...Τι θα εκανες στη θεση μου?

τα φτιαχνω με αυτην που αρεσε σε αυτον

Εχεις προβλημα με τις φωνητικες σου χορδες και αυριο εχεις την πιο σημαντικη συναυλια της ζωης σου με την μπαντα σου και ξερεις οτι θα ερθουν και ανθρωποι των δισκογραφικων.Ο γιατρος σου συνεστησε αφωνια για 2 βδομαδες.Θα ακουγες τον γιατρο και θα χρεωνες την μπαντα η θα εκανες του κεφαλιου σου με κινδυνο την χειροτερευση της καταστασης σου? :-k

θα έκανα αυτό που είπε ο γιατρος!

Σε καρατώνει η δικιά σου με γκόμενα και τις πιάνεις στο κρεβάτι. Τι θα έκανες?:roll:

Θα τα εφτιαχνα με την αλλη γιατι εχει μεγαλυτερα βυζια και επειδη την ειχα ηδη βαρεθει την αλλη… :slight_smile:
Ξερω οι περισσοτεροι θα συμμετειχαν στην συνουσια αλλα εμενα το τριφασικο μου αρεσει αν ειναι οι αλλες δυο ειναι straight…Aπειρη απολαυση!

Καλά για straight έλεγα που πειραματίζονταιιιιι!! Εγώ πάντως άαααμα ήμουν άντρας θα τις π****γα και τις δυο καιιιι θα τις έβγαζα vid με το κινητο και θα το ανέβαζα στο tube8.com!

Εχεις να πας με γκομενα 5000000 χρόνια και η μονη που σε κοιτάει και σου κάθεται δεν είναι καν γκόμενα αλλά ένα τραβέλι απο την Συγγρου. Τι θα έκανες?

πιο καλή η μοναξιά…

:lol::lol::lol::lol:

μακριαααααααααααααααααααααααααααααααααα, καλυτερη η αυτοικανοποιηση απο το τραβελι

Ραααατσιιιιιστεςςςςςςςς!!!:lol:

ε ειμαστε τι περιμενες δηλαδη???

Χαχαχαχαχααα! Τιποτα!!! Χαχαχαχαχααα! Καλα ας συνεχίσει κάποιος το παιχνίιιιιδιιιιιι!

Χοχο, δυναμικη εισοδος! Μια χαρα τα πες για το πρωτο.:wink:

Εννοειται οτι για το δευτερο η χειρα με τα 5 ορφανα θα ηταν 10 κλασεις ανωτερη.