Aυτη
Οποιος ξαναπει για τους Stratovarius θα του ρουφηξω το λεπτο εντερο με καλαμακι απο το δεξι ρουθουνι
Aυτη
Οποιος ξαναπει για τους Stratovarius θα του ρουφηξω το λεπτο εντερο με καλαμακι απο το δεξι ρουθουνι
οι Ramones…
sum 41
Scorpions μακραν
Και γαμώ τα κομμάτια… Και δεν κάνω πλάκα 8)
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: oλο το κομματι ειναι ενα midi.EΛΕΟΣ ΜΑΝΕ
Λες να μην το ξέρω ρε?
Απλά σ’ όλη τη Β Λυκείου άκουγα από το πρωί μέχρι το βράδυ Rhapsody και έβλεπα LOTR… Υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα!
Πλακα πλακα η μελωδια του συγκεκριμενου ειναι ιδια με το Papagenu των Tenacious D :-k :-k :lol: :lol: :lol:
Iron Maiden,όπως και πολλές μπάντες του στύλ Atryu.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν,αλλά στα δικά μου αυτιά ακούγονται σαν παιδική χαρά.
:-s Τι ειναι παλι αυτο?
Οσο για μειντεν, δεν θελω να σχολιασω καλυτερα…
Δεν το ενοώ με την κακή ένοια:wink: είναι χαρούμενη η μουσική που γράφουνε,τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που ακούω,αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί σε αυτό που κάνουνε:wink: αμέσως,κακοπροέρετος:p
Όσο για τους άλλους,έγραψα το όνομα λάθος#-o ,Atreyu λέγονται.
Σωστά… σε σχέση με την σκοτεινή, άρρωστη και επιβλητική ατμόσφαιρα που δημιουργούν η Κοκότα και οι White Zombi πχ είναι πολύ χαρούμενη η μουσική των Maiden.
Σε πειραζω πυραμιδουλη…
Όχι,σε σχέση με π.χ.My dying bride ή Akercocke,μου ακούγονται χαρούμενοι.Ή έστω σε σχέση με τους Black Sabbath.
DRAGONFROCE.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Π***ΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΕΑ…:lol:
dragonforce. αυτό. [-X
μια επικοπαουερ(εξαιρούνται οι χελογουιν…)
Έεεεεεεετσι!
Οι συναυλίες τους είναι τσίρκο. Και δεν μιλάω για τη μουσική, ε! Μιλάω για το ότι είναι χαρούμενοι και χοροπηδούν χοπ χοπ χοπ.
7…χτυπαμε το κακο στη ριζα του:p