...Τι θα εκανες στη θεση μου?

όχι αλλά διάβασέ τους γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεεεεν:roll:

Σιγα μην παραδώσεις τις πίτσες…Τι θα τρως στα ταιμ αουτ…

Ρε μακακες μην περιμενετε μονο απο εμενα να βγαζω ιστοριες.Απλα λεω οτι αυτος που θα απαντησει δεν πρεπει να βαλει δικια του ιστορια μετα… :smiley:

Είσαι ερημίτης που έχεις πάρει όρκο σιωπής κι αποχής από τη “δουλειά” για να πας στον παραδεισο του σεχ. Έχεις 20 χρόνια να δεις γκόμενα ώσπου βλέπεις μια γκομενάρα 100 μέτρα μακριά. Τι κάνεις? Τη φωνάζεις για λίγες στιγμες απόλαυσης και διαγράφεις το μεταθανάτιο σεχ ή παραμένεις υπομονετικός κι αγνοείς την “επιθυμία” σου?

Ελπίζω να έχετε καλοριφέρ γιατί η ερώτηση είναι πολύ κρύα…:lol:

Τρωω σουβλακια με 2 λιτρα κοκα κολα!

Οσον αφορα στην πρωτη ερωτηση, κανω σεκς με τη γκομεναρα και μετα τρωμε τις πιτσες γιατι οσο ναναι ανοιγει και η ορεξη…

Οσον αφορα στη δευτερη με καλυψε ο Τολκι…

Εξαρτάται από την ηλικία σου. Αλλά και πάλι, άμα έχεις να δεις γκόμενα 20 χρόνια, άστο καλύτερα, γιατί το σεχ θα είναι ΠΟΛΥ σύντομο, οπότε για λίγα λεπτά να χάσεις μια αιωνιότητα σεκς δε λέει…

Βαραω μια μ***κια…!:slight_smile:

Πλησιάζει και εξεταστική, οπότε χλωμό… Too much knowledge χαχα

:!: :!: :!:

Δε με διαβαααζεις, δεεε με διαβάζεις!!

Ωχ, άφησα “παραθυράκι”!#-o Έπρεπε να την απαγορεύσω!

:lol:

Δίκιο έχεις,Δίκιο έχεις…:stuck_out_tongue:

Είσαι έξω και σου ρχεται να κατουρήσεις.
Πας σε ένα απόμερο μέρος, ξεκουμπώνεις και αρχίζεις…
Και κατά την διάρκεια ακούς έναν μανιακό να φωνάζει και τον βλέπεις να έρχεται καταπάνω σου με το μαχαίρι να σε σφάξει ενώ εσύ συνεχίζεις να κατουράς.
Τι κάνεις?

…τον σημαδεύεις κ εσυ? :-s

xaxaax!!καλο!!

και η μλκια ειναι οτι οταν το κοβεις αποτομα ποναει…

Λοιπον είμαι στο μέγαρο μουσικης και με πιάνει η κοιλια μου, πρεπει να πάω τουαλετα γρήγορα αλλά κατα την διάρκια της παράστασης δεν επιτρέπεται να βγείς έξω…τι θα έκανες στην θέση μου?:lol:

θα γαμοσταυριζα

Ζηταω μια σαμπανια…

και η μπυρα κανει!!

lol ναι αλλα δεν 8α έπρεπε να συνεχίζετε με μια ιστορια??

Εχεις εναν κολλητο στον οποιο εχεις πει οτι σου αρεσει μια γκομενα και αυτος παει και στην τρωει πριν κανεις εσυ κινηση.Τι θα εκανες στην θεση μου?