Πιο χαζοχαρούμενη μπαντα

Aυτη

Οποιος ξαναπει για τους Stratovarius θα του ρουφηξω το λεπτο εντερο με καλαμακι απο το δεξι ρουθουνι

οι Ramones… :tomato:

sum 41

Scorpions μακραν

Και γαμώ τα κομμάτια… Και δεν κάνω πλάκα 8)

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: oλο το κομματι ειναι ενα midi.EΛΕΟΣ ΜΑΝΕ

Λες να μην το ξέρω ρε?

Απλά σ’ όλη τη Β Λυκείου άκουγα από το πρωί μέχρι το βράδυ Rhapsody και έβλεπα LOTR… Υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα! :stuck_out_tongue:

Πλακα πλακα η μελωδια του συγκεκριμενου ειναι ιδια με το Papagenu των Tenacious D :-k :-k :lol: :lol: :lol:

Iron Maiden,όπως και πολλές μπάντες του στύλ Atryu.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν,αλλά στα δικά μου αυτιά ακούγονται σαν παιδική χαρά.

:-s Τι ειναι παλι αυτο?

Οσο για μειντεν, δεν θελω να σχολιασω καλυτερα…

Δεν το ενοώ με την κακή ένοια:wink: είναι χαρούμενη η μουσική που γράφουνε,τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που ακούω,αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί σε αυτό που κάνουνε:wink: αμέσως,κακοπροέρετος:p :slight_smile:

Όσο για τους άλλους,έγραψα το όνομα λάθος#-o ,Atreyu λέγονται.

Σωστά… σε σχέση με την σκοτεινή, άρρωστη και επιβλητική ατμόσφαιρα που δημιουργούν η Κοκότα και οι White Zombi πχ είναι πολύ χαρούμενη η μουσική των Maiden.

Σε πειραζω πυραμιδουλη…:stuck_out_tongue:

Όχι,σε σχέση με π.χ.My dying bride ή Akercocke,μου ακούγονται χαρούμενοι.Ή έστω σε σχέση με τους Black Sabbath.

DRAGONFROCE.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Π***ΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΕΑ…:lol:

dragonforce. αυτό. [-X

μια επικοπαουερ(εξαιρούνται οι χελογουιν…)

Έεεεεεεετσι!
Οι συναυλίες τους είναι τσίρκο. Και δεν μιλάω για τη μουσική, ε! Μιλάω για το ότι είναι χαρούμενοι και χοροπηδούν χοπ χοπ χοπ.

6 ψηφους οι Helloween σε poll με Stratovarius και Edguy.

7…χτυπαμε το κακο στη ριζα του:p