Πιο χαζοχαρούμενη μπαντα

Καλα εσυ επρεπε να σουν στη Μακρονησο εδω και καιρο.

Oν τοπι,Dragonforce βασιλιαδες.

Όντως, Dragonforce αρχηγαίοι καραγκιοζαίοι.

χμ… μαλλον edguy απο μενα…

To’χει δει άραγε ο νάιτ*σκάι αυτό το πολλ; :lol:

mazoo and the zoo :stuck_out_tongue:

Nαι, και ψηφισα bon jovi.

Γενικα, Freedom Call μαλλον και διαφορα glamo/sleazο/poser-αδικα. :stuck_out_tongue:

Δεν ειναι κακο να ειναι ‘‘χαζοχαρουμενο’’ ενα συγκροτημα, αρκει να το κανει σωστα και να βγαζει γουστα. 8)

Οι μουχλες και οι στραβοστομηδες πισω στις τρυπες τους. :lol:

Jovi και Crue με ποια κριτήρια είναι στο poll? Ευτυχώς που δεν έχει μπει και κανας Santana.

μηδενίστε το πολλ και να συμπληρώσει ο γιάσονας κράμπκορ μπάντες.

Motley με συνοπτικές διαδικασίες…

χαζοχαρούμενη μπάντα οι edguy…μάιστα…
οκ συνεχίστε…έχει πλάκα…

Edguy,Stratovarius kai Hammerfall από αυτά που έχετε βάλει.Πολύ άνετα όμως.
Και να πω κι εγώ…Bon Jovi και Motley Crue τι στον πούτσο κάνουν σε πολ με χαζοχαρούμενες μπάντες???Και γιατί λείπουν οι “άρχοντες” Nightwish???:slight_smile:

πφφ σε όλους[-X[-X
απαξιώ.[-X[-X[-X

E,νταξ,περαν της πλακας,νομιζω πως οι εντγαη πανω σε αυτο το χαζοχαρουμενο-χαβαλεδιαρικο,εχουν βασισει ολη τους την καριερα πρακτικα…τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω…:p:p:p

Bon jovi απο εμενα.Φυσικα δεν σημαινει οτι τους θεωρω κακη μπαντα.Καθε αλλο…!

Ρεεε!! Γουστάρετε καποιοι με groups που τα θεωρείτε χαζοχαρούμενα;;; #-o

Τς τς τς… Πού κατάντησαν οι μεταλλάδες… :stuck_out_tongue:

Πάντως για μένα χαζοχαρούμενο ήταν όλο το europower σε μια περίοδό του… Γιατί άν προσέξετε τα ίδια (τότε) “χαζοχαρούμενα” groups τώρα το 'χουν γυρίσει (μουσικά) :wink:

Ε ΤΙ ρε μλκ;!

Γιατί, τί είναι δηλαδή οι Edguy;

Σκοτεινοί;!

Ον τόπικ… απ’ τη στιγμή που σκάσανε μύτη οι γίγαντες Dragonforce έκαναν όλους τους υπόλοιπους (ακόμα και σταθερές πανηγυρτζίδικες αξίες όπως Stratovarius, Edgay κτλ.) να ακούγονται σαν τους Celtic Frost ή κάτι τέτοιο ξέρω γω :!:

ΟΛΑ, χωρις καμια εξαιρεση, αυτα που αναφερατε μαζι με Sonata Arctica(υποψηφια για χειροτερη μπαντα στο πλανητη).

Rammstein ασαλιωτο απο μενα

από περιέργεια έκατσα και άκουσα αυτούς τους dragonforce

[CENTER]

:lol3:
:lol3::lol3:
:lol3::lol3::lol3:
:lol3::lol3::lol3::lol3:[/CENTER]

ε ναι.