Αρκάς

Εγώ εχω το τρελοί συνδυασμοί,το παιχνίδια για 2 και το επίτομο,αλλά νομίζω ότι τα είχε αυτά ένας θείος μου πριν πολλα χρόνια που είχα πάει σπίτι του:p

ε ναι τρια είναι

ξυπνάς μέσα μου το ζώο
τρελοί συνδυασμοί
παιχνίδια για δύο

Χμ… Το “Ξυπνας μεσα μου το ζωο” ειναι το επιτομο που περιλαμβανει τα “Τρελοι συνδυασμοι”, “Παιχνιδια για δυο” (και τα δυο της σειρας “Ξυπνας μεσα μου το ζωο”) και το “Αταιριαστοι ερωτες”.

Τα δυο τευχη του “Ξυπνας μεσα μου το ζωο” ηταν αρχικα 3 μικροτερα που αργοτερα συμπτηχθηκαν σε δυο μεγαλυτερους.

εγώ ρε γμτ δεν τα πάω τα επίτομα. τα προτιμάω τεύχος τεύχος. το ξέρω πως βγαίνει ακριβότερα αλλά δε μπορώ να διαβάζω ξάπλα κ να κρατάω βαρύ πράμα στο χέρι μου, είμαι ζαβό :stuck_out_tongue:

Ενα αλλο εξτρα των επιτομων ειναι οτι δεν τελειωνουν αμεσως! Τα μονα τευχη τα ξεζουμιζω στο πι και φι. :stuck_out_tongue:

Προς μεγαλη μου εκπληξη, ειδα και σε ποιες γλωσσες γλωσσες εχουν μεταφραστει κομιξ του Αρκα. Και παροτι ηξερα για μερικες και μερικες αλλες μου φανηκαν λογικες επιλογες, ιδου η πληρης λιστα: Aγγλικα, Γαλλικα, Γερμανικα, Ισπανικα, Ιταλικα, Πορτογαλικα, Πολωνικα, Ρουμανικα, Σερβικα και Βουλγαρικα.

Άντε, είθε το παράδειγμα του Αρκά να το ακολουθήσουν κι άλλοι Έλληνες κομίστες…

Η Ζωή Μετά… οι ατάκες πέφτουν βροχή. Και αμέσως μετά ο Καστράτο…

update

το θεατρικό “εχθροί εξ αίματος” ανεβαίνει στο θέατρο φέτος. οι αρχικές κριτικές είναι χλιαρές, αλλά θα το τιμήσουμε… το θεατρικό είναι ότι πιο σκληρό έχει γράψει ο Αρκάς, με τραγικό χιούμορ αν κ σαν σύνολο δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε…

επίσης κυκλοφόρησε το καλύτερο έργο του δημιουργού μετά τον Ισοβίτη, τα “πειραματόζωα” δλδ, σε επίτομο…

και φυσικά είναι όμορφο κ θα το αγοράσω στην πρώτη ευκαιρία…

κυριολεκτικα τον θαυμαζω τον αρκα απο αρκετα μικρη ηλικια:)εχει ασυληπτο χιουμορ,δεν πιανεται…8)δεν μπορω να ξεχωρισω καποια σειρα.μαλλον τον ισοβιτη γιατι περιεχει τον μοντεχρηστο τον οποιο λατρευωωωωωωω:)

Η επίτομη εκδοχή του “πειραματόζωα” ήταν το δώρο που έκανα σε φίλο μου τα χριστούγεννα!

Το θεατρικό το είδε κανείς?

Επ ευκαιρίας… τσεκάρετε την παρακάτω διεύθυνση:

το αγαπητό κοπρόσκυλο ανέβασε τον Ισοβίτη animated, που παιζόταν στην ΕΤ1. Εξαιρετικό! Απορώ πώς δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο… Εϊμαι απαράδεκτος. Κάθησα και το είδα χθες… Εντάξει, άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις στην οθόνη βέβαια. Πάντως έχει γίνει τρομερή δουλειά τόσο στην σχεδίαση των χαρακτηρων - είναι ακριβώς ίδιες οι κούκλες με τα σκίτσα του Αρκά - και επίσης είναι πολυ προσεγμένη η επιλογή των φωνητικών. Αρκεί να ακούσετε την φωνή του Μάγειρα να ουρλιάζει: “Συσσίτιο ρεεεεεε…” και μόνο που το ακούς γελάς… :lol:

Must See!

Aυτο υπαρχει και για κατεβασμα.Το που θα το βρεις θα σου πω αν ειναι.

το επίτομο των πειραματοζώων είναι εξαιρετικό - όπως κ η σειρά

το καρτούν εμένα δεν με άγγιξε - γούστα είναι αυτά

το θεατρικό έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές, είναι καλοσκηνοθετημένο κ με μεράκι, αλλά για εμένα (που είμαι κ περίεργος όμως) είναι κάπως διχασμένο, όπως κ το κείμενο του Αρκά: προσπαθούν πολύ για να το κάνουν χιουμοριστικό, ενώ το κείμενο είναι κυρίως μαύρο κ λιγότερο αστείο. το αποτέλεσμα λοιπόν είναι αξιοπρεπές αλλά όχι εξαιρετικό. εν πολλοίς οφείλεται κ στο γεγονός ότι κ το θεατρικό έχει εγγενή προβλήματα

εξαιρετικός ο Μαλκότσης-παχύ έντερο πάντως

κ το θέατρο φίσκα

+1 το ειχα παρει περσυ στη γιορτη μ αυτο…8) μ αρεσε παρα πολυ αλλα οντως εχει πολυ μαυρο χιουμορ…εγω προσωπικα συγκηνηθηκα στο τελος:oops:

Όταν λες οτι είναι περισσότερο μαύρο εννοείς ότι θα έπρεπε να εστιάζει περισσότερο στην πολιτική/κοινωνική αλληγορία της υπόθεσης; :-k Μπορεί διαβάζοντάς το να το εξέλαβες εσύ έτσι, και στη σκηνή να σου φάνηκε διαφορετικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε τόσες αστείες ατάκες όσο στα υπόλοιπα του Αρκά, αλλά δε θα γινόταν να βλέπουμε έντερα και νεφρά να συνομιλούν χωρίς να είναι λίγο αστείο :stuck_out_tongue: και δε νομίζω ότι αυτό σε εμποδίζει να δεις τη μαύρη του πλευρά. Εμένα μ’άρεσε πάντως (ειδικά το δεξί νεφρό και το λεπτό έντερο - :p)

Ημουν αναμεσα σε ‘Χαμηλες Πτησεις’ και ‘Η Ζωη Μετα’. Τελικα ψηφισα ‘Χαμηλες Πτησεις’. Και οι δυο σειρες ειναι καταπληκτικες! ‘Ο Ισοβητης’ μου αφησε μια γκλυκοπικρη γευση… ‘Ο Καλος Λυκος’ ειναι ωραιο, αλλα μονο ενα τευχος, ο ‘Καστρατο’ εχει πολυ γελιο και αλλα το χιουμορ ειναι σχεδον ιδιο σε όλα τα τευχη.

Τον 'Κοκκορα, το ‘Show Business’ και ‘Τα Πειραματόζωα’ δεν τα εχω διαβασει. Αμα τα πετυχω πουθενα θα τα παρω…

pοζερι mode on

τα καμαρια μου

:smiley:

έτσι!

το έχω πολλά στο μυαλό μου είναι μέγα έπος :smiley:

εμένα 2 show business και ο καλός λύκος μου μένουν και ολοκληρώνω τη συλλογή μου :slight_smile:

Φυσικά Καστράτο ! Έχω ολόκληρο τόμο…:stuck_out_tongue: σσ Κάποτε είχα δυο γάτες, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό και τα ονόμασα Καστράτο και Λουκρητία #-o τέτοια πόρωση…

Ισοβήτης 25,81
Καστράτο 22,58
Γουρούνι 16,13
Μοντεχρίστο 12,9
Κόκορας 12,9
Λουκρητία 9,68

Τα εχω διαβασει ολα του αρκα εινια ανεπαναληπτος.

Ομως ρε παιδια εχει δει ποτε κανενασ φωτογραφια του?Εχω βρει το πραγματικο του ονομα και τι δουλεια κανει κανονικα ομως φωτο του πουθενα…ουτε καν μια συνεντευξη επισης δεν εχω βρει!