινας και λεει στο τελος ‘‘Απο το Ρωμαιος Και Ιουλιετα του Σαιξπηρ’’ και μετα του ριχνει αυτη ενα μπωλ με γιαουρτι και του λεει ‘‘Απο το Γαλακτοπωλειον Το Εκλεκτον του Βαγγελη…’’ Τι γελιο Θεε μου… :lol2::lol2::lol2::lol2:

LOOOOOL!!!

foup… pouf…