Αρκάς

Καλα ο Αρκας ειναι τρομερος!:DΠροσωπικο μου αγαπημενο “Η ζωη μετα”,με βραχυα κεφαλι απο τις χαμηλες πτησεις,απιστευτο γελιο και τα δυο!

Τότε Λουκρητία, τώρα που το ξανάκανα Ισοβίτης. Πάει, φλωρεύουμε. :stuck_out_tongue:

Καν’τε το τεστ και κανένας άλλος.

Ισοβιτης και 'γω.

8O8O8O8O8O

για στείλε ένα πμ !!!

Το “ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ” το εχει διαβασει κανεις?

Εχει συντελεστει η καταστροφη του κοσμου και εχουν μεινει μονο 2 επιζωντες. Ενας καλλιεργημενος, μορφωμενος ,διανοουμενος, κουλτουριαρης με λεπτους τροπους και ενας αμορφωτος, αξεστος, ρεμπελος… και οπως καταλαβαινετε γινονται κατι ωραια σκηνικα και διαλογοι μεταξυ τους

Λουκρητια με 36 κομμα κατι:p

Την Δευτερα αγορασα και τους τομους του “Ξυπνας μεσα μου το ζωο” και “Πειραματοζωα”. :smiley:
To μονο κακο με τα κομιξ του αρκα ειναι οτι τα τελειωνω παρα πολυ γρηγορα. Ουτε μια μερα δεν μου πηρε ο καθε τομος. :frowning:

Εδώ και μια βδομάδα κατεβάζω Αρκά από το rapidshare… Ακριβώς επειδή τα διαβάζω πολύ γρήγορα και μετά λυπάμαι τα λεφτά…

Δεν μπορω να ευχαριστηθω διαβασμα απο τον υπολογιστη ρε! Σε καμμια περιπτωση!

Με τα κανονικά βιβλία, ούτε εγώ. Αλλά με τα κόμιξ δεν έχω πρόβλημα. Δεν είναι τόσο κουραστικά.

χαμηλες πτησεις.εννοειται.

καστρατο και κοκορας θεικα.και τα αλλα γαματα

εχει κανενασ φωτογραφια η συνεντευξη του?!

Τι απιστευτο κομικ!Ω Θεοι!!! :yahoo: Καθε καλοκαιρι που παω διακοπες(και να μη παω το ιδιο κανει)βγαζω ολα τα τευχη του Αρκα και τα Αsterix και τα κανω μια επαναληψη.Ειδικα οι χαμηλες πτησεις,ο Καστρατο και η ζωη μετα ειναι απαιχτα! :smiley:

ενημερώνω πως κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος των συνομηλικων του Αρκά με τίτλο

“ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου”

που αν κ έχει τις στιγμές του, είναι μέτριο (κατά τη γνώμη μου)

Αρκάς είναι κορυφή.Δεν έχω διαβάσει τα πάντα, αλλά έχω δει 3-4 από κάθε σειρά.Χαμηλές Πτήσεις είναι λίγο μπροστά στη προτίμηση…

Επίσης στο site του Αρκά έχει το Αρκοτέστ που σου λέει ποιος ήρωας είσαι.
Αρκοτέστ

αποδειχθηκα περιτρανα γουρουνι :stuck_out_tongue:

Εγώ βγήκα Ισοβίτης.
Οι ερωτήσεις δεν είναι τυχαίες.Έχουν γίνει από ψυχολόγο.

Now playing: Anathema - Sleepless
via FoxyTunes

Got it (εδώ και μέρες)!

Συμφωνώ, αλλά θα περιμένω και το επόμενο.
Συνήθως οι χαρακτήρες του Αρκά δεν μένουν στάσιμοι.

συμφωνώ !

θεωρώ πως στο δεύτερο θα είναι καλύτερα τα πράγματα. ειδικά αν βάλει κ 1-2 δεύτερους χαρακτήρες…